گزینه جایگزینی مواد تشکیل دهنده جو دوسر پخته شده: غذا


من اغلب موزهایی را می بینم که در دستور پخت جو دوسر استفاده می شود و می خواستم بدانم آیا در دستور غذا میوه ها یا چیزهای دیگری وجود دارد که بتوانم آنها را جایگزین کنم؟ من موز دوست ندارم ، اما هرگز دستور تهیه جو دوسر پخته بدون موز را نمی بینم. اگر جایگزین شناخته شده ای وجود ندارد ، آیا طعم موز در دستور پخت جو دوسر بسیار محسوس است؟ اگر سایر مواد از طعم آن بیشتر است ، این برای من مشکلی نیست ، اما من فقط می پرسم که آیا کسی پیشنهادی دارد! با تشکر!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *