ولنتاین PB & Dark Choc Slice


عشق زیادی در این تکه کره بادام زمینی منحط وجود دارد که روی آن شکلات تلخ و حاوی دوز پنهانی از کلاژن دریایی است. شیرینی مغذی نهایی من برای همه شما.

یک دسته برای شخص خاص بسازید… یا به سادگی آن را برای خودتان بسازید! به هر حال، اول عشق به خود و مراقبت از خود به وفور راه JSHealth است.

عاشق جس x

باعث می شود: 16 میله

برای پایه:

  • 1 فنجان (85 گرم) جو دوسر نورد شده
  • 1 فنجان (140 گرم) بادام هندی
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریا

برای پر کردن:

  • 2 فنجان کره بادام زمینی صاف
  • ½ فنجان شربت افرا
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 کلاژن دریایی خالص JSHealth را سرو می کند
  • ¼ فنجان آب گرم

برای رویه:

  • 150 گرم (5.3 اونس) شکلات تلخ، ذوب شده
  • 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل

روش

یک قالب کوچک را با کاغذ پخت بپوشانید؛ ما از یک قلع مربع 20 در 20 سانتی متر استفاده کردیم.

برای تهیه پایه، جو و بادام هندی را در غذاساز ترکیب کنید. آنقدر هم بزنید تا یک خرده ریز تشکیل شود. بقیه مواد را اضافه کنید و آنقدر عمل کنید تا مخلوط یکدست شود. مخلوط را داخل قالب بریزید و با دستان خود مخلوط را محکم به پایه قالب فشار دهید. در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.

برای تهیه فیلینگ، مواد را داخل غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. فیلینگ کره بادام زمینی را به طور یکنواخت روی پایه فشار دهید و با قاشق یا دستتان صاف کنید.

شکلات ذوب شده را روی لایه کره بادام زمینی بریزید و مطمئن شوید که برش را به طور یکنواخت بپوشاند.

برش را به فریزر منتقل کنید تا حداقل 1 ساعت بماند.

پس از سفت شدن از فریزر خارج کرده و به شکل مربع برش داده و سرو کنید. ما دوست داریم غذای خود را با کمی نمک دریا سرو کنیم.

باقیمانده غذا را تا 1 هفته در یخچال یا تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید.