طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی در 8 مرحله آسان


فرصت های زیادی برای نشان دادن مهارت های کبابی خود با همبرگر ، برادران و هات داگ وجود دارد ، اما ما پیشنهاد می کنیم که در سال جاری شاخه بندی کرده و طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی را بیاموزید.

ماهی قزل آلا کبابی چیزی است که باید دوست داشت.

ماهی قزل آلا ماهی گوشتی است ، به این معنی که می تواند دمای کباب پز را بیشتر از ماهی سفید نرم تر تحمل کند.

همچنین می توان عطر را به روش های مختلف در فیله ماهی قزل آلا ریخت (در یک دقیقه به آنها می رسیم).

هر عطری را که انتخاب می کنید ، باید قدم های خود را پایین بیاورید.

در اینجا راهنمای شما در مورد نحوه پخت ماهی آزاد که کاملاً مرطوب و پوسته پوسته است ، آورده شده است.

1. ماهی قزل آلا مناسب را انتخاب کنید

زنی که ماهی قزل آلا خام را روی تخته برش می خرد

اشلی نادر ، RDN ، بنیانگذار Be Beell توسط Ashley Noelle ، پیشنهاد می کند که سعی کنید ماهی سالمون وحشی صید شده را پیدا کنید ، به طور ایده آل از بازار ماهی محلی.

فیله ماهی قزل آلا معمولی چربی کمتری نسبت به ماهی قزل آلا پرورش یافته در مزرعه دارد.

اگرچه ماهی سالمون پرورشی دارای امگا 3 کمی سالم تر از ماهی آزاد وحشی است ، اما دارای امگا 6 بیشتر و چربی سالم کمتری است.

2. تصمیم بگیرید که چگونه آن را بپزید

ماهی قزل آلا کبابی روی تخته سرو.

دستور العمل های خاص ماهی قزل آلا نیاز به برنامه ریزی دارد.

هالی مک کی کلارک ، متخصص آشپزی در Beachbody می گوید ، اگر می خواهید ماهی قزل آلا را روی تخته بپزید ، حتماً قبل از قرار دادن تخته روی کوره حداقل یک ساعت آن را در آب خیس کنید.

اگر به استفاده از تخته علاقه دارید ، ماهی قزل آلا سرو ما را با لعاب افرا امتحان کنید.

اگر فیله ماهی قزل آلا شما پوست ندارد و از تخته استفاده نمی کنید ، از فویل استفاده کنید تا ماهی را مستقیماً روی گریل قرار ندهید.

3. ماهی قزل آلا را پوست بگیرید و خشک کنید

وقتی آماده شروع به پخت ماهی قزل آلا هستید ، نادر توصیه می کند که آن را در سینک بشویید و قبل از چاشنی یا چاشنی آن را کاملاً خشک کنید.

اگر با ماهی قزل آلا کار می کنید ، این مرحله ای نیست که بخواهید از آن بگذرید.

او می گوید فیله ها باید کاملاً خشک شوند تا پوستی ترد و زیبا پیدا شود.

4. گریل را تمیز کنید

قبل از گذاشتن ماهی قزل آلا ، حتی اگر از کیسه های فویل استفاده می کنید ، گریل را خراش دهید.

بهتر است کار را از قبل انجام دهید تا اینکه پوست ترد ماهی قزل آلا را از دست بدهید یا با یک کیسه فویل بجنگید زیرا به گریل می چسبد.

5. ماهی قزل آلا را مزه دار کنید

اگر قصد دارید مارینت کنید ، باید زمان بیشتری را برای پخت و پز اضافه کنید.

نادر پیشنهاد می کند که ماریناد را به ماهی اضافه کرده و چند ساعت قبل از کباب کردن در یخچال قرار دهید.

ماریناد مورد علاقه او ترکیبی از اسیدهای آمینه نارگیل (جایگزین سس سویا بدون گلوتن) و عسل است تا احساس تندی اسید آمینه را متعادل کند.

مک کی کلارک می گوید اما می توانید ماهی قزل آلا را با نمک بپاشید و روغن بپاشید و سپس بگذارید 30 دقیقه قبل از کباب کردن در دمای اتاق استراحت کند.

این آماده سازی به پخت حتی ماهی قزل آلا کمک می کند.

6. گریل را از قبل گرم کرده و چرب کنید

شما باید کوره گاز را بین 450-500 درجه فارنهایت برای ماهی قزل آلا تنظیم کنید.

اگر با زغال سنگ کار می کنید ، بگذارید گریل قبل از قرار دادن ماهی قزل آلا حدود 20 دقیقه گرم شود.

گریس کبابی خطر چسبیدن ماهی به ریل را کاهش می دهد.

7. ماهی قزل آلا کبابی

سرانجام ، جادوگری در اینجا اتفاق می افتد. اگر از فیله ماهی قزل آلا استفاده می کنید ، نیازی به تلنگر زدن نیست ، مک کی کلارک می گوید.

با این حال ، برای بهترین نتایج ، شما باید یک حفار طلا کبابی را انتخاب کنید.

او پیشنهاد می کند: “مکانی را در کوره انتخاب کنید که با گرمترین و سردترین قسمت ذغال سنگ فاصله یکسانی داشته باشد.”

شما باید فیله ها را برگردانید ، اما این بدان معنی است که شما این فرصت را دارید که یک ماریناد معطر را از هر دو طرف پخش کنید.

(ما عاشق مرکبات و ادویه جات در دستور تهیه ماهی قزل آلا کبابی با ماریناد پرتقال هستیم.)

زمان پخت بستگی به ضخامت فیله شما دارد ، اما نیازی به تایمر ندارید.

همچنین می توانید آن را بپزید تا زمانی که فیله با چنگال جدا شود ، نادر توضیح می دهد.

8. اجازه دهید ماهی قزل آلا شما استراحت کند

ماهی قزل آلا و سبزیجات کبابی در یک بشقاب

مهم نیست چقدر ماهی خود را پخته دوست دارید ، مک کی کلارک پیشنهاد می کند که بعد از برداشتن از کوره ، آن را با فویل آلومینیوم بپوشانید.

چادر به گوشت فرصتی برای استراحت می دهد و آمادگی برابر را فراهم می کند.

هنگامی که به سطح آمادگی مورد رضایت شما رسید ، می توانید طعم های اضافی را اضافه کنید.

مک کی کلارک دوست دارد از “یا ترکیبی از شوید تازه و آب لیمو ، یا رب میسو ، سس سویا و زنجبیل تازه” استفاده کند ، درست قبل از سرو کردن.

به دنبال نکات آشپزی بیشتر و اطلاعات تغذیه هستید؟

به BODNutrition.com بروید و دریابید که چه مدت با دو برنامه تغذیه ای سالم تغذیه می کنید: 2B Mindset و Portion Fix.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *