من به تازگی کشف کردم که پروتئین من حاوی آب پنیر هیدرولیز شده است ، برای جدا شده آنها چندان گران نیست و تقریباً یکسان است ، آیا کسی این را امتحان کرده است؟ : غذا


من می خواهم آن را امتحان کنم زیرا من آب پنیر شفاف آنها را بسیار دوست دارم ، اما بسیار گران است و برای بخشهای کوچک ارزش آن را ندارد. یکی در اینجا گفت که آب پنیر شفاف اساساً آب پنیر هیدرولیز شده با طعم دهنده اضافی است. درسته؟ آیا مانند سرم شفاف آنها به خوبی در آب حل می شود؟ اگر چنین است ، تنها نقطه ضعف آن این است که طعم دار نیست و من باید سعی کنم با آن بازی کنم تا ببینم چگونه طعم دهی کنم و ایده من این است: من در مورد استفاده از برخی جایگزینهای بدون قند فکر کردم و شاید از میوه استفاده کنم و آب پنیر هیدرولیز شده را مخلوط کنم. با آب ، اگر کار کند ، من سرم “من” را با کمتر از نصف قیمت می خورم ، برای من خوب به نظر می رسد ، اما مطمئن نیستم که واقعاً کار کند (می دانم که دقیقاً یکسان نخواهد بود) بو) به عنوان آب پنیر شفاف ، اما شاید اگر به خوبی در آب حل شود ، محلول مزه ای پیدا کنم) هدف اصلی این است که من نمی خواهم از شیر یا شیر جایگزین استفاده کنم ، فقط می خواهم از آب با مقداری افزوده استفاده کنم. جایگزین های میوه / قند برای طعم دهنده
من تعجب می کنم اگر کسی اینجا در مورد آن فکر کرده باشد ، خوشحال می شوم که افکار ، نظرات و اصلاحات شما را بشنوم 🙂 متشکرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *