در اینجا چند نکته رژیم غذایی برای افراد مبتلا به آسم آورده شده است


اگرچه نکات رژیم غذایی زیادی برای افراد مبتلا به آسم وجود ندارد ، اما مطالعات نشان داده است که محصولات زیادی وجود دارد که عملکرد ریه و سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد و علائم بیماری را کاهش می دهد. برخی از غذاها همچنین علائم آسم را بدتر یا بیشتر باعث بیماری شما می شوند.

آسم یک بیماری مزمن شایع است. بر اساس گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده ، حدود 25 میلیون نفر در ایالات متحده مبتلا به آسم هستند که یک پنجم آنها کودک هستند.

بر اساس مقاله ای در Nutrition Reviews ، آسم بیشتر در آفریقایی آمریکایی ها و طبقه پایین اقتصادی اجتماعی شایع است.

مقاله ای که اکنون می خوانید در مورد محصولاتی است که افراد مبتلا به آسم باید از آنها اجتناب کنند و محصولاتی که می توانند علائم را بهبود بخشیده یا از بروز آنها جلوگیری کنند و همچنین عواملی که می تواند به افراد مبتلا به بیماری های مزمن کمک کند ، صحبت می کند.

محصولاتی که می توانند مفید واقع شوند

محصولات زیر ممکن است برای افراد مبتلا به آسم مفید باشد.

غذاها یا مکمل های حاوی ویتامین D

شواهد نشان می دهد که کمبود ویتامین D ممکن است احتمال حملات آسم را در کودکان و بزرگسالان افزایش دهد. مصرف مکمل های ویتامین D می تواند به طور قابل توجهی خطر حمله شدید آسم را کاهش دهد که منجر به بستری شدن در بیمارستان می شود.

ویتامین D عملکرد ریه را بهبود می بخشد و عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی مانند سرماخوردگی را کاهش می دهد.

منابع غنی ویتامین D عبارتند از:

  • ماهی های چرب مانند ماهی آزاد ، ماهی تن و ماهی خال مخالی
  • قارچ
  • زرده
  • کبد
  • پنیر

سبزیجات و میوه های تازه

رژیم غذایی سالم و مغذی سرشار از میوه و سبزیجات می تواند خطر ابتلا به آسم را کاهش دهد.

مقاله ای که در سال 2020 بر اساس مطالعات متعدد منتشر شد نشان می دهد که مصرف زیاد میوه و سبزیجات خطر ابتلا به آسم را در بزرگسالان و کودکان کاهش می دهد.

بررسی بیش از 80 مطالعه در سال 2017 نشان داد که بین مصرف زیاد میوه و سبزیجات و کاهش علائم آسم مانند خس خس سینه ارتباط وجود دارد.

همچنین بخوانید: با این نکات میوه و سبزیجات بیشتری بخورید

ویتامین ها

میوه ها و سبزیجات تازه منابع غنی از آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین C ، ویتامین E و بتاکاروتن هستند که به بدن در مبارزه با ترکیبات مضر آسیب رسان به بافت های بدن کمک می کند.

علاوه بر این ، خوردن میوه و سبزیجات عملکرد ریه را بهبود می بخشد و علائم آسم را کنترل می کند.

در زیر لیستی از منابع غنی ویتامین A آمده است:

  • مرکبات مانند پرتقال و گریپ فروت
  • کیوی
  • توت فرنگی
  • خربزه
  • فلفل قرمز و سبز
  • کلم بروکلی
  • سیب زمینی آب پز
  • گوجه فرنگی

منابع غنی ویتامین E عبارتند از:

  • آجیل هایی مانند بادام ، بادام زمینی و فندق
  • بذر
  • کلم بروکلی

بتاکاروتن

پرتقال و میوه ها و سبزیجات قرمز حاوی بتاکاروتن هستند. مثال:

  • هویج
  • سیب زمینی های شیرین
  • کدو سبز
  • فلفل قرمز و زرد
  • خربزه
  • زردآلو
  • سبزیجات برگ سبز تیره مانند کاهو و اسفناج

فلاونوئیدها و سلنیوم

میوه ها و سبزیجات همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئیدها و سلنیوم هستند که دارای خواص ضد التهابی هستند.

بسیاری از میوه ها حاوی فلاونوئیدها هستند. چگونه:

  • سیب
  • انواع توت ها
  • عصبانیت
  • چای سیاه و سبز

محصولات زیر حاوی سلنیوم هستند:

  • غذای دریایی
  • گوشت
  • پرنده
  • تخم مرغ
  • محصولات لبنی
  • نان
  • غلات برای صبحانه

غلات کامل

غلات کامل همچنین به کاهش علائم آسم کمک می کند.

یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که خوردن غلات کامل در رژیم غذایی می تواند علائم را کاهش داده و کنترل بیماری را بهبود بخشد.

غلات کامل شامل جو دوسر ، ماکارونی غلات کامل ، گندم سیاه و جو دوسر است.

همچنین بخوانید: تأثیر چاقی بر بیماری مزمن انسدادی ریه یا COPD

محصولات مفید برای آسم

از چه غذاهایی باید اجتناب کرد؟

انجمن ریه آمریکا غذاها و نوشیدنی هایی را که می توانند علائم آسم را تشدید کنند شناسایی کرده است ، از جمله:

محصولات حاوی سولفیت

سولفیت یک ماده نگهدارنده است که معمولاً در غذاهای کنسروی و نوشیدنی هایی با ماندگاری طولانی مانند الکل ، ترشی ، آب لیمو کارخانه ای ، آب لیمو و میوه های خشک یافت می شود.

سولفیت زیاد در رژیم غذایی افراد مبتلا به آسم می تواند علائم را بدتر کند. انجمن ریه آمریکا هشدار می دهد که غذاهای حاوی سولفیت ، به ویژه شراب ، حتی می توانند باعث حملات آسم شوند. مطالعه انجام شده در سال 2018 نشان داد که شراب سفید می تواند در افراد مبتلا به این بیماری حساسیت ایجاد کند.

سالیسیلات ها

سالیسیلات ها ترکیباتی هستند که در انواع چای ، قهوه ، غذاهای تند یا غذاهای تند یافت می شوند. در موارد نادر ، برخی از افراد مبتلا به آسم به این ترکیبات حساسیت دارند و علائم مکرر ممکن است پس از مصرف آنها ظاهر شود.

دو مطالعه در سال 2014 نشان داد که آسپرین حاوی سالیسیلات در برخی افراد آسم را تشدید می کند.

فست فود

مطالعه ای در سال 2013 که میزان مصرف فست فود را در کودکان و نوجوانان مورد بررسی قرار داد ، نشان داد ؛ افرادی که این غذاها را سه بار در هفته یا بیشتر مصرف می کنند بیشتر در معرض ابتلا به آسم و سایر بیماری ها هستند.

سایر انگیزه ها برای اجتناب از آنها

بیماران مبتلا به آسم باید محرک هایی را که علائم آنها را تشدید می کند یا باعث حمله می شوند ، تشخیص داده و از آنها اجتناب کنند. انجمن ریه آمریکا لیستی از توصیه ها و اطلاعات مربوط به محرک های رایج را ارائه داد:

  • داروهای قابل خرید بدون نسخه ؛ مانند آسپرین و داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی
  • آلرژی های غذایی رایج ، مانند حساسیت به بادام زمینی و صدف
  • دود؛ مانند دود سیگار ، دود آتش و شومینه های چوبی.
  • آب و هوای نامساعد مانند هوای طوفانی ، بادی ، سرد یا مرطوب
  • آلودگی هوا ، دود ، اگزوز خودرو و بخارات شیمیایی
  • شوره یا بزاق حیوانات با خز یا پر
  • تأثیر بر ذرات خاک ، قارچ ها ، دانه ها و جنین های قارچی

نکات مفید دیگر برای کنترل علائم آسم

انجمن ریه آمریکا توصیه می کند که بیماران به طور فعال بیماری را مدیریت کنند. مشورت با ارائه دهنده خدمات بهداشتی می تواند به آنها در برنامه ریزی نحوه اجتناب از محرک ها و مصرف داروهای م effectiveثر در زمان مناسب کمک کند.

توجه و ثبت علائم به افراد کمک می کند تا بفهمند چگونه از غذاها ، فعالیت ها و محیط هایی که باعث حمله آسم می شوند اجتناب کنند.

چاقی می تواند علائم آسم را بدتر کند. فعالیت سالم و مصرف چربی کم و غنی از میوه و سبزیجات به افراد با کنترل وزن کمک می کند.

مقاله ای که در سال 2019 منتشر شد نشان می دهد که عفونت های ویروسی همچنین می توانند علائم آسم را ایجاد کنند. اقدامات پیشگیری از ویروس مانند شستن دست و واکسیناسیون می تواند خطر حملات آسم را کاهش دهد.

خلاصه

اگرچه هیچ رژیم غذایی دقیقی برای کاهش یا جلوگیری از آسم وجود ندارد ، اما غذاهای زیادی وجود دارد که می تواند علائم آن را کاهش داده یا بدتر کند.

رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات ، چربی کم و غذاهای سرخ شده می تواند به کنترل علائم کمک کند.

ردیابی عوامل و علائم آسم و مراجعه به ارائه دهنده خدمات درمانی می تواند به کنترل موثرتر بیماری کمک کند.

همچنین بخوانید: رژیم غذایی برای حفظ سلامتی مادام العمر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *