انواع غلات: نحوه نگهداری و پخت


من به تمام سوالات شما در مورد غلات کامل پاسخ می دهم! از خیساندن تا ذخیره سازی تا پخت و پز و خوردن ، در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد انواع مختلف غلات بدانید آورده شده است.

احتمالاً می دانید ، اگر مدتی KERF را خوانده باشید ، مجذوب غلات کامل شده ام. عشق من به جو دوسر عمیق است. و داشتن یک نانوایی غلات کامل قبلاً ، من نیز با گندم کامل غریبه نیستم!

من مطمئناً در مورد نان یا هر غله سبکی تبعیض قائل نمی شوم.

من به عنوان یک متخصص تغذیه ثبت شده ، از مصرف غلات کامل به عنوان یکی از انواع گروه های غذایی رنگارنگ حمایت می کنم (البته اگر پزشک شما آن را تجویز نکرده باشد). آنها سرشار از مواد مغذی مفید برای شما هستند ، مانند ویتامین B ، آنتی اکسیدان ها ، فیبر و پروتئین.

غذا خوردن غلات کامل کلیدی است:

  • سبوس. این پوسته خارجی دانه است که فیبر ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها را تأمین می کند.
  • آندوسپرم لایه میانی دانه عمدتا از کربوهیدرات تشکیل شده است.
  • جنین این لایه داخلی حاوی ویتامین ها و مواد معدنی و همچنین پروتئین است.

انواع مختلف غلات

در زیر مروری بر انواع مختلف غلات و به ویژه نحوه نگهداری و پخت آنها خواهید داشت.

در اینجا یک جذب شده راهنمای غلات 🙂

انواع غلات: نحوه نگهداری و پخت

غلات یک دانه خوراکی از گیاهان است

غلات ، که معمولاً به عنوان “غلات” یا “غلات غلات” نامیده می شوند ، دانه های خوراکی علف های خاص هستند.

انواع مختلفی از غلات در غلات واقعی خانواده گیاه شناسی “Poaceae” یافت می شود ، از جمله گندم ، جو ، برنج ، ذرت (ذرت) ، جو ، سورگوم ، چاودار و ارزن. این گروه ها همچنین شامل گونه هایی مانند فاررو ، فریکه و اسپتل می شوند که همه انواع گندم هستند و همچنین دانه های جدید مانند تریتیکال که مخلوطی از گندم و چاودار است.

دانه های شبه غلات چیست؟

گروه “pseudograins” جزء یک خانواده گیاه شناسی نیست که دانه های “واقعی” متعلق به آنها هستند ، اما از نظر ارزش غذایی مشابه هستند و مشابه غلات “واقعی” استفاده می شوند. بسیاری از آنها مانند آمارانت ، گندم سیاه و کینوا در واقع غلات نیستند ، بلکه دانه های تعدادی از گونه های گیاهی مختلف متعلق به خانواده Poaceae هستند.

غلات شبه غلات به طور فزاینده ای در نان ها ، کیک ها ، نان های ترد ، ماکارونی ، غلات صبحانه و میان وعده ها و همچنین به طور جداگانه به عنوان جایگزین برنج ، ماکارونی و کوسکوس استفاده می شود. منبع

سوالات متداول در مورد غلات

نحوه خرید غلات

شما می توانید بیشتر غلات را به صورت خالص از مارک های معروف مانند Bob’s Red Mill یا Whole Foods 365 خریداری کنید. روش مورد علاقه من برای خرید در فروشگاه های بزرگ ظروف است ، بنابراین من فقط می توانم مقدار مورد نیاز خود را دریافت کنم (مخصوصاً هنگام پخت). با آنچه من اغلب از آن استفاده نمی کنم.) من توصیه می کنم فقط آنچه را که نیاز دارید برای یک ماه یا بیشتر بخرید تا خراب نشوند. برای راهنمایی های ذخیره سازی ، مراجعه کنید پایین تر

نحوه ذخیره غلات

خام: غلات را در شیشه های شیشه ای و در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید. دانه خشک حدود 3 ماه در انبار ، 6 ماه در یخچال و 1 سال در فریزر نگهداری می شود.

آماده شده: دانه پخته شده را در ظرف محکم بسته در یخچال به مدت 3-5 روز نگهداری کنید.

چگونه غلات را خیس کنیم

  1. شستشو ابتدا دانه ها را برای از بین بردن خاک یا گرد و غبار (به جز جو دوسر) حذف کنید.
  2. خیس: دانه ها را در یک کاسه شیشه ای یا سرامیکی قرار دهید. با آب گرم پر کنید. 2 قاشق غذاخوری اضافه کنید خنثی کننده * برای هر فنجان دانه. در دمای اتاق خیس کنید.

* خنثی کننده چیست؟

  • غیرلبنی: آب لیمو ، سرکه سیب خام ، جوش شیرین
  • لبنیات: شیر کامل معمولی ، ماست ، کفیر ، آب پنیر مایع

چرا غلات را خیس می کنیم؟

خیساندن دانه با خنثی کننده قبل از پخت ، کار سیستم گوارش را آسان می کند ، مواد مغذی را جذب می کند و زمان پخت را کاهش می دهد.

همیشه دانه ها را قبل از پختن بشویید ، حتی اگر خیس نکنید.

طرز پخت غلات

1 پختن: دانه ها را در یک قابلمه با آب جوش (یا آبگوشت برای تغذیه بیشتر) قرار دهید.

2 فصل: برای طعم دادن ، کمی نمک اضافه کنید.

3 روی حرارت کم: تابه را با درب بپوشانید ، حرارت را به جوش بیاورید و بپزید تا پخته شود (زمان پخت بستگی به دانه دارد).

4 قاطی اش نکن: حبوبات را در حین پخت هم نزنید ، زیرا این کار باعث می شود تا خیلی زود تبخیر شود و قارچی شود.

وسایل آشپزخانه: اغلب ما از اجاق گاز یا تابه فوری برای پختن غلات استفاده می کنیم.

تغذیه کامل

غلات کامل بسیاری از مواد مغذی کلیدی را ارائه می دهند.

  • فیبر: سبوس بیشتر فیبر موجود در غلات کامل را تأمین می کند.
  • ویتامین ها: غلات کامل به ویژه سرشار از ویتامین B هستند ، از جمله نیاسین ، تیامین و فولات.
  • مواد معدنی: آنها همچنین حاوی مقدار قابل توجهی مواد معدنی مانند روی ، آهن ، منیزیم و منگنز هستند.
  • سفید: غلات کامل حاوی چند گرم پروتئین در هر وعده هستند.
  • آنتی اکسیدان ها: بسیاری از ترکیبات موجود در غلات کامل به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.
  • ترکیبات گیاهی: غلات کامل انواع مختلفی از ترکیبات گیاهی را ارائه می دهند که نقش مهمی در پیشگیری از بیماری ها دارند. اینها شامل پلی فنول ها ، استانول ها و استرول ها هستند. منبع

خواص غلات برای سلامتی چیست؟

خوردن غلات کامل فواید زیادی برای سلامتی دارد. برخی از آنها به کاهش فشار خون ، تأمین انرژی طولانی مدت و تأمین آنزیم های لازم ، آنتی اکسیدان ها ، مواد معدنی و فیبر کمک می کنند.

در اینجا چند روش خاص برای حفظ سلامت غلات کامل وجود دارد:

  • سبوس و فیبر تجزیه نشاسته را به گلوکز کاهش می دهند – بنابراین سطح قند خون را به جای ایجاد جهش ناگهانی ثابت نگه می دارند.
  • فیبر به کاهش کلسترول و همچنین انتقال مواد زائد در دستگاه گوارش کمک می کند.
  • فیبر همچنین می تواند از تشکیل لخته های کوچک خون که می تواند باعث حمله قلبی یا سکته مغزی شود جلوگیری کند.
  • مواد شیمیایی گیاهی و مواد معدنی ضروری مانند منیزیم ، سلنیوم و مس موجود در غلات کامل می تواند در برابر برخی سرطان ها محافظت کند. منبع

نکات کوتاه در مورد غلات

  • کینوا یک پروتئین رقیب با همه 8 اسید آمینه ضروری است.
  • اگر برنج سفید دوست دارید ، نصف سفید و نیمی قهوه ای را امتحان کنید تا مواد مغذی بیشتری دریافت کنید.
  • برنج وحشی نسبت به برنج سفید یا قهوه ای حاوی پروتئین و کربوهیدرات کمتری است.
  • شکر معمولاً به بلغور جو دوسر فوری اضافه می شود ، بنابراین به جای آن رول های کامل یا ورقه های فولادی را انتخاب کنید.

5 دستور العمل غلات سالم و خوشمزه

1. سالاد یونانی با کینوا

سالاد کینوا یونانی  انواع غلات: نحوه نگهداری و پخت

2. دستور تهیه پنکیک بلغور جو دوسر

پنکیک جودوسر  انواع غلات: نحوه نگهداری و پخت

3. سالاد ارزن تند

سالاد ارزن تند |  انواع غلات: نحوه نگهداری و پخت

4. سالاد فرارو با مرکبات کاری

5. سالاد رادیکویو و انواع توت ها

6. سالاد کدو فرارو

7. سالاد رنگارنگ برنج ممنوع



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *