نحوه پخت کوره ذغال سنگ: 9 نکته و ترفند


امسال یک چالش جدید پیش روی خود قرار دهید. نحوه استفاده از کوره ذغال سنگ به جای استفاده از مدل گاز قدیمی را بیاموزید.

اگرچه یادگیری نحوه درست پختن ذغال روی کباب می تواند عشق زیادی به همراه داشته باشد ، اما برای شروع با خیال راحت نکاتی را باید بدانید.

برای آشنایی با نکات و مزایای استفاده از کباب پز ذغال ، نحوه پخت همه چیز از استیک و همبرگر گرفته تا سبزیجات و برخی اشتباهات رایج که باید از آنها اجتناب کنید ، مطالعه کنید.

حتماً این راهنما را با نکات مفید کبابی ما برای آشپزی تابستانی ترکیب کنید که باعث می شود مهمانان شما فکر کنند سالهاست این کار را انجام می دهید.

1. برای روشنایی از روش دودکش استفاده کنید

مردی که از روش دودکش برای روشن کردن کوره ذغال سنگ استفاده می کند

این یک روش روشنایی کوره ای است که مایکل هاس ، محقق و بنیانگذار Angry BBQ ، آن را ترجیح می دهد زیرا آسان است.

شما باید استارت دودکش را بردارید و سپس چند قدم با روشن کردن کوره فاصله دارید:

  • استارت دودکش را با ذغال مورد علاقه خود بارگذاری کنید.
  • مقداری کاغذ زیر دودکش در انتهای گریل قرار دهید.
  • کاغذ را روشن کنید.

و این همه. گرمای کاغذ بالا می رود و زغال ها را تا انتها شعله ور می کند.

هاس توصیه می کند 10-15 دقیقه به ذغال سنگ فرصت دهید تا کاملاً مشتعل شود.

سپس ، وقتی سفید می شوند ، آماده خواهید بود که ذغال خود را روی کوره بریزید.

2. سریع کباب پز را گرم کنید

هنگام کار با کوره ذغال سنگ ، باید زمان بیشتری را صرف کنید. آنجاست که نحوه کار با دریچه های آنها مشخص می شود.

جانت کیمسال ، RDN ، از Radiant Root توضیح می دهد: “هرچه هوا بیشتر باشد ، آتش داغ تر می شود.” “حتما دریچه های مشبک را باز کنید تا هوا از آتش دور شود.”

هاس می افزاید: “اکثر کوره های زغال دارای دریچه تهویه پایین و بالا هستند.”

او توضیح می دهد که دریچه پایین دریچه ای است که بیشتر جریان هوا را کنترل می کند ، بنابراین “هنگامی که می خواهم گریل سریع گرم شود ، دریچه پایین کاملاً باز است و دریچه بالایی نیمه باز است.”

3. دمای ثابت را حفظ کنید

شما می خواهید گرمایش دائمی برای بهترین نتایج کباب کردن داشته باشد و این بستگی به دریچه های شما نیز دارد.

هاس می گوید: “به محض رسیدن به دمای مناسب ، من شروع به بسته شدن دریچه پایینی می کنم ، بنابراین دمای من روی کوره ثابت می ماند.”

4. به عناصر توجه کنید

هاس توضیح می دهد: “باد و دمای بیرون نیز باعث کاهش حرارت زغال سنگ شما می شود که می تواند زمان پخت غذا را بیشتر کند.”

او می افزاید: “اگر از کوره ذغال سنگ استفاده می کنم ، من همیشه 30 دقیقه اضافی در برنامه کوره خود برنامه ریزی می کنم.”

5. از آشپزی در دو منطقه استفاده کنید

به نظر دشوار است ، اما می توانید به سرعت از عهده آن برآیید: هاس را در یک طرف کباب پز قرار دهید تا “یک طرف کباب پز گرم باشد و طرف دیگر آن در دمای پایین تر باشد” ، هاس می گوید.

کیمسال می گوید: غذاهایی که سریع پخته می شوند باید مستقیماً روی ذغال سنگ گذاشته شوند. اینها شامل گوشت خوک یا استیک زنجبیل سویا می شود.

او می افزاید: “می توان محصولاتی را که پخت آنها بیشتر طول می کشد در کنار ذغال ها قرار داد تا گرمای غیرمستقیم دریافت کنند.” این روش را با سالاد آجیل جدید و کبابی ما امتحان کنید.

اشتباهاتی در تهیه زغال ، که باید از آنها اجتناب شود

از نزدیک همبرگر ، سایر ظروف کبابی با ذغال

این اشتباهات رایج هستند ، اما به راحتی می توان از آنها اجتناب کرد. برای کباب بهتر از آنها اجتناب کنید.

6. درب را زیاد باز نکنید

هاس هشدار می دهد: “فقط برای افزودن غذا یا بررسی نحوه عملکرد آشپز ، درپوش را باز کنید.” اگر به بلند کردن آن ادامه دهید ، “با بازکردن درب کوره گرمای زیادی را از دست خواهید داد و بازگرداندن دمای گریل به زمان نیاز دارد.”

7. سرعت بخشیدن به روند

به یاد داشته باشید که برای کباب کردن ذغال سنگ به زمان بیشتری نیاز خواهید داشت – اما نتیجه آن ارزشش را دارد!

اگر قبلاً چندین بار درپوش را برداشته اید ، ادامه دهید و زمان بیشتری را به زمان پخت اضافه کنید.

8. تجمع بر زغال

هاس می گوید اگر زغال کافی دارید می توانید به راحتی از دریچه های تهویه برای بالا بردن یا پایین آوردن دمای کوره ذغال استفاده کنید.

این که شما روش کم و کندی می خواهید به این معنا نیست که می توانید از زغال سنگ کمتری استفاده کنید.

9. خاکستر قدیمی را در کوره خود بگذارید

شما می خواهید خاکسترهای قدیمی را قبل از روشن کردن بریکت های جدید یا توده های زغال تمیز کنید. کیمسال توضیح می دهد که کباب پز ممکن است “خاکستر زیادی داشته باشد تا ذغال را مشتعل کند.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *