محاسبه میزان کالری گوشت



با نزدیک شدن به تعطیلات ، می دانم بهترین راه برای شمارش کالری بوقلمون ، ژامبون و غیره چیست؟ دیروز ژامبی خریدم که حاوی 120 کالری (4 گرم چربی ، 16 گرم پروتئین) در هر 3 اونس است. خام است یا پخته؟ من قصد دارم ژامبون را به طور معمول در فر بپزم و سپس آن را با استفاده از یک محدوده خوب برش دهم. آیا هنوز 3 اونس معادل 120 کالری است یا باید با در نظر گرفتن تفاوت وزن پخته و بدون فرآوری ، اندازه قسمت را تنظیم کنم؟ پاسخ روشنی در اینترنت یافت نشد. ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید!

ثبت شده / u / AcanthaceaeOdd1466
[comments]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *