استراتژی های تغذیه ای برای درک سالم


انتخاب غذای سالم

در قرن گذشته تغییرات چشمگیری در زندگی بشر ایجاد شده است. در آغاز دهه 20ث قرن ، متوسط ​​سن هنگام تولد برای زنان و مردان در ایالات متحده 50 سال بود. در سال 2021 ، امید به زندگی تقریبا 77 سال است (1)به این روند افزایش سن از 2125 به 85 سال ادامه می یابد. توجه به این نکته ضروری است که این تغییر در درجه اول به دلیل کاهش نرخ اولیه بیماریها و نه افزایش سن است. به همین دلیل ، بسیاری از افراد بیشتر در دوره ای که می توان آنها را به عنوان “افراد مسن” طبقه بندی کرد ، عمر طولانی تری دارند. در حال حاضر ، 13 درصد از جمعیت ایالات متحده بالای 65 سال دارند ، در حالی که 4 درصد در سال 1900 بود. (2)به بنابراین ، در نظر گرفتن تحقیقات مربوط به اثرات بانگاپا بر فیزیولوژی و متابولیسم برای ارتقاء سیاست ها و شیوه های بهداشت عمومی که به نفع سالمندان است ، مهم است.

تغذیه خوب بدون توجه به سن فرد مهم است زیرا می تواند از بیماری هایی مانند پوکی استخوان ، فشار خون بالا ، بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 و برخی سرطان ها جلوگیری کند. با این حال ، تغذیه مناسب در افراد مسن ممکن است به دلیل تغییر در پذیرش مرخصی انرژی و هزینه های مرخصی انرژی با افزایش سن اهمیت بیشتری پیدا کند. ضعف در تعادل انرژی می تواند توسط عوامل متعددی مانند کاهش اشتها و افزایش رضایت ایجاد شود. (3)تغییر در غلظت قند خون (4)ضعف در تولید هورمون (5)تغییر در طعم و بو (6)، کاهش تنوع غذایی (7) و عوامل پزشکی و اجتماعی (8)به علاوه بر این ، با افزایش سن ، محققان متوجه کاهش میزان مصرف انرژی در طول استراحت بدن شده اند.(9) و مقدار انرژی مورد استفاده برای هضم ، جذب و ذخیره غذای مصرفی(10)به روی هم رفته ، این تغییرات در متابولیسم با افزایش سن ، استراتژی های تغذیه ای م effectiveثری را برای کمک به سالمندان در سالم ماندن در پرخوری توصیه می کند.

استراتژی های تغذیه ای که به سالمندان کمک می کند با برآمدگی سالم بمانند

  • شامل گروه های غذایی که مواد مغذی بدون کالری اضافی را تامین می کنند ، مانند میوه ها و سبزیجات (در انواع و رنگ های مختلف) ، غلات کامل (مانند بلغور جو دوسر ، نان سبوس دار و برنج قهوه ای) ، لبنیات کم چرب یا کم چرب دارای ویتامین D بالا هستند. و کلسیم (مانند شیر ، ماست ، شیر گردو) ، منابع پروتئین چربی (به عنوان مثال ، غذاهای دریایی ، گوشت بدون چربی ، مرغ و تخم مرغ) و چربی های سالم (مانند گردو ، بادام ، آووکادو) به یک طول عمر سالم تبدیل می شود.
  • غذاهای کم کالری و کم مواد مغذی (به عنوان مثال ، غذاهای پرکالری اما برخی مواد مغذی مانند چیپس ، شیرینی ، محصولات پخته شده ، نوشابه و الکل) را به حداقل برسانید.
  • چربی های اشباع و ترانس (به عنوان مثال ، محصولات حیوانی ، مارگارین ، غذاهای سرخ شده و فرآوری شده) را کاهش دهید.
  • مایعات کافی برای اطمینان از هیدراتاسیون مناسب و جلوگیری از کم آبی بدن بنوشید. Bungapa و برخی از داروها می توانند بر احساس تشنگی تأثیر بگذارند. افراد مسن باید دو تا سه لیتر مایعات در روز به شکل آب (در حالت ایده آل) ، گیاهان ، آبگوشت یا غذاهای حاوی مایع مانند اسموتی و سوپ مصرف کنند.
  • مطابق با دستورالعمل های ACSM فعالیت بدنی خود را حفظ کنید تا با کاهش خطر ابتلا به سقوط ، شکستگی ، بیماری عروق کرونر قلب ، فشار خون بالا ، برخی سرطان ها و دیابت ، اثرات مفیدی بر پرخوری سالم داشته باشید.(11)به

نویسنده: Rohit Ramadoss ، MS ؛ استلا ال.

متون

  1. NVSS – امید به زندگی (10 مارس 2021).
  2. مشخصات قدیمی آمریکایی ها 2017 | progressingstates.org.
  3. شواهدی برای تشدید بی اشتهایی: انتقال و اشتها از دستگاه گوارش در افراد مسن سالم در مقابل بزرگسالان جوان. مجله آمریکایی فیزیولوژی-تنظیمی ، فیزیولوژی یکپارچه و مقایسه ای.
  4. کمپفیلد ، LA ، اسمیت ، FJ ، روزنبام ، M. و Harsh ، J. (1996). غذای انسان: شواهد فیزیکی با استفاده از نمونه اصلاح شده علوم اعصاب و بررسیهای رفتاری ، 20 (1) ، 133-137.
  5. راث ، جی اس (1979). فعالیت هورمونی در طول پرخوری: تغییرات و مکانیسم ها Isms سن و رشد ، 9 (5) ، 497-514.
  6. Dotty ، RL ، Shaman، P.، Applebaum، S.L.، Gibson، R.، Siksarski، L.، & Rosenberg، L.A. (1984). توانایی تشخیص بو: با افزایش سن تغییر می کند. ساینس ، 226 (4681) ، 1441-1443.
  7. کوه ، F. ، و K.J. ، S. (1985). توصیف الگوهای مصرف با روشهای فراوانی غذا: غذاهای اصلی و غذاهای متنوع در رژیم غذایی آمریکاییهای مسن تر. مجله انجمن رژیم درمانی آمریکا ، 85 (12) ، 1570-1576.
  8. D. Castro، J. M.، and D. Castro، E.S. (1989). الگوهای غذایی طبیعی انسان: تأثیر حضور دیگران مجله آمریکایی تغذیه بالینی ، 50 (2) ، 237-247.
  9. فوکاگاوا ، NK ، Bandini ، LG و Young ، JB (1990). تأثیر سن بر ترکیب بدن و سرعت متابولیسم آرامش بخش مجله آمریکایی فیزیولوژی-غدد درون ریز و متابولیسم ، 259 (2) ، E233-E238.
  10. اثرات حرارتی رژیم غذایی در رابطه با تعادل انرژی در مردان مسن – تاریخ مختصر تغذیه و هضم خشکبار 1983 ، جلد. 27 ، شماره 1 – ناشران موثر.
  11. گزارش علمی | health.gov.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *