راهنمای خرید لبنیات قسمت دوم


راهنمای خرید محصولات لبنی

این مقاله در ادامه قسمت قبل (راهنمای کامل خرید محصولات لبنی | قسمت 1) از وب سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان است. ما هزینه محصولات لبنی را پرداخت می کنیم تا تا انتها با ما بمانند.

جدول ارزش غذایی:

درج جدول ارزش غذایی برچسب بسته مطابق قوانین کشور ما اختیاری است. با این حال ، تولید کنندگان با وارد کردن این جدول اطلاعات بیشتری را در اختیار مصرف کننده قرار می دهند. شایان ذکر است که مفید بودن این جدول است. متأسفانه ، معلوم می شود که تولیدکنندگان عوامل غیر مرتبطی را در این جدول گنجانده اند که به درد شما نمی خورد. به عنوان مثال ، درصد ماده خشک یک عامل تغذیه ای نیست ، اما استانداردهای غذایی میزان ماده خشک یا رطوبت را به عنوان یک عامل کیفی برای جلوگیری از هرگونه تقلب تعریف می کنند و تولیدکنندگان نمی توانند محصولاتی با درصد ماده خشک کمتر از استاندارد تولید کنند. و درج آن در این جدول بی فایده است. همچنین ، برخی تولیدکنندگان مقدار نمک را به جای سدیم که باید اصلاح شود ، ذکر می کنند. گاهی جدول به زبان انگلیسی درج می شود که ممکن است برای همه در دسترس نباشد. در هر صورت ، درج نمودار ارزش غذایی می تواند راهنمای شما در انتخاب محصول با ارزش غذایی مناسب باشد.

بسته بندی:

بسته بندی نقش مهمی در جذب مشتری و بازاریاب دارد. بسته بندی باید از غذا در برابر عوامل خارجی محافظت کند و از نفوذ رطوبت ، گاز و عوامل خارجی جلوگیری کند. اطلاعات روی بسته مهم و گاهی حیاتی است. شرایط تولید و تاریخ انقضا ، شرایط نگهداری و گاهی توصیه هایی برای مصرف روی بسته بندی – اینها نکات مهمی است که مصرف کننده باید به آنها توجه کند. گاهی اوقات سازنده جدولی از ارزش های غذایی را وارد می کند ، که راهنمای مصرف کننده در کنترل رژیم غذایی است. شکل بسته بندی و سهولت استفاده از عوامل مهم در خرید کالا است. هنگام خرید یک محصول ، مطمئن شوید که اندازه بسته بندی و حجم یا وزن محصول نیاز شما را برآورده می کند ، زیرا محصولات لبنی ماندگاری محدودی دارند و ممکن است قبل از مصرف تمام شوند.

راهنمای خرید لبنیات  متخصص تغذیه اصفهان

کیفیت:

کیفیت میزان برآوردن الزامات مطابق با ویژگی های خاص محصول است. الزامات و قوانین مشتری الزامات را مشخص می کند. بنابراین ، محصول غذایی باید دارای چنین خواص و ویژگی هایی باشد که باید دارای محصول باشد. همه محصولات باید دارای استاندارد ملی ایران باشند. این توسط موسسه استاندارد و وزارت بهداشت کنترل می شود. محصولات لبنی موجود در بازار پاستوریزه یا استریل می شوند. معمولاً این محصولات حاوی باکتری های بیماری زای خطرناک نیستند. با این حال ، عملکرد مناسب تجهیزات کارخانه ، بسته بندی ، ذخیره سازی ، حمل و تحویل به مشتری بر کیفیت شیمیایی و میکروبی آن تأثیر می گذارد.

غذاهایی که در معرض نور مستقیم خورشید قرار دارند ویتامین ها و مواد مغذی خود را از دست می دهند و چربی آنها از بین می رود. بسته بندی محصول باید سالم و عاری از هرگونه پارگی و آسیب باشد. دمای یخچال در مراکز عرضه باید با توصیه های سازنده مطابقت داشته باشد. می توانید صحت این مورد را روی صفحه نمایش یخچال که دما را نشان می دهد ، بررسی کنید. برخی از کارخانه ها از اصطلاح HACCP در بسته بندی استفاده می کنند. این عبارت به معنای تضمین سلامت و ایمنی غذا از مواد اولیه یا مزرعه و دام تا میز است. در ایران ، برخی از کارخانه ها در برخی از این مراحل این گواهی را دریافت کرده اند ، بنابراین سلامت محصول فقط در مراحل خاصی مانند مواد اولیه یا خط تولید تضمین می شود.

بنابراین ، لازم است اطلاعات لازم را با توضیحات اضافی در اختیار مصرف کننده قرار دهید و از گمراه كردن مصرف كننده جلوگیری كنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی می تواند با ارائه تغذیه ، مقدار و رژیم اولیه ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان کلیک کنید.


مطالب توصیه شده:

آلرژی غذایی

محصولات مفید و مضر برای حساسیت غذایی

مصرف هندوانه و چاقی

مصرف زیاد گوشت قرمز ممنوع است

راهکارهای مقابله با گرسنگی



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *