نحوه پخت قارچ خوشمزه را بیاموزید


اگر می خواهید یک غذا را جادویی کنید ، نحوه پخت قارچ را بیاموزید.

اگر می دانید چگونه آنها را به درستی بپزید ، قارچ ها مواد مغذی و طعم زیادی به آن می افزایند.

وندانا شت ، متخصص تغذیه ، RDN ، CDCES ، FAND ، نویسنده ، می گوید: “قارچ ها کالری کمی دارند و تغذیه کامل را ارائه می دهند.” سفره هندی من: دستور العمل های گیاهی سریع و خوشمزهبه

جکی نیوجنت ، RDN ، CDN ، آشپز ، متخصص تغذیه و نویسنده می افزاید: “از نظر طعم ،” قارچ دارای مقدار کمی سدیم است ، اما دارای محتوای ذهنی بالایی است ، که در نهایت به شما امکان می دهد نمک کمتری را در عین حفظ طعم عالی مصرف کنید. ” یک کتاب آشپزی تمیز و ساده در مورد دیابتبه

با نحوه پخت کامل قارچ ها آشنا شوید – بنابراین آنها پر از طعم هستند و هرگز لاستیکی یا نرم نیستند!

قارچ خام در تقویم

چگونه پوست قارچ ها را جدا کنیم

هنگام تمیز کردن قارچ مراقب باشید. نیوجنت توضیح می دهد که اگر از آب بیش از حد استفاده می کنید ، بیشتر طول می کشد تا ترد یا قهوه ای شوند.

در عوض ، از یک حوله کاغذی مرطوب برای شستن مواد زائد یا شستشو سریع و سپس خشک کردن استفاده کنید.

ساقه های قوی را هرس کنید و آماده رفتن هستید.

نحوه خوردن قارچ

قارچ های برش خورده را در ماهیتابه چدنی سرخ کنید

سرخ کردن یا بو دادن قارچ طعم طرف فوق العاده را اضافه می کند یا به دستور غذا اضافه می کند ، مانند این سینه مرغ با قارچ سرخ شده.

اگر به نحوه پخت قارچ صدفی یا طرز پخت قارچ شیتاکه علاقه دارید ، این روش را امتحان کنید.

به گفته نیوجنت ، او تقریباً با هر نوع قارچ از جمله دکمه سفید ، سنگ چخماق ، پورتوبلو ، راش ، ترومپت ، مایتاک (مرغ از جنگل) و یال شیر کار می کند.

  • اگر اندازه قارچ های شما متفاوت است ، آنها را به قطعات مساوی برش دهید.
  • یک قاشق چایخوری روغن یا کره (اختیاری!) در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پس از گرم شدن ، قارچ ها را در یک لایه اضافه کنید. به آنها فضای کافی بدهید ، در غیر این صورت به جای قهوه ای تبخیر می شوند.
  • قارچ ها را به مدت 5 دقیقه یا تا قهوه ای طلایی بپزید.
  • برگردانید و این کار را تکرار کنید تا قهوه ای طلایی شود.
  • مزه دار کنید و سرو کنید.

نحوه سرخ کردن قارچ

از آشپز خود بپرسید که چگونه قارچ پورتوبلو را بپزد ، و آنها به احتمال زیاد به شما پیشنهاد می دهند که در کباب پز بپزید ، زیرا این کلاه ها از کوره عبور نمی کنند.

Shet همچنین قارچ maitake و shiitake کبابی را ارائه می دهد.

او توضیح می دهد: “درجه حرارت بالا طعم آنها را افزایش داده و افزایش می دهد.”

  • قارچ ها را با روغن چرب کنید. هر چاشنی که می خواهید اضافه کنید.
  • گریل را مستقیماً روی حرارت متوسط ​​تا زیاد کباب کنید تا اثری از گریل ایجاد شود ، حدود پنج دقیقه در هر طرف.
  • با سس یا ادویه جات دیگر چرب کرده و سرو کنید.

قارچ های کوچک را روی کباب پز کنید ، آنها را روی سیخ بگذارید یا از سبد کباب استفاده کنید.

نحوه سرخ کردن قارچ

نیوجنت می گوید: “بیشتر قارچ ها به خوبی سرخ می شوند ، به ویژه دکمه های سفید کامل ، چهارپایه ، سنگ چخماق ، پورتابلا و میتاکه.”

بنابراین موارد دلخواه خود را بخرید و این روش را امتحان کنید.

فقط آنها را به برش های بسیار نازک برش ندهید – قارچ ها در طول پخت و پز به نصف کاهش می یابد.

  • فر را روی 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • قارچ ها را چرب کرده یا با یک قاشق چایخوری روغن و هر چاشنی دلخواه آنها را با قارچ آغشته کنید. آنها را در یک لایه روی یک ورقه پخت یا ورقه پخت بمالید.
  • به مدت 20 دقیقه سرخ کنید ، گاهی اوقات هم بزنید.

طرز تهیه قارچ شکم پر

قارچ پخته شده با اسفناج و پنیر

دکمه های سفید پر شده ، قارچ چخماقی یا پورتوبلو – یک میان وعده یا مهمانی عالی.

این دستور غذا را برای قارچ های پر شده با اسفناج یا پنیر امتحان کنید ، یا سس خود را تهیه کنید.

  • فر را روی 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • درپوش های قارچ را با مواد دلخواه پر کنید. کلاهک های پر شده را در یک ظرف پخت قرار دهید.
  • تا زمانی که قارچ ها نرم شوند و مواد داخل آن بخارپز شده و بپزد حدود 25 دقیقه بپزید.

چگونه قارچ های خود را تراز کنید

قارچ خام در یک سبد

این نکات دیگر را امتحان کنید تا قارچ حتی خوشمزه تر شود:

  • قارچ “گوشت” درست کنید. قارچ های خرد شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مخلوط را به شکل دلخواه (همبرگر ، کوفته ، چاشنی تاکو و …) شکل دهید و طبق معمول بپزید تا پخته شود. شما تمام طعم گوشت را دریافت می کنید ، با رطوبت بیشتر و کالری کمتر.
  • این دستور تهیه سیر و گیاهان را روی اجاق گاز آهسته امتحان کنید.
  • قارچ ها را به “بیکن” تبدیل کنید. قارچ ها را ریز خرد کنید و سپس با روغن و ادویه جات ترشی جات مانند پاپریکای دودی و دود مایع مخلوط کنید تا طعم بیکن بیشتری به خود بگیرد. در دمای 275 درجه فارنهایت به مدت 75 دقیقه بپزید ، سپس فر را خاموش کنید و بگذارید قارچ ها به مدت 45 دقیقه در فر خرد شوند.

آیا مشاوره تخصصی و مشاوره تغذیه بیشتری می خواهید؟ به BODNutrition.com بروید تا بدانید برنامه ها و غذاهای Beachbody چگونه می توانند به شما در ایجاد یک سبک زندگی سالم کمک کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *