آیا غذاهای کاملاً سرد با نشاسته پایدار (مثلاً سیب زمینی شیرین ، جو دوسر) کالری کمتری دارند؟ : غذا


در مورد نشاسته های مداوم کمی گیج شده ام. من می دانم که نشاسته پایدار کالری کمتری نسبت به نشاسته معمولی دارد و می دانم که نشاسته پایدار هنگامی که غذا پخته می شود و سپس کاملاً سرد می شود (و همچنین زمانی که کاملاً خام است؟) تجمع می یابد. بنابراین ، اگر سیب زمینی شیرین سرد کرده اید ، آیا کالری کمتری نسبت به سیب زمینی تازه پخته و داغ دارد؟

من فکر می کنم این را یک بار اینجا در یک نظر خواندم ، اما کمی از نحوه کار آن گیج شده ام. وقتی در گوگل جستجو می کنم ، اساساً فقط به من می گویند نشاسته پایدار کالری کمتری دارد ، اما در مورد آنچه در واقع در طول فرآیند کالری مواد غذایی اتفاق می افتد ، چندان اهمیتی ندارد.

همچنین ، در حالی که من اینجا هستم – “کاملاً خنک” چقدر سرد است؟ دمای اتاق؟ یخچال سرد است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *