30٪ کمتر مغذی: غذا


من دائماً مطالبی را می بینم که غذای امروزی (ظاهرا) 30 درصد از 100 سال قبل کمتر مغذی است و غیره … اما این به چه معناست؟ (با فرض صحت ، به معنی عناصر کمیاب است)

آیا این بدان معناست … غذاها / ظروف فرآوری شده؟ مثلا ناگت مرغ مک دونالد؟

یا منظور غذاهای کامل است؟ به عنوان مثال ، یک مرغ کامل که در یک خواربار فروشی خریداری می کنید.

یا اینها محصولات تولید انبوه هستند: به عنوان مثال ، لزوماً مرغی را که مادربزرگ شما در قفس مرغ گرفته و برای شام کنده است.
اگر این محصولات کامل هستند؟ چه چیزی باعث این می شود؟ آیا کاهش خاک ، عدم تنوع / اهلی کردن بیش از حد یا روشهای کشاورزی است؟

مانند این که اگر در حیاط خلوت خود ذرت کاشتید ، درخت سیب داشتید یا گاوی خریداری کردید که کشاورز محلی برای پرورش انواع رایگان آن بود ، آیا 30٪ از همبرگر مک دونالد ، یا یک سیب تولید انبوه کمتر مغذی است؟

من اخیراً در مورد این موضوع فکر می کنم اگر کسی در مورد آن اطلاعات بیشتری دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *