چگونه حقایق تغذیه را محاسبه می کنید؟ : غذا


آنچه روی برچسب ها می بینید ناشی از آن چیزی است که سازنده از مواد تشکیل دهنده آن مطلع است. Mars Inc در حال حاضر پروتئین / کربوهیدرات / چربی را در یک اونس بادام زمینی یا یک اونس شکلات شیری می شناسد. آنها فقط حساسیت خود را بر اساس حساسیت خود برای رسیدن به حقایق تغذیه خود انجام می دهند.

اگر غذای کاملاً جدیدی دارید که می خواهید در مورد پروتئین / چربی / کربوهیدرات بدانید ، به یک شیمیدان نیاز دارید. شما برای اندازه گیری مواد مغذی مختلف از تکنیک های مختلفی استفاده می کنید. برای تعیین میزان نیتروژن و در نتیجه محتوای پروتئین می توانید از طیف سنجی استفاده کنید. برای تعیین میزان چربی می توانید از کروماتوگرافی استفاده کنید. برای تعیین کل کالری ، می توانید همه را در داخل خانه بسوزانید.

شیمی یک رشته است که شامل تمام پاسخ هایی است که به دنبال آن هستید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *