آیا خطایی در مورد برآورد انرژی مورد نیاز است؟ (EER): منبع تغذیه


نه تنها نیازهای انرژی برآورد می شود ، برآورد دقیقی (دقیقاً مشخص نیست) ، بلکه محتوای کالری واقعی آنچه می خورید دشوار است. برچسب گذاری مواد غذایی به دلیل تعداد “بخش” بر اساس اندازه ، از گردی چشم گیر رنج می برد و محصولات طبیعی نیز معمولاً به طور دقیق اندازه گیری نمی شوند. بسته به بسته بندی بسته بندی شده ، یک “فنجان” اسفناج می تواند محتویات بسیار متفاوتی داشته باشد. اگر چنین محصولاتی را با دقت وزن نکنید ، ممکن است حتی به آن نزدیک نشوید.

نکته اصلی این است که در هر دو انتها اشتباهی رخ می دهد. آخرین کلمه متعلق به ترازو و آینه شماست. بازخورد بهترین راه برای رفع اشتباهات است. اگر از چربی خود فراتر رفتید ، کالری دریافتی را کاهش دهید ، کالری یا هر دو را افزایش دهید. اگر زیر سن هستید ، برعکس.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *