نان تست املت Airfryer – My Fussy Eater


یک ایده ناهار سریع و آسان برای بچه ها؛ یک نان تست املت که در کمتر از 10 دقیقه در فریزر پخته می شود!

نان تست املت هواخوری در بشقاب پلاستیکی کودک به شکل سیب سبز ارائه می شود و با توت فرنگی، هویج و خیار تازه خرد شده سرو می شود.

اگر به دنبال یک ناهار سریع و آسان برای بچه ها هستید، باید نان تست املت من را امتحان کنید.

این فقط یک مخلوط املت است که روی تکه های نان ریخته شده و در هواکش پخته می شود.

واقعاً آسان و سریع درست می شود و یک ناهار پر پروتئین عالی برای بچه ها و ما بزرگسالان نیز هست!

یک تکه مثلثی شکل از نان تست املت را نزدیک کنید.

اولین مرحله این است که دو عدد تخم مرغ را در یک پارچ بشکنید و مقداری فلفل قرمز، پیازچه، پنیر رنده شده، ژامبون خرد شده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

این ها تاپینگ های املتی هستند که من استفاده کردم، اما می توانید کاملاً به هر رویه ای که خودتان و فرزندانتان دوست دارید سفارشی کنید.

مواد در حال اضافه شدن به یک پارچ پیرکس شفاف.

در مرحله بعد، دو برش نان را بردارید و از یک لیوان برای ایجاد فرورفتگی روی نان استفاده کنید و آن را فشار دهید.

با این کار فضایی برای نشستن مخلوط املت ایجاد می‌شود و از ریختن آن روی نان و در سرتاسر سرخ‌کن شما جلوگیری می‌کند!

ایجاد تورفتگی در نان با لیوان نوشیدنی.

سپس روی نان را با کمی روغن اسپری اسپری کنید و به هواکش اضافه کنید.

مخلوط املت را روی نان بریزید تا در فرورفتگی هایی که درست کردید بنشیند.

رویه به نان اضافه شده و در سرخ کن قرار داده می شود.

با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 8 دقیقه بپزید.

بگذارید 1-2 دقیقه خنک شود. نان تست داغ خواهد بود و این نیز به سفت شدن کامل املت کمک می کند.

نان تست املت پخته شده به قطعات مثلثی بریده می شود.

به صورت مثلثی برش دهید و با میوه و سبزیجات خرد شده یا هر همراه دیگری که کودکانتان از آن لذت می برند سرو کنید.

اگر این دستور غذا را دوست داشتید، می توانید از من نیز لذت ببرید سوسیس و پنیر ایرفریر سربازان

چاپ

نان تست املت Airfryer


شرح

یک ایده ناهار سریع و آسان برای بچه ها؛ یک نان تست املت که در کمتر از 10 دقیقه در فریزر پخته می شود!


عناصر

  • 2 تخم مرغ متوسط
  • ¼ فلفل قرمز، ریز خرد شده
  • 1 پیاز بهار، خلال شده
  • 20گرم پنیر رنده شده
  • 20گرم ژامبون خرد شده
  • نمک و فلفل
  • 2 برش های نان
  • روغن اسپری

دستورالعمل ها

  1. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و فلفل قرمز، پیازچه، پنیر رنده شده و ژامبون خرد شده را اضافه کنید.
  2. کمی نمک و فلفل به دلخواه اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید.
  3. از ته لیوان برای ایجاد فرورفتگی روی برش های نان استفاده کنید.
  4. روی برش های نان را با مقداری روغن اسپری اسپری کنید و به سرخ کن اضافه کنید.
  5. مخلوط تخم مرغ را بین دو برش نان تقسیم کنید و آن را در تورفتگی که درست کردید بریزید.
  6. با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 8 دقیقه بپزید.
  7. قبل از برش دادن و سرو با میوه و سبزی خرد شده اجازه دهید 1-2 دقیقه خنک شود.

یادداشت

این نان تست املت Airfryer بهتر است بلافاصله پس از تهیه سرو شود.