مزایای اصلی آنزیم های گوارشی


دستگاه گوارش_دی سی_واشر

آنزیم های گوارشی برای تجزیه غذایی که می خوریم ضروری هستند. اگر غذا را به درستی تجزیه نکنیم، مواد مغذی مورد نیاز بدن برای جذب و تبدیل به انرژی برای سلامت گوارش را دریافت نمی کنیم.

هر دو نوع آنزیم گوارشی، مشتق شده از حیوانات و گیاهان، در بسیاری از عملکردهای بیولوژیکی، از جمله هضم پروتئین ها و چربی ها و سیگنال دهی سلولی، نقش دارند. آمیلاز نشاسته، کربوهیدرات و قند را هضم می کند، پروتئازها پروتئین را هضم می کند و لیپاز چربی را هضم می کند که سه جزء اساسی غذا هستند.

بلوک های ساختمانی اساسی زندگی

پروتئین ها بلوک های سازنده زندگی هستند و پروتئین هایی که ما مصرف می کنیم بر اساس دستورالعمل های DNA گیاهان و جانوران جمع آوری می شوند که پس از خوردن آنها با استفاده از آنزیم های گوارشی به اسیدهای آمینه آنها تجزیه می شوند و سپس از آنها استفاده می کنیم. DNA برای تشکیل پروتئین های جدید در بدن ما. پس از مرگ ما، آنها دوباره تجزیه می شوند، به خصوص توسط قارچ ها، به طوری که اسیدهای آمینه ما می توانند بازیافت شوند و دوباره به شکل زندگی دیگری جمع شوند. اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب که بدن ما را تشکیل می‌دهند، سابقه طولانی در تشکیل بسیاری از اشکال حیات گذشته دارند، احتمالاً به زمانی که باکتری‌ها و دایناسورهای باستانی می‌رسند.

آنزیم‌های گوارشی احتمالاً یکی از مهم‌ترین مواد مغذی هستند که برای بیمارانم تجویز می‌کنم، زیرا وقتی هضم خوب اتفاق می‌افتد، فواید بسیار مهمی برای سلامتی نیز به همراه خواهد داشت.

بیماری و مرگ را می توان به دلیل گرسنگی در نظر گرفت. گرسنگی یک مشکل رایج برای اکثر بیماران من است، اما معمولا این اتفاق نمی افتد سوء تغذیه زیرا بیشتر ما پروتئین و چربی کافی می خوریم. گرسنگی معمولا ناشی از سوء جذبزیرا حتی مبتلایان به IBD حاد معمولاً می توانند مواد مغذی را از طریق پوشش روده جذب کنند. گرسنگی ناشی از سوء هاضمهبنابراین آنزیم ها عوامل بسیار مهمی برای برگشت بیماری و بهبودی هستند. هضم ضعیف به این معنی است که غذا تجزیه نمی شود تا بتواند جذب و وارد ساختارهای سلولی ما شود. اجداد ما این را می دانستند و در بیشتر فرهنگ ها، میوه های تازه به طور سنتی برای تکمیل وعده غذایی با آنزیم های گیاهی مصرف می شد. هنوز هم از آنزیم های پاپایا و آناناس برای این منظور استفاده می شود. در دنیای مدرن، این عمل با تکمیل یک وعده غذایی با دسرها یا دسرهایی که فواید آنزیمی کمی دارند یا اصلاً فواید آنزیمی ندارند، فریب خورده است.

سموم و گوارش

سموم از فعالیت آنزیم های گوارشی به ویژه فلزات سنگین جلوگیری می کنند. به مکان های متعددی در رشته های پروتئینی بلند آنزیم ها متصل می شود، آنها را به یکدیگر متصل می کند و فعالیت آنزیمی آنها را بی حرکت می کند. فلزات سنگین با چسبیدن به اسیدهای آمینه حاوی گوگرد، به ویژه سیستئین، آنزیم ها را مهار می کنند. در آزمایشگاه، مقادیر کمی از فلزات سنگین می تواند به طور کامل از کار آنزیم ها جلوگیری کند. مصرف آنزیم‌ها به‌عنوان مکمل، که توسط سموم محیطی فلج نمی‌شوند، در دنیایی که توسط هوا، غذا و آب آلوده شده توسط 200 سال انقلاب صنعتی سمی شده است، بسیار منطقی است. اگر سرطان را درمان نمی‌کنید، آنزیم‌های گیاهی (مانند مگازیمز) و آنزیم‌های حیوانی (مانند Zenpep، Ultrazymes) باید همراه با غذا مصرف شوند. هر دو نوع ضعف دیگری را جبران می کنند تا به هضم بهینه کمک کنند.

علاوه بر هضم، پروتئازها به سلول های سرطانی سیگنال می دهند که تقسیم را متوقف کنند. دکتر.. برد، کلی و گونزالس[1] این درمان را برای کمک به معکوس کردن سرطان در بیماران خود تجویز کنید.[2] آنزیم های پانکراس، 1 ساعت قبل از وعده های غذایی و زمان خواب در دوزهای بالا – باید با لسیتین مصرف شود که به جذب آن کمک می کند. ما نمی‌خواهیم آنزیم‌های لوزالمعده (مانند UltraZymes و Zenpep) در هضم غذا نقش داشته باشند، اما در عوض وارد جریان خون می‌شوند تا در جریان خون منتشر شوند و روی سلول‌های سرطانی تأثیر بگذارند. از سوی دیگر، آنزیم‌های گیاهی (مانند Megazymes از NuPathways) احتمالاً این اثر ضد سرطانی را ندارند، بنابراین همراه با وعده‌های غذایی برای بیماران سرطانی تجویز می‌شوند.

آنزیم های گوارشی و آلرژی غذایی

آنزیم‌ها پروتئین، چربی و کربوهیدرات‌ها را تجزیه می‌کنند تا جذب شده و به‌جای میکروبیوت روده به بیماران داده شود. اگر غذا هضم نشده باشد، می‌تواند انگل‌ها، قارچ‌ها و باکتری‌های روده را تغذیه کند که می‌توانند به التهاب دستگاه گوارش و اختلالات گوارشی کمک کنند. آنزیم‌ها پروتئین‌ها را تجزیه می‌کنند تا آلرژی غذایی را تسکین دهند، و از نظر تئوری ممکن است (من این اتفاق را در تمرین خود دیده‌ام) به سادگی با مصرف آنزیم‌های گوارشی کافی، از شر آلرژی غذایی خلاص شویم. هنگامی که پروتئین آلرژی تجزیه می شود، سیستم ایمنی ممکن است قطعات پروتئین غذا را به عنوان یک تهدید تشخیص ندهد و آلرژی غذایی ممکن است از بین برود. با این حال، برای اطمینان از از بین رفتن استرس آلرژی، من معمولاً توصیه می‌کنم که چنین غذاهایی را از رژیم غذایی حذف کنید یا مصرف را محدود کنید، حتی اگر آنزیم‌های بهینه مکمل باشند.

هر دو آنزیم گوارشی مشتق شده از حیوان و گیاه برای سلامت انسان ضروری هستند و علاوه بر هضم، به بسیاری از مزایای سلامتی دیگر نیز کمک می کنند. اینها به طور جهانی مفید هستند و من آنها را برای همه بیماران تجویز می کنم.

درخواست قرار ملاقات

دکتر گانت، پزشک متخصص طب کار، Wash DCچارلز گانت MD یک پزشک، نویسنده، مربی، و پزشک طب یکپارچه و کاربردی برای بیش از سه دهه است. او در یافتن علت اصلی مشکلات سلامتی برای حمایت از درمان در سطح مولکولی تخصص دارد. زمینه های مورد علاقه عبارتند از ADHD، اختلالات مصرف مواد، بیماری های مزمن، اختلالات متابولیک و هورمونی، ایمونولوژی، بیماری های عفونی، بیماری های التهابی مرتبط با لایم، آزمایش ژنتیک و غیره. او متخصص در تفسیر تست های پزشکی عملکردی برای تشخیص دقیق کمبود در هر بیمار است، بنابراین عناصر ضروری از دست رفته را دوباره پر می کند.

[1]https://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/cam/hp/gonzalez-pdq

[2]https://thrive.mattjanes.com/one-answer-to-cancer/



رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/
رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر