آیا می توان پروتئین / چربی را بر اساس درصد اندازه گیری کرد؟ : غذا


من فقط از این تکه های گوشت گاو به عنوان مثال استفاده می کنم ، زیرا در حال حاضر٪ s را پیش رو دارم. اگر می دانم قلب گاو از 82٪ پروتئین و 18٪ وزن از نظر چربی تشکیل شده است ، آیا می توانم از این اعداد برای تعیین گرم پروتئین و چربی در 1 اونس قلب گاو استفاده کنم؟ در مورد سایر برش ها / قطعات نیز همین امر صادق است … اگر بدانم که ریه های گوساله 86.5٪ پروتئین ، 13.5٪ چربی هستند ، آیا می توانم ماکروها را از نظر وزن تشخیص دهم؟

(بله ، من می دانم که اینها نمونه های عجیب و غریبی از غذاها هستند .. lol. اینها فقط 2 مورد بود که من در جلوی چشمم داشتم و به قطعات گوشت گاو از بینی تا دم در نمودار درصد پروتئین / چربی نگاه می کردم)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *