محتوای مواد مغذی غذاهای گیاهی


کسی منبع خاصی می داند چرا برخی از گیاهان دارای مواد مغذی بالا هستند؟

به عنوان مثال ، آجیل برزیلی و محتوای سلنیوم معروف آنها. در جایی که آجیل برزیل به طور سنتی کشت می شود ، خاک دارای گوگرد کم اما مقدار زیادی سلنیوم است و به جای آن اسیدهای آمینه لازم سنتز می شود. اما اگر در جاهای دیگر آجیل پرورش دهید ، آیا این تغییر می کند یا این دقیقاً همان چیزی است که گیاه اکنون به آن تکامل یافته است ، و آیا در هر جایی این کار را انجام می دهد؟

من کاملاً از علایق خسته شده ام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *