چرا درشت مغذی ها برای یک محصول ، بسته به جایی که شما به آن نگاه می کنید ، بسیار تغییر می کند؟ : غذا


به عنوان مثال ، با استفاده از بهترین نتایج هنگام تایپ “کربوهیدرات آجیل برزیل” ، 12.27 گرم در 100 گرم در www.fatsecret.co.za ، 4.5 گرم در 100 گرم در www.foodnutritiontable.com و بسته خودم برزیلی دریافت کردم. آجیل ، که به 3.1 گرم در 100 گرم نیاز دارد.

من همین مشکل را با سایر ماکروها برای بسیاری از عناصر دیگر پیدا کردم. چرا اینطور است و به کدام منبع بیشتر اعتماد دارم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *