آیا تخلیه آب جایی که ماکارونی غلات کامل پخته اید مقداری از مواد مغذی را از دست می دهد؟ : غذا


به طور کلی ، هنگام پخت ماکارونی ، آنها را در آب بیشتری از نیاز خود می جوشانید و پس از پخت ماکارونی (حداقل در ایتالیا) بقیه آب را تخلیه می کنید ، اما طبق مارک غذایی ماکارونی غلات کامل Barilla ، 100 گرم

– 45٪ فسفر RDI

– 21 درصد آهن

– 24 درصد منیزیم

– روی 21 درصد

آیا مواد مغذی در آب دور ریخته شده از بین می روند؟ آیا ماکارونی را در آب کافی بپزم تا جذب شود؟ من تا به حال نشنیده ام که کسی چنین آشپزی کند ، اما شاید اینطور باشد.

شما چی فکر میکنید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *