تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر


تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر

جوش شیرین و بیکینگ پودر هر دو مواد لازم برای تهیه خمیر هستند.این مواد قبل از فرآیند پخت به محصولات نانوایی اضافه می شوند تا گاز دی اکسید کربن تولید شود تا میزان محصول نهایی افزایش یابد. اما نحوه استفاده از این دو ترکیب متفاوت است. در این مقاله در سایت دکتر رضا اطمینانانی متخصص تغذیه اصفهانی قصد داریم تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر را بررسی کنیم.

جوش شیرین در واقع بی کربنات سدیم خالص است که با رطوبت و ترکیبات اسیدی در غذا مخلوط می شود. این باعث تولید گاز دی اکسید کربن در دمای فر می شود. این واکنش به محض مخلوط شدن مخلوط شروع می شود. بنابراین ، در این مرحله ، باید سریع عمل کنید.مواد را سریع آماده کرده و در فر بگذارید. در غیر این صورت ، گاز حاصله از بافت خارج شده و باعث کاهش حجم محصول نهایی می شود.

بیکینگ پودر یک ترکیب پیچیده تر است و از مخلوط اسیدی مانند پرکننده هایی مانند اسید تارتاریک و نشاسته تشکیل شده است. وقتی از بیکینگ پودر استفاده می شود ، زیرا مواد در دمای اتاق مخلوط می شوند ، مقداری گاز دی اکسید کربن آزاد می شود ، اما بیشتر آن هنگام پخت تولید می شود. اینکه کدام یک از دو ماده در دستور آشپزی استفاده می شود بستگی به سایر مواد موجود در دستور غذا دارد.


مطالب پیشنهادی:

گوشت بخورید یا نخورید


جوش شیرین یک مخلوط قلیایی است و باعث ایجاد طعم تلخ در محصول می شود ، مگر اینکه با مخلوط های اسیدی مانند آب میوه و ماست مخلوط شود ، اما بیکینگ پودر دارای دو جزء اسیدی و قلیایی است و بنابراین هیچ تأثیر واقعی بر طعم ندارد.

دستورالعمل استفاده از بیکینگ پودر معمولاً شامل سایر مواد بی مزه مانند شیر است. البته می توان از بکینگ پودر به جای جوش شیرین استفاده کرد ، اما به عنوان مثال ، در مواردی که در دستور تهیه کیک پودر بیکینگ پودر توصیه می شود ، نمی توان از جوش شیرین استفاده کرد زیرا جوش شیرین حاوی مواد اسیدی برای افزایش حجم نیست. کیک ، اما می توان آن را به خامه ترش اضافه کرد. به جای جوش شیرین از جوش شیرین استفاده می شود.

تفاوت بین جوش شیرین و بیکینگ پودر


دکتر. رضا می تواند با تامین تغذیه اولیه و میزان غذا و تأمین مواد مغذی نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

دکتر متخصص تغذیه و رژیم درمانی در اصفهان ، دکتر


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


مطالب پیشنهادی:

بوی بد دهان را با غذا از بین ببرید

لاغری نامناسب و پوکی استخوان

چربی شکم را با پنج ماده مغذی کاهش دهید

آرد ترش یا جوش شیرین




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *