سالاد مرغ برنج وحشی



سالاد مرغ برنج وحشی دلچسب و خوشمزه با آرگولای برگ دار، برنج وحشی گرم، مرغ خرد شده، خلال بادام و پیاز سبز تهیه شده است که همگی با یک وینگرت ترخون لیموی روشن ریخته شده است!

سالاد مرغ برنج وحشی دلچسب و خوشمزه با آرگولای برگ دار، برنج وحشی گرم، مرغ خرد شده، خلال بادام و پیاز سبز تهیه شده است که همگی با یک وینگرت ترخون لیموی روشن ریخته شده است!

سالاد مرغ برنج وحشی دلچسب و خوشمزه با آرگولای برگ دار، برنج وحشی گرم، مرغ خرد شده، خلال بادام و پیاز سبز تهیه شده است که همگی با یک وینگرت ترخون لیموی روشن ریخته شده است!

این سالاد مرغ برنج وحشی را دوست خواهید داشت! ما در حال تعویض سس مایونز هستیم که معمولاً در دستور العمل های سالاد مرغ سنتی استفاده می شود و از این سس ترخون لیموی تازه استفاده می کنیم که کل غذا را روشن می کند. بسیار دلچسب، خوش طعم و فوق العاده سریع برای یک ناهار، غذای جانبی یا حتی به عنوان غذای اصلی آماده می شود!

چرا این سالاد را دوست خواهید داشت

  • درست کردن سریع، سالم و آسان!
  • ما سس مایونز را با یک سس ترخون دیژون لیمویی خوشمزه عوض می کنیم.
  • برنج وحشی دارای طعمی خاکی و آجیلی با بافت کمی جویدنی است که سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و منبع عالی فیبر است.
  • این سالاد برنج وحشی را می توان گرم یا سرد میل کرد و یک ناهار یا غذای جانبی عالی برای شام درست می کند.
سالاد مرغ برنج وحشی دلچسب و خوشمزه با آرگولای برگ دار، برنج وحشی گرم، مرغ خرد شده، خلال بادام و پیاز سبز تهیه شده است که همگی با یک وینگرت ترخون لیموی روشن ریخته شده است!

مواد مورد نیاز شما

  • آرگولا – من عاشق طعم فلفلی آرگولا در این سالاد هستم، اما هر سبزی برگ دار یا کاهو عالی عمل می کند.
  • جوجه – هر نوع مرغ پخته ای در این دستور غذا جواب می دهد، اما من به خصوص از مرغ جوجه گردان استفاده می کنم، زیرا طعم آن بسیار خوش طعم است و به راحتی کنار هم ریخته می شود! به راحتی آن را به مکعب برش دهید یا با چنگال خرد کنید.
  • برنج وحشی – آیا می‌دانستید برنج وحشی در واقع یک دانه آبزی است، نه برنج، با طعم آجیلی لذیذ. شما می توانید به راحتی برنج وحشی را در قابلمه فوری خود (به دستورالعمل زیر مراجعه کنید)، پلوپز یا روی اجاق گاز درست کنید، یا اگر وقت ندارید می توانید برنج وحشی از قبل پخته شده را در قوطی بخرید. مخلوط برنج وحشی نیز در این دستور غذا کار می کند.
  • پیاز سبز – که به عنوان پیازچه نیز شناخته می شود، اینها فقط یک لمس طعم (و رنگ!) را بدون زیاده روی کردن به آن اضافه می کنند. اگر طعم پیاز قوی‌تری را دوست دارید، می‌توانید از پیاز قرمز نیز در این کار استفاده کنید.
  • کرفس – به این سالاد ترد خوبی می دهد!
  • بادام ها – درست مانند کرفس، این تکه های بادام به این سالاد بافت و ترد خوبی می بخشد! با خیال راحت از هر نوع آجیل که دوست دارید مانند بادام هندی، گردو، گردو و غیره استفاده کنید.
  • تزئین – این سس ترخون دیژون لیمو این سالاد را درخشان می کند و درست کردن آن بسیار ساده است.
  • نمک + فلفل – برای طعم بیشتر

طرز تهیه سالاد مرغ برنج وحشی

  1. برنج وحشی را بپزید. برنج وحشی را در یک قابلمه متوسط ​​روی اجاق درست کنید (یا می توانید از قابلمه فوری خود استفاده کنید) و دستورالعمل های بسته را دنبال کنید. پختن برنج وحشی مدتی طول می کشد، بنابراین حدود 40 تا 50 دقیقه برای آن وقت بگذارید.
  2. پانسمان را درست کنید. در حالی که برنج وحشی در حال پختن است، سس ترخون لیمو را با هم مخلوط کنید. من دوست دارم این را در یک شیشه سنگ تراشی با درب محکم در بسته نگهداری کنم تا بتوانید در صورت آماده شدن برای استفاده، شیشه را تکان دهید!
  3. سالاد را جمع کنید. در یک کاسه بزرگ، همه مواد برای سالاد از جمله برنج پخته شده را با هم ترکیب کنید، با سس بریزید و همه چیز را بریزید تا ترکیب شود. می توانید سالاد را گرم سرو کنید یا قبل از سرو بگذارید کمی در یخچال بماند.

به راحتی می توانید مخلوط های دیگری مانند انگور خلال شده، زغال اخته خشک، کشمش را اضافه کنید یا حتی می توانید مقداری پنیر فتا بپاشید!

سس سالاد ترخون لیموی روشن و تازه در تنها چند دقیقه با چند ماده ساده آشپزی درست شده است!  ایده آل برای سالاد، سبزیجات، ماریناد، و بیشتر!

این سس ترخون لیمویی را دوست خواهید داشت!

این سس روشن و خوش طعم صادقانه برای هر چیزی طعم عالی خواهد داشت! این سس با ترخون تازه و آب لیمو به همراه روغن زیتون، سرکه شراب سفید، خردل دیژون، عسل و نمک/فلفل درست شده است، این سس به خوبی با طعم های خاکی برنج وحشی و مرغ آبدار ترکیب می شود. بیشتر سالادهای مرغ برنج وحشی با سس مایونز درست می شوند، اما سس ترخون در این سالاد سبک تر و خوش طعم تر است!

طرز تهیه برنج وحشی در گلدان فوری

چیزی که در مورد تهیه برنج وحشی می تواند خسته کننده باشد این است که پختن آن می تواند بیش از یک ساعت طول بکشد، مگر اینکه یک قابلمه فوری داشته باشید! درست کردن برنج وحشی در ظرف فوری شما به معنای واقعی کلمه نیمی از زمان را می گیرد و بسیار آسان است! در اینجا نحوه ساخت آن آمده است:

  1. برنج وحشی، آب و 1/4 قاشق چایخوری نمک را در کاسه دیگ فوری خود ترکیب کنید.
  2. درب را ببندید و قفل کنید (مطمئن شوید که دریچه در حال آب بندی است و هواگیری نمی کند)، تنظیمات دستی را انتخاب کنید و تایمر را برای 28 دقیقه تنظیم کنید. حالا بگذارید برنج وحشی بپزد.
  3. پس از اتمام، اجازه دهید فشار به طور طبیعی حدود 9 دقیقه آزاد شود. برنج وحشی را با چنگال کرک کنید و آماده است!
سالاد مرغ برنج وحشی دلچسب و خوشمزه با آرگولای برگ دار، برنج وحشی گرم، مرغ خرد شده، خلال بادام و پیاز سبز تهیه شده است که همگی با یک وینگرت ترخون لیموی روشن ریخته شده است!

اکنون این را پین کنید تا بعداً آن را پیدا کنید

آن را پین کنید

در اینستاگرام دنبال کنید

دنبال کردن

آماده سازی و ذخیره سازی

برای آماده سازی – برنج وحشی را زودتر درست کنید و در ظرف دربسته و دربسته نگهداری کنید و سس ترخون لیمویی را با هم مخلوط کنید و در شیشه مزون نگهداری کنید تا با سالاد مخلوط کنید.

برای ذخیره کردن – این سالاد مرغ برنج وحشی تا 2 روز در یخچال در ظرف در بسته و بدون هوا نگهداری می شود.

سالادهای مرغ بیشتری که دوست خواهید داشت

  • سالاد مرغ سالم
  • سالاد مرغ چینی
  • سالاد ترد مرغ تایلندی
  • سالاد مرغ گردوی تمشک
  • سالاد مرغ کبابی پرتقال عسلی

امیدوارم همه شما از این سالاد مرغ برنج وحشی لذت ببرید و اگر به اندازه ما این سالاد را دوست دارید، لطفا من را ترک کنید. ⭐⭐⭐⭐⭐ در زیر و فراموش نکنید که من را در اینستاگرام با استفاده از هشتگ #eatyourselfskinny تگ کنید! من عاشق دیدن همه تفریحات خوشمزه شما هستم!

سالاد مرغ برنج وحشی دلچسب و خوشمزه با آرگولای برگ دار، برنج وحشی گرم، مرغ خرد شده، خلال بادام و پیاز سبز تهیه شده است که همگی با یک وینگرت ترخون لیموی روشن ریخته شده است!

چاپ

سالاد مرغ برنج وحشی

#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-33); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-50); }#wprm-recipe-user-rating-0 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * {fill: url(#wprm-recipe-user-rating-0-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-0-66 stop { stop-color: #343434; }

سالاد مرغ برنج وحشی دلچسب و خوشمزه با آرگولای برگ دار، برنج وحشی گرم، مرغ خرد شده، خلال بادام و پیاز سبز تهیه شده است که همگی با یک وینگرت ترخون لیموی روشن ریخته شده است!
دوره ناهار، سالاد، مخلفات
غذا آمریکایی
کلمه کلیدی سالاد مرغ برنج وحشی آسان، سریع
زمان آماده سازی 10 دقایق
زمان پخت 50 دقایق
زمان کل 1 ساعت
خدمات 6
کالری 316کیلو کالری

عناصر

  • 3/4 فنجان برنج وحشی نپخته
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 فنجان ها مرغ پخته شده خرد شده یا خرد شده
  • 4 فنجان ها آرگولا
  • 1/2 فنجان کرفس خرد شده
  • 1/3 فنجان پیاز سبز خرد شده
  • 1/3 فنجان بادام ورقه شده
  • 1/2 دستور آشپزی سس ترخون لیمویی

دستورالعمل ها

  • برای درست کردن برنج وحشی روی اجاق: برنج وحشی را در آب سرد بشویید و یک قابلمه متوسط ​​آب را روی اجاق بگذارید تا بجوشد. برنج وحشی را اضافه کنید و 40 تا 50 دقیقه بپزید تا برنج نرم شود و شروع به شکافتن کند. برنج را آبکش کنید. (برای صرفه جویی در وقت به دستورالعمل های بالا برای تهیه برنج وحشی در دیگ فوری مراجعه کنید!)
  • برای تهیه برنج وحشی در دیگ فوری: 3/4 فنجان برنج وحشی، 3/4 فنجان آب (یا آبگوشت) و 1/4 قاشق چایخوری نمک را در کاسه قابلمه فوری خود ترکیب کنید. درب را ببندید و قفل کنید (مطمئن شوید که دریچه در حال آب بندی است و هواگیری نمی کند)، تنظیمات دستی را انتخاب کنید و تایمر را برای 28 دقیقه تنظیم کنید. پس از اتمام، اجازه دهید فشار به طور طبیعی حدود 9 دقیقه آزاد شود سپس با یک چنگال پف کنید.
  • در حالی که برنج وحشی در حال پختن است، سس ترخون لیمو را درست کنید و بقیه مواد سالاد را جمع کنید.
  • برنج پخته شده را اضافه کنید، با سس لیمو بپاشید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. می توانید این سالاد را گرم سرو کنید یا قبل از سرو اجازه دهید سالاد کمی در یخچال بماند.

تغذیه

خدمت: 1/ ششم دستور | کالری: 316کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 20.9g | پروتئین: 17.4g | چربی: 17.8g | چربی های اشباع شده: 3.2g | کلسترول: 41میلی گرم | سدیم: 159.1میلی گرم | فیبر: 2.2g | قند: 1.4g

The post سالاد مرغ برنج وحشی appeared first on Eat Yourself Skinny.





منبع