طرز تهیه استیک کبابی: 5 نکته در آشپزی


آیا می خواهید نحوه طبخ استیک کبابی به کمال را بیاموزید؟ کمی برتر از استیک آبدار با پوسته سبک و دودی.

دیگر نگران نباشید – ما چند نکته ساده در آشپزی برای خرد کردن استیک های سریع کبابی که ارزش آب دهان دارند ، داریم.

مرحله 1: گوشت گاو خرد شده با مرمر را انتخاب کنید

به گفته بریتانی کرامپ ، MPH ، RD در Savor Nutrition ، “بهترین گوشت گاو برش خورده برای استیک کبابی باید با مقدار زیادی مرمر نرم باشد – اینها لکه های چربی سفید هستند که در سراسر گوشت یافت می شوند. چربی مرمر در طی استیک کبابی ذوب می شود و گوشت را پر طعم می کند و آن را آبدار و نرم می کند.

استیک خام مزه دار روی سنگ مرمر

اگر مراقب میزان مصرف چربی خود هستید ، هالی مک کی کلارک ، سرآشپز Beachbody می گوید: “پخت عالی یک کوره خوشمزه و در عین حال کم چرب می سازد.”

سایر برش های گوشت گاو با مرمر مناسب برای استیک کبابی عبارتند از:

  • استیک استریپ (به عنوان مثال ، نیویورک یا کانزاس سیتی)
  • استیک گوشت نرم بدون استخوان
  • استیک فیله بالا
  • فیله مینیون یا فلفل دلمه ای
  • دامن یا استیک

تکه استیک شما باید حدود یک تا دو اینچ ضخامت داشته باشد تا ذغال خوبی تهیه شود بدون اینکه گوشت داخل آن زیاد پخته شود.

استثنائات استیک های جانبی یا دامن هستند ، که بعد از پخت باید نازک و در مقابل دانه بریده شوند تا فیبرهای عضلانی قوی تر شکسته شوند.

این استیک ها بهتر است با تاکو ، فجیتا ، ساندویچ یا سالاد سرو شوند.

مرحله 2: استیک را آماده کرده و مزه دار کنید

قبل از چاشنی ، استیک ها را با یک حوله کاغذی پاک کنید تا یک سطح خشک برای چسباندن چاشنی ایجاد شود.

مک کی کلارک توصیه می کند: “برای اینکه طعم ها بهتر در گوشت نفوذ کنند ، استیک های خود را قبل از افزودن تکه یا ماریناد به صورت متقاطع از هر دو طرف ببرید.”

برای طعم دادن ، می توانید استیک را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

یا چاشنی آماده استیک را در فروشگاه مواد غذایی تهیه کنید. همچنین می توانید با مخلوط کردن موارد زیر موارد دلخواه خود را تهیه کنید:

  • نمک
  • فلفل
  • پودر سیر یا پیاز
  • فلفل قرمز
  • فلفل قرمز یا فلفل قرمز
  • پونه کوهی
  • دانه های جعفری
  • زیره
  • گشنیز

برای استیک های سخت تر در کناره ها یا دامن ها ، توصیه می کنیم از ماریناد مرطوب – معمولاً روغن و اسید – استفاده کنید تا استیک نرم تر از پودر خشک شود.

اجازه دهید استیک های شما حداقل 30 دقیقه مارینینگ کنند تا طعم را جذب کنند.

غذای اصلی شما برای استیک معمولاً شامل موارد زیر است:

  • روغن
  • آب لیمو یا سرکه
  • سس سویا یا سس Worcestershire
  • سیر یا پیاز خرد شده
  • گیاهان و ادویه جات مورد علاقه شما

مرحله 3: اجازه دهید استیک ها به دمای اتاق نزدیک شوند

استیک های تفت داده شده را از یخچال خارج کرده و روی ظرف را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی ظرف بگذارید تا به دمای اتاق نزدیک شود.

پختن استیک کبابی در هوای سرد به این معنی است که شما مجبورید مدت بیشتری در داخل استیک بپزید ، که به طور بالقوه می تواند ظاهر را بیش از حد پخته کند.

مرحله 4: استیک ها را روی کوره های داغ و تمیز سرخ کنید

استیک کباب شده

حالا که آماده اید ، وقت آن است که نحوه پخت استیک کبابی را بیاموزید. شروع با گریل تمیز به استیک کبابی شما علائم زیبا و گویا می دهد.

“کمی روغن روی گریل چرب کنید تا استیک به کوره های شما نچسبد. استیک یک گوشت فوری است که نیاز به یک کوره از قبل گرم شده در دمای 450-500 درجه فارنهایت دارد. “

پخت استیک کبابی چقدر طول می کشد؟ در هر طرف چه خبر است؟

تعیین زمان خاصی برای پخت استیک دشوار است ، زیرا بستگی به اندازه ، ضخامت و آمادگی مورد نظر شما دارد.

  • می توانید استیک های خود را به مدت 2-3 دقیقه روی گریل سرخ کنید و در طرف دیگر نیز این کار را تکرار کنید.
  • استیک ضخیم تر باید بیشتر پخته شود ، اما بهتر است آن را سرخ نکنید ، آمادگی آن را بررسی کنید و در صورت لزوم پخت را ادامه دهید.

آیا هنگام پخت استیک کباب پز را می بندید؟

اگر ضخامت استیک شما حدود یک اینچ است ، درب آن را ببندید تا یک اجاق گاز همرفت ایجاد شود. اگر طرف نازک یا استیک دامن است ، گریل را باز بگذارید. مک کی کلارک می گوید: در غیر اینصورت قبل از آماده شدن استیک چنین برشته خوبی از هر دو طرف دریافت نمی کنید.

برای بررسی میزان آمادگی ، می توانید استیک را برش دهید ، اما خطر از دست دادن کمی آب میوه را دارید.

مک کی کلارک می گوید: “دماسنج گوشت بهترین دوست استاد کباب پز است ،” قبل از اینکه فکر کنید گوشت شما تمام شده است ، گوشت خود را بررسی کنید و سپس هر یک یا دو دقیقه بعد از آن. اگر 5 درجه فارنهایت زیر دمای مطلوب پخت ، گوشت را از کوره بردارید ، سپس 10 دقیقه با فویل بپوشانید. گوشت تا زمان استراحت به پخت ادامه می دهد.

اگر دماسنج گوشت دارید ، از جدول زیر برای ارزیابی آمادگی استفاده کنید و پخت استیک خود را تا زمانی که دوست ندارید ادامه دهید.

آمادگی استیک دمای داخلی (درجه فارنهایت)
نسبتاً کمیاب 145 درجه فارنهایت
آفرین 165 درجه فارنهایت

یک نکته ویژه در مورد نحوه سرخ کردن استیک از دامن یا گریلمک کی کلارک می گوید: “مراقب باشید که این برش ها نازک تر از استیک های معمولی هستند و زمان کمتری برای رسیدن به آمادگی مطلوب لازم است.”

بنابراین این کباب پز را با دقت تماشا کنید!

مرحله 5: استیک را قبل از برش دادن استراحت دهید

استیک کبابی خرد شده با سبزیجات در یک بشقاب

اگر استیک را بلافاصله پس از اتمام برش دهید ، آب آن تمام می شود و یک تکه استیک کمتر آبدار خواهید داشت.

در عوض ، استیک را روی فویل آلومینیومی بمالید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا آب آن جا بیفتد.

همانطور که در بالا ذکر شد ، این امر به استیک اجازه می دهد تا پخت خود را به پایان برساند.

توصیه می کنیم دانه را برش دهید ، زیرا ماهیچه ها را به قطعات کوچک می شکند و استیک شما کمتر جویده می شود – این مرحله برای برش های سخت تر ، مانند پوسته پوسته شدن از کناره ها ، ضروری است!

در مورد سایر برش ها ، از استیک آنطور که می خواهید لذت ببرید.

به دنبال اطلاعات بیشتر تغذیه هستید؟ به BODNutrition.com بروید و نحوه صحیح غذا خوردن را با دو برنامه تغذیه ما یاد بگیرید: 2B Mindset و Portion Fix.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *