یک کیش آسان که از سبزیجات و طعم دهنده های فصلی برای یک وعده غذایی مقوی استفاده می کند.
کیش کدو حلوایی و پنیر بز با رزماری
در روز شکرگزاری گذشته، قبل از جشن بزرگ بوقلمون ما یک ناهار سبک، رضایتبخش و فصلی میخواستم. قرار بود با سالاد بروم، اما حوصله نداشتم همه کارها را خرد کنم و پیدا کردن یک سالاد برای تغذیه دهان های زیادی با مزه های مختلف کار سختی است.
اون موقع بود که تصمیم گرفتم کیش بگیرم! اینجا هیچ چیز جالبی نیست، فقط یک سبزیجات فصلی، تخم مرغ، پنیر و چند سبزی تازه. اوه، و پوسته های از پیش ساخته شده برای پیروزی! ما در اینجا سعی نمی کنیم قهرمان باشیم، فقط می خواهیم چیزی مغذی روی میز داشته باشیم که خوشمزه هم باشد.
وقتی به دنبال یک پوسته از پیش آماده میگردید، سعی کنید حواستان به مواد باشد، اما خودتان را دیوانه نکنید – هر لقمه دارای کمترین پوسته است و ستاره واقعی در اینجا تخممرغ، پنیر بز، کدو حلوایی و رزماری است!
چند راه که می توانید این را تغییر دهید این است که:
- یک گوشت اضافه کنید (مثل یک سوسیس خرد شده در اینجا عالی است)
- یک پنیر متفاوت (چدار فتا!)
- سبزی را تغییر دهید (کلم بروکلی، سیب زمینی شیرین یا مارچوبه!)
امیدوارم این کیش را در زمستان امسال امتحان کنید و مثل همیشه آن را خودتان درست کنید.
کیش کدو حلوایی و پنیر بز با رزماری
خدمات 4 مردم
- 1 پوسته پای یخ زده
- 10 اونس کدو حلوایی مکعبی
- روغن زیتون فوق بکر برای ریختن
- 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
- نمک و فلفل
- 7 بزرگ تخم مرغ
- 1/3 فنجان پنیر بز خرد شده
- 3 قاشق چای خوری برگ رزماری تازه
-
پوسته پای یخ زده را از فریزر خارج کرده و کنار بگذارید تا یخ زدایی شود.
-
فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و کدوها را بچینید. با روغن زیتون بریزید و با پودر سیر، نمک و فلفل مزه دار کنید. پرتاب به کت. به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که کدوها نرم شوند، در فر بپزید.
-
در حالی که کدو حلوایی در حال تفت دادن است، تخم مرغ ها را هم بزنید و در یخچال بگذارید.
-
زمانی که کدوها تفت داده شد، آن را در کف پوسته پهن کنید. پنیر بزی و رزماری را روی آن ریخته و روی تخم مرغ ها بریزید. به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که تخم مرغ ها سفت شوند بپزید. 4 برش بزنید و سرو کنید.