با توجه به ارزش غذایی ، چرا کسی به جای شیر بدون لاکتوز شیر کامل را انتخاب می کند؟ : غذا


تفاوت واضحی بین شیر کامل یا بدون چربی در مقایسه با شیر کامل وجود دارد. بسیاری از ارزشهای غذایی کاهش یا حتی نصف می شود. مردم تمایل به مصرف چربی یا کربوهیدرات (به شکل قند) دارند ، اما تا آنجا که می توانم بگویم ، پروتئین و سایر مواد مغذی معمولاً به نصف می رسد.

با این حال ، به نظر می رسد شیر بدون لاکتوز تنها چربی و قند را از بین می برد در حالی که پروتئین را حفظ می کند.

بنابراین صرف نظر از اینکه فرد دچار عدم تحمل لاکتوز است یا فقط به ارزش غذایی آن توجه می کند ، چرا کسی به جای شیر بدون لاکتوز شیر کامل را انتخاب می کند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *