کلسیم ، که به طور طبیعی در غذاهایی مانند کلم بروکلی یافت می شود – آیا مربوط به چیزی است ، به ویژه با افزودنی ها (به عنوان مثال ، کربنات ، سیترات)؟ : غذا


در جستجوی ساده من برای یافتن این پاسخ ، نمی توانم ببینم که کلسیم طبیعی در غذاهایی مانند کلم بروکلی چقدر با مکمل های کلسیم مانند کربنات کلسیم یا سیترات کلسیم تفاوت دارد. من عمدتا به این مسأله علاقه مند هستم که آیا بدن نسبتاً بهتر از طریق غذا جذب بدن می شود یا خیر ، و آیا مزایای خنثی سازی اسید به طور طبیعی اتفاق می افتد ، مانند کربنات کلسیم (به عنوان مثال ، توم).

با تشکر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *