کدو سبز و هاریسا کوسکوس – الهام گرفته شده


این غذای کوسکوس یک تابه ای سرشار از طعم، سبزیجات است و به خوبی با تمام پروتئین ها سرو می شود.

کدو سبز و هاریسا کوسکوس

شما هرگز یک غذای 30 دقیقه ای و یک دیگ را پیدا نمی کنید که من آن را دوست ندارم! از زمانی که پدر و مادر شدم، اینها به مربای من تبدیل شده اند، به خصوص در شب های شلوغ هفته.

هاریسا یک خمیر فلفل چیلی تند است که بومی آفریقای شمالی است، اما بسیاری از فرهنگ های دیگر در سراسر جهان آن را پذیرفته اند – بسیار غنی، قوی و معطر است. من عاشق افزودن هاریسا به پروتئین هستم، اما در اینجا با این غذای کوسکوس گیاهی بسیار خوب عمل می کند.

کدو سبز و هاریسا کوسکوس

کوسکوس مروارید در این سس هریسا گوجه‌فرنگی معطر، پف‌دار می‌نشیند و کدو سبز طعم‌های آبگوشت را جذب می‌کند. این غذای تابستانی ساده، سبک و ایده آل برای سرو در روزهای گرم است.

اگرچه این یک وعده غذایی گیاهی پر است، برای افزودن مقداری پروتئین، مقداری توفو یا نخود برشته ترد را اضافه می کنم. راه مورد علاقه من برای لذت بردن از این غذا زیر یک ماهی آزاد لیمو بوداده است. کمال!

کدو سبز و هاریسا کوسکوس

امیدوارم شما هم مثل خانواده ما این دستور غذا را دوست داشته باشید. به سلامتی برای زندگی و آشپزی آسان!

کدو سبز و هاریسا کوسکوس

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 25 دقایق

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 کدو سبز بزرگ خرد شده
  • پودر سیر
  • نمک و فلفل
  • 1 پیاز کوچک زرد خرد شده
  • 1 فنجان کوسکوس مروارید خشک
  • 3 حبه های سیر چرخ کرده
  • 1 پر کردن قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
  • 3 قاشق غذاخوری خمیر هریسا
  • 1 پینت گوجه گیلاسی نصف شد
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیموی تازه فشرده
  • برای تزئین: گشنیز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ با درب عمیق روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. پس از گرم شدن روغن، کدو سبز را اضافه کنید و با پودر سیر، نمک و فلفل مزه دار کنید. هم بزنید و بگذارید 5 دقیقه بپزد تا شروع به قهوه ای شدن و نرم شدن کند. در یک کاسه کنار بگذارید.

  • ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون باقی مانده را اضافه کنید. پیاز را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا شفاف شود. کوسکوس، سیر، زیره را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر تفت دهید تا معطر شود.

  • مقداری آب اضافه کنید و هم بزنید تا تبخیر شود. هاریسا و 2 1/2 فنجان آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا بجوشد، روی آن را ببندید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که کوسکوس آل دنته شود، بپزید.

  • گوجه فرنگی، کدو سبز پخته شده را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید. اجازه دهید به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی نرم شود بپزد. آب لیمو را هم بزنید. بچشید و در صورت نیاز با نمک بیشتری تنظیم کنید.

  • با گشنیز تزئین کرده و سرو کنید.



منبع