بسته بندی کاهو بوقلمون آسیایی – خودتان لاغر بخورید


این کاهوی بوقلمون آسیایی با الهام از دستور پخت معروف PF Changs سریع، آسان و پر از طعم و مزه است! ایده آل به عنوان یک پیش غذا، جانبی یا حتی غذای اصلی برای یک وعده غذایی سالم که همه خانواده دوست دارند!

این کاهوی بوقلمون آسیایی با الهام از دستور پخت معروف PF Changs سریع، آسان و پر از طعم و مزه است!  ایده آل به عنوان پیش غذا، غذای جانبی یا حتی غذای اصلی برای یک وعده غذایی سالم که همه خانواده دوست دارند!

اگر شما هم مثل ما طرفدار کاهوهای PF Changs هستید، اینها را به طور جدی دوست خواهید داشت. نه تنها طعم این غذا دیوانه کننده است، بلکه کل دستور غذا از ابتدا تا پایان فقط 15 دقیقه طول می کشد. این بسته‌بندی‌های کاهو برای یک وعده غذایی آسان در شب مناسب هستند، اما در هنگام داشتن دوستان، یک پیش‌غذای خوشمزه نیز می‌سازند. در واقع، آن‌ها بسیار درخواست شده‌اند که من این دستور غذا را بیش از تعداد دفعاتی که بتوانم حساب کنم به دوستان و خانواده که می‌خواهند آن‌ها را درست کنند، داده‌ام، به همین دلیل است که می‌خواستم این دستور را دوباره برای همه شما جدید کنم! بنابراین. بسیار طعم

این کاهوی بوقلمون آسیایی با الهام از دستور پخت معروف PF Changs سریع، آسان و پر از طعم و مزه است!  ایده آل به عنوان پیش غذا، غذای جانبی یا حتی غذای اصلی برای یک وعده غذایی سالم که همه خانواده دوست دارند!

مواد مورد نیاز شما

  • بوقلمون زمینی – من از بوقلمون چرخ کرده بدون چربی برای پر کردن این بسته ها استفاده کردم، زیرا محتوای چربی کمتری دارد در حالی که منبع عالی پروتئین است، اما می توانید آن را با استفاده از مرغ چرخ کرده، گوشت چرخ کرده یا گوشت خوک نیز درست کنید (ما هم عاشق کاهوی مرغ هستیم!)
  • من بید هستم – من همیشه از سس سویا کم سدیم استفاده می کنم زیرا متوجه می شوم که سس سویا معمولی می تواند غذاها را خیلی شور کند. همچنین می توانید سس سویا را با آمینوهای تاماری یا نارگیل جایگزین کنید تا این سس فاقد گلوتن باشد.
  • سس hoisin – افزایش طعم شیرین چسبناک!
  • سرکه برنج – کمی اسیدیته را اضافه می کند که به تعادل همه این طعم ها کمک می کند، اما اگر سرکه برنج ندارید، می توانید آن را با سرکه سفید، سرکه سیب یا حتی کمی آبلیمو جایگزین کنید.
  • رب فلفل قرمز برشته شده – کمی گرما را به همراه افزایش طعم اضافه می کند، همچنین می توانید مقداری فلکه فلفل قرمز یا سیرراچا نیز اضافه کنید اگر ادویه بیشتری می خواهید
  • سیر + زنجبیل – سیر تازه و زنجبیل در این غذا قطعا بهترین هستند،
  • شاه بلوط آبی – به این بسته بندی ها یک ترد خوب اضافه کنید، همچنین می توانید هویج رنده شده و قارچ خرد شده را برای مقداری مواد مغذی اضافه کنید.
  • پیاز سبز – طعم و رنگ را اضافه می کند
  • تکه های فلفل قرمز – این اختیاری است، اما یک ادویه خوب به این بسته بندی ها اضافه می کند
  • کاهو بیب – همچنین به عنوان کاهوی کره ای شناخته می شود، این کاهوی مورد علاقه من برای بسته بندی است زیرا شکل فنجانی عالی و نرم و کره ای بودن آنها دارد. از دیگر گزینه های عالی می توان به برگ های کاهوی رومی یا کاهو یخی اشاره کرد

نحوه درست کردن کاهو بوقلمون سالم

  1. بوقلمون آسیاب شده را قهوه ای کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. بوقلمون، سیر و زنجبیل را به تابه اضافه کنید و حدود 6 دقیقه یا تا زمانی که بوقلمون قهوه ای شود بپزید. هم بزنید تا خرد شود.
  2. سس را درست کنید. در حالی که بوقلمون در حال پختن است، هویسین، سس سویا، سرکه برنج و خمیر فلفل قرمز بوداده را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
  3. با هم مخلوط کنید. پس از پخته شدن بوقلمون، حرارت را خاموش کنید و پیاز سبز خرد شده و شاه بلوط آب را به آن اضافه کنید. روی سس بپاشید و خوب هم بزنید تا کاملا پوشیده شود.
  4. بسته های کاهو را جمع کنید. حدود ¼ فنجان از مخلوط بوقلمون را روی هر برگ کاهو بریزید، سرو کنید و لذت ببرید!

این کاهوی بوقلمون آسیایی با الهام از دستور پخت معروف PF Changs سریع، آسان و پر از طعم و مزه است!  ایده آل به عنوان پیش غذا، غذای جانبی یا حتی غذای اصلی برای یک وعده غذایی سالم که همه خانواده دوست دارند!

آماده سازی و ذخیره سازی

برای ذخیره سازی: فیلینگ خوشمزه برای این بسته بندی های کاهوی آسیایی تا آخر عمر باقی خواهد ماند 4 تا 5 روز در یخچال در ظرف دربسته و بدون هوا نگهداری شود. به من اعتماد کنید وقتی می گویم، این غذا روز بعد طعم بهتری دارد! مطمئن شوید که روکش‌هایی را که از قبل مونتاژ کرده‌اید نگهداری نکنید، زیرا پر کردن بوقلمون برگ‌ها را پژمرده می‌کند.

یخ زدن: اجازه دهید مخلوط بوقلمون کاملا خنک شود و در ظرف دربسته و در بسته در فریزر نگهداری کنید 2 ماه. قبل از گرم کردن مجدد در ماهیتابه یا مایکروویو، اجازه دهید مواد پر شده در یخچال کاملاً یخ شود.

دستور العمل های بیشتری که دوست خواهید داشت

امیدوارم همه شما از این بسته بندی کاهوی ترکیه آسیایی لذت ببرید و اگر به اندازه ما عاشق این دستور غذا هستید، لطفاً برای من یک رتبه پنج ستاره در زیر بگذارید و فراموش نکنید که با استفاده از هشتگ #eatyourselfskinny من را در اینستاگرام تگ کنید! من عاشق دیدن همه تفریحات خوشمزه شما هستم!

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کل: 15 دقیقه

عناصر

  • 1 ¼ پوند بوقلمون بدون چربی (یا مرغ چرخ شده)
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 حبه سیر، خرد شده
  • 1/8 قاشق چایخوری زنجبیل زمینی
  • 4 پیاز سبز، نازک خلال شده
  • 1 (8 اونس) می توانید شاه بلوط آب را برش دهید، آبکش شده و درشت خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری سس hoisin
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا با سدیم کمتر
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 2 قاشق چایخوری رب فلفل قرمز برشته شده
  • کمی نمک
  • 12 برگ کاهو بیب/کره

دستورالعمل ها

  1. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. بوقلمون، سیر و زنجبیل را به تابه اضافه کنید و حدود 6 دقیقه یا تا زمانی که بوقلمون قهوه ای شود تفت دهید. هم بزنید تا خرد شود.
  2. مخلوط بوقلمون، پیاز و شاه بلوط آب خرد شده را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
  3. در همین حین در یک کاسه کوچک، هویسین، سس سویا، سرکه برنج و رب فلفل قرمز بوداده را با هم مخلوط کرده و روی مخلوط بوقلمون بریزید. پرتاب کنید تا کاملا پوشش داده شود.
  4. حدود ¼ فنجان مخلوط بوقلمون را به هر برگ کاهو اضافه کنید، سرو کنید و لذت ببرید!

ارزش غذایی:

  • اندازه خدمت: 2 فنجان کاهو
  • کالری: 162
  • قند: 3.4 گرم
  • سدیم: 441.5 میلی گرم
  • چربی: 4.3 گرم
  • چربی های اشباع شده: 0.8 گرم
  • کربوهیدرات ها: 7.8 گرم
  • فیبر: 0.9 گرم
  • پروتئین: 23.5 گرم

* لطفا توجه داشته باشید که تمام اطلاعات تغذیه فقط تخمین زده می شود. ارزش‌ها در بین برندها متفاوت است، بنابراین ما شما را تشویق می‌کنیم تا برای دقیق‌ترین نتایج، آن‌ها را خودتان محاسبه کنید.