آیا خود را در حال انقراض می خوریم؟ : غذا


“تنوع غذاهای ما و این واقعیت که بسیاری از غذاها در معرض خطر قرار دارند تصادفی نیست. این یک مشکل دست ساز است. بیشترین از دست دادن تنوع محصول در دهه های پس از جنگ جهانی دوم رخ داده است ، هنگامی که سعی در صرفه جویی میلیون ها نفر. از گرسنگی ، دانشمندان محصولات کشاورزی راه هایی را برای تولید غلات مانند برنج و گندم در مقیاس فوق العاده پیدا کرده اند ، استراتژی ای که مواد شیمیایی زراعی ، آبیاری بیشتر و ژنتیک جدیدی را ارائه کرده است که به انقلاب سبز معروف است.

مقاله را کامل بخوانید

https://www.theguardian.com/books/2021/sep/17/are-we-eating-ourself-ou-e-extinction

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *