آیا دانه ها بعد از پخت در فر ارزش غذایی خود را حفظ می کنند؟ : غذا


من دستور تهیه دانه های نان / پای از کتان ، چیا ، تخمه آفتابگردان و کدو تنبل (به اضافه یک تخم مرغ ، روغن زیتون ، بادام آسیاب شده و کمی شکر قهوه ای) تهیه کردم. من آن را ایجاد کردم تا من و شریکم بتوانیم دوز “فوق دانه” خود را هر روز دریافت کنیم. یک نان یک هفته طول می کشد. با این حال ، من هرگز آزمایش نکرده ام که آیا پختن دانه ها با این روش باعث از بین رفتن مواد مغذی آنها می شود یا خیر. آیا شنیدن افکار عالی خواهد بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *