سوپ رشته Miso – کت غذای واقعی می خورد


سوپ رشته فرنگی میسو به راحتی آماده می شود و طعم آن غنی است! این یک غذای دلچسب و آرامش بخش است ، سرشار از مواد مغذی برای هوای سرد و همچنین بدون گیاهخواری و بدون گلوتن.

فصل سوپ رسمی است؟ من هم اینچنین فکر میکنم! این یک برنده است زیرا سرشار از سبزیجات رنگارنگ ، پروتئین گیاهی و غلات کامل است. و حتی بهتر: لایه هایی روی لایه های عطر دارد. این راز پخت سوپ های با کیفیت رستوران در خانه است!

عناصر

ستاره های زیادی در این دستور غذا از مواد تشکیل دهنده وجود دارد. در اینجا چیزی است که برای این مورد نیاز دارید:

  • میسو. من فهمیدم که این یک عنصر جهانی بسیار دست کم گرفته شده است. من قبلاً از آن برای ماهی استفاده می کردم – دستور طعم ماهی قزل آلا خوشمزه است!
  • آب سبزیجات + کمی آب
  • قارچ خشک شده برای طعم غلیظ تر امامی (سرخ کنید)
  • توفو، که می تواند ترسناک باشد ، اما این راهی عالی برای ادامه تلاش است.
  • هویج ، فلفل دلمه ای و اسفناج. من همه چیز در مورد استفاده از سبزیجات رنگین کمان در سوپ ها هستم
  • سیر برای یک لایه عطر اضافی
  • نوری درست مثل اینکه سوشی می پیچید این برگ های جلبک کمی نمک اضافه می کنند و در واقع بسیار مغذی هستند.
  • رشته فرنگی اتاق. آنها در بسته های کوچک زیبا و از گندم سیاه تهیه می شوند (که البته برای کسانی که به آن احتیاج دارید گلوتن ندارند!)
  • روغن کنجد، که طعم دلپذیر و بی نظیری دارد.
  • پر کننده ها: آووکادو ، شریش و / یا دانه های کنجد.

مواد لازم برای تهیه سوپ رشته فرنگی میسو

این یکی از آن دستور العمل هایی است که سریع حرکت می کند ، بنابراین من دوست دارم همه چیز را از قبل آماده و آماده کنم. این واقعا به سرخ کردن سبزیجات ، افزودن مایع (جوشاندن) ، پختن رشته ها و تکمیل آن با چند افزودنی جالب برمی گردد.

اگر قبلاً با خمیر میسو کار نکرده اید ، فکر می کنم از عمق طعم و مزه آن لذت ببرید. اکثر مردم با سوپ میسو ، که به عنوان میان وعده برای غذاهای ژاپنی تهیه می کنید ، آشنایی دارند. این سوپ رشته فرنگی miso نسخه اصلی من از ظرف است.

میسو

مواد ساده تغییر می کند

طبق معمول ، می توانید این سوپ را به هر میزان که می خواهید یا خیلی کم سفارشی کنید.

  • سبزیجات مختلف را امتحان کنید (به عنوان مثال کلم ، کلم پیچ یا کلم بروکلی)
  • رشته فرنگی soba را عوض کنید برای اسپاگتی گندم کامل (یا از برنج قهوه ای پخته استفاده کنید)
  • از قارچ تازه استفاده کنید به جای خشک شدن
  • نوری را پایین بیاورید اگر نمی توانید آن را پیدا کنید
  • مرغ را امتحان کنید اگر پروتئین حیوانی را به توفو ترجیح می دهید.

رشته فرنگی Soba

طرز تهیه سوپ با خمیر میسو

در این دستور غذا ، افزودن خمیر میسو در واقع یکی از آخرین مراحل است. توصیه می کنم میسو را با مخلوط کردن کمی آبگوشت داغ و سپس افزودن آن به بقیه سوپ خنک کنید. این به شما کمک می کند تا به طور مساوی در گلدان پخش شود و جمع نشود.

نتیجه نهایی خامه ای به نظر می رسد ، اگرچه کاملاً گیاهی است.

با استفاده از انبر ، سوپ را در کاسه ها بچینید تا رشته فرنگی و یک ملاقه برای آبگوشت بگیرید. آن را با برش های آووکادو ، یک قطره شریچی (اگر کمی گرما دوست دارید) ، کنجد یا حتی مقداری نوری خرد شده اضافه کنید.

چوب چوب برای خوردن عالی است و یک قاشق بزرگ به شما کمک می کند تا آخرین تکه آب گوشت را تخلیه کنید. باور کن ، می خواهی!

سوپ رشته فرنگی میسو در یک کاسه با چوب خردکن

به ما بگویید چگونه دوست دارید از miso در آشپزی خود استفاده کنید!

دستور العمل های دیگر توفو:

سوپ رشته فرنگی میسو

سوپ رشته فرنگی میسو به راحتی آماده می شود و طعم آن غنی است! این یک غذای دلچسب و آرامش بخش است ، سرشار از مواد مغذی برای هوای سرد ، و همچنین بدون گیاهخواری و بدون گلوتن.

کلمه کلیدی سبک ، توفو ، وگان

عناصر

  • 2 هنر روغن کنجد
  • 1 هویج ژولیند
  • 1/2 فلفل ژولین
  • 2 میخک سیر چاشنی
  • 4 فنجان ها آب سبزیجات
  • 16 اونس توفو بسیار سخت تخلیه و مکعب
  • 6 اونس رشته فرنگی Soba
  • 1 ورق نوری خشک شده به نوار برش دهید
  • 1/2 فنجان قارچ خشک شده خرد شده
  • 3 اونس اسفناج کوچک
  • 1 هنر تمبرهندی
  • 1/4 فنجان میسو
  • 1 آووکادو بریده شده

دستورالعمل ها

  • توفو را آبکش کرده و روی آن را با یک حوله تمیز و بزرگ با چیزی سنگین (مانند تابه چدنی یا کتاب آشپزی ضخیم!) بپیچید. حدود 10 دقیقه بگذارید ، سپس به مکعب های کوچک برش دهید.

  • در همین حال ، روغن کنجد را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سبزیجات را اضافه کنید و 2-3 دقیقه بجوشانید. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بپزید تا معطر شود.

  • آبگوشت + دو لیوان آب بریزید ، سپس بجوشانید. رشته فرنگی سوبا را پایین بیاورید و هم بزنید. 2-3 دقیقه بپزید.

  • توفو خرد شده ، قارچ ، اسفناج ، نوری و تمر هندی را اضافه کنید. 2-3 دقیقه دیگر بپزید تا رشته فرنگی آماده شود. حرارت را خاموش کنید.

  • میسو را برای حدود 1/4 فنجان آبگوشت داغ بجوشانید و سوپ را هم بزنید.

  • به کاسه ها تقسیم کنید و در صورت تمایل ، برش های آووکادو ، شریش و نوری اضافی را روی آن بریزید.

یادداشت

  • بهتر است این سوپ بلافاصله خورده شود. غذای باقی مانده را در ظروف بدون هوا در یخچال تا یک روز نگهداری کنید.

عکسهای Leanne Ray در Healthyish Appetite



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *