کلم بروکسل ترد و نخود


ترکیبی ساده اما قدرتمند از نخود ترد و کلم بروکسل.

کلم بروکسل ترد و نخود

گاهی اوقات این ساده ترین ایده هاست که بهترین وعده های غذایی را می سازد! من سال ها با این ترکیب نخود و کلم بروکسل وسواس داشتم و در واقع قبلاً این دستور غذا را در اینستاگرام به اشتراک گذاشته بودم، اما با اشتراک گذاری در وبلاگ آن را به طور رسمی درست می کنم.

نکته کلیدی در اینجا برای ترد شدن این ترکیب حبوبات و سبزیجات این است که آنها را روی تابه ورق شلوغ نکنید و سپس سخاوتمندانه روغن زیتون بپاشید! و حرارت را طبق دستور بالا می بریم.

چگونه می توانید از این ترکیب لذت ببرید؟ گزینه ها بی پایان هستند اما در اینجا چند روش مورد علاقه من وجود دارد:

  • در یک کاسه غلات با مقداری پنیر بز یا فتا،
  • روی یک سالاد کلم پیچ با مقداری کریسین،
  • تا شده به شکل کوسادیلا،
  • در یک کاسه که روی آن یک تخم مرغ سرخ شده یا تخم مرغ هم زده شده است – امتیاز جایزه برای هر چاشنی شیرینی شیرینی، یا
    به سادگی به عنوان یک میان وعده!

با این حال شما انتخاب می کنید که از این کلم بروکسل ترد و نخود لذت ببرید، امیدوارم این دستور غذای مورد علاقه شما در این فصل باشد!

کلم بروکسل ترد و نخود

  • 16 اونس کلم بروکسل، برش داده شده به یک سوم یا یک چهارم (اگر کلم بروکسل بزرگ است به یک چهارم برش دهید – می خواهید آنقدر نازک باشد که در فر ترد شود!)
  • 1 (15 اونس) می توان نخود را آبکش کرد، آبکشی کرد و خشک کرد
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • نمک و فلفل
  • فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. کلم بروکسل و نخود را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و با پودر سیر، نمک و فلفل مزه دار کنید. به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که جوانه ها ترد شوند، تفت دهید و تا نیمه بریزید.