مرغ سیر عسلی و لوبیا سبز


مرغ سیر عسلی فوق العاده طعم دار و لوبیا سبز یک وعده غذایی عالی در شب را می سازد که در یک سس لذیذ خفه شده است که طعم آن بسیار بهتر از خوردن است! با برنج سرو کنید و در کمتر از 30 دقیقه شام ​​را روی میز خود میل کنید!

مرغ سیر عسلی فوق العاده طعم دار و لوبیا سبز یک وعده غذایی عالی در شب را می سازد که در یک سس لذیذ خفه شده است که طعم آن بسیار بهتر از خوردن است!  با برنج سرو کنید و در کمتر از 30 دقیقه شام ​​را روی میز خود میل کنید!

من عاشق شام یک تابه هستم و این دستور العمل مرغ سیر عسلی و لوبیا سبز غذای مناسبی برای تشکیل خانواده شما در آن شب های شلوغ هفته است! مرغ لطیف، آبدار و لوبیا سبز ترد پخته شده با لذیذترین سس سیر عسلی. این غذا با برنج یا حتی این برنج سرخ شده با گل کلم سرو می شود طعم عالی دارد!

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

  • سالم، خوش طعم و آماده در کمتر از 30 دقیقه!
  • این سس سیر عسلی شگفت انگیز است! مقدار عالی شیرینی بدون شکر تصفیه شده.
  • به راحتی با انواع سبزیجات و پروتئین قابل تنظیم است.
  • همه در یک ظرف برای تمیز کردن آسان ساخته شده است!
مرغ سیر عسلی فوق العاده طعم دار و لوبیا سبز یک وعده غذایی عالی در شب را می سازد که در یک سس لذیذ خفه شده است که طعم آن بسیار بهتر از خوردن است!  با برنج سرو کنید و در کمتر از 30 دقیقه شام ​​را روی میز خود میل کنید!

مواد مورد نیاز شما

  • جوجه – به حدود 3 سینه مرغ بدون پوست نیاز دارید که به قطعات 1 اینچی بریده شده باشند، اما می توانید از ران مرغ بدون پوست یا حتی مرغ چرخ کرده، بوقلمون چرخ کرده یا گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید.
  • لوبیا سبز – در این دستور حتما از لوبیا سبز تازه خرد شده و نه کنسرو شده استفاده کنید.
  • روغن زیتون – من دوست دارم برای پخت مرغ و لوبیا سبز از روغن زیتون خوب استفاده کنم. لزومی ندارد که گران باشد، فقط مطمئن شوید که پرس سرد و ارگانیک است تا بیشترین طعم را داشته باشد. همچنین می توانید از روغن کنجد، روغن آووکادو یا کره استفاده کنید.
  • من بید هستم – من همیشه از سس سویا کم سدیم استفاده می کنم زیرا متوجه می شوم که سس سویا معمولی می تواند غذاها را خیلی شور کند. همچنین می توانید سس سویا را با آمینوهای تاماری یا نارگیل تعویض کنید تا این سس بدون گلوتن یا پالئو را درست کنید.
  • سوپ مرغ – برای عمق طعم بیشتر
  • عسل – ستاره این سس که بدون استفاده از قندهای تصفیه شده شیرینی می بخشد و لعاب خوبی می دهد. همچنین می‌توانید عسل را با شربت افرا یا حتی شکر قهوه‌ای جایگزین کنید، اگر عسل در دست ندارید.
  • سیر + زنجبیل – سیر تازه و زنجبیل تازه مطمئناً در این غذا بهترین هستند.
  • پودر پیکان – (یا نشاسته ذرت) این همان چیزی است که تکه های مرغ در آن لایروبی می شوند و پوششی سبک و ترد ایجاد می کند که طعم سس خوشمزه را جذب می کند. از کمی هم برای غلیظ شدن این سس استفاده می کنیم.
  • ادویه ها – ترکیب پودر سیر، پودر پیاز، نمک کوشر و فلفل برای چاشنی مرغ. من همچنین دوست دارم کمی فلفل قرمز را برای حرارت کمی اضافه کنم.
  • پیاز سبز – طعم و رنگ را به ظرف اضافه می کند. همچنین می توانید گیاهانی مانند جعفری تازه، ریحان یا گشنیز را به آن اضافه کنید.
  • دانه کنجد – تزیین اختیاری

طرز تهیه مرغ سیر عسلی و لوبیا سبز

  1. مرغ را آماده کنید. مرغ را به مکعب های 1 اینچی برش دهید. 1 قاشق غذاخوری پودر پیکان، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید سپس با مرغ مخلوط کنید و مطمئن شوید که هر تکه کمی آغشته شده باشد.
  2. مرغ را بپزید. در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید تا تابه را بپوشاند. پس از داغ شدن تابه، تکه های مرغ را به صورت یک لایه اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و بپزید تا کمی طلایی شود، حدود 4 تا 5 دقیقه، مرغ را در صورت نیاز هم بزنید. پس از پخته شدن مرغ، آن را در بشقاب بریزید و کنار بگذارید.
  3. لوبیا سبز را تفت دهید. یک قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون را در ماهیتابه داغ بریزید، لوبیا سبز را اضافه کنید و با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. لوبیا سبز را حدود 6 دقیقه تفت دهید تا کمی زغال گرفته شود و نرم، اما هنوز ترد شود. ما لوبیا سبز فلاپی نمی خواهیم!
  4. سس را درست کنید. در حالی که همه چیز در حال پختن است، آب مرغ، سس سویا، عسل، سیر و زنجبیل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. به طور جداگانه، 2 قاشق چایخوری پودر پیکان (یا نشاسته ذرت) را به همراه 2 قاشق چایخوری آب با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. کنار بگذارید.
  5. همه چیز در ماهیتابه وقتی لوبیا سبز خوب و نرم شد، مرغ را دوباره داخل تابه بریزید و با هم مخلوط کنید. سس سیر عسلی را روی آن بریزید، مخلوط پیکان را به آن اضافه کنید تا سس غلیظ شود و خوب هم بزنید تا مطمئن شوید همه چیز پوشش داده شده است. سس را بجوشانید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید همه چیز بجوشد تا سس غلیظ شود و همه چیز جا بیفتد.
  6. خدمت. پیاز سبز خرد شده (معروف به پیازچه) را روی آن قرار دهید و روی مقداری دانه کنجد بپاشید. روی برنج قهوه ای یا برنج گل کلم سرو کنید و لذت ببرید!
مرغ سیر عسلی فوق العاده طعم دار و لوبیا سبز یک وعده غذایی عالی در شب را می سازد که در یک سس لذیذ خفه شده است که طعم آن بسیار بهتر از خوردن است!  با برنج سرو کنید و در کمتر از 30 دقیقه شام ​​را روی میز خود میل کنید!

تغییرات

  • پروتئین – پروتئین را تغییر دهید و سعی کنید آن را با میگو، سالمون یا حتی توفو درست کنید
  • سبزیجات – برای استفاده از سبزیجاتی که می خواهید هزینه کنید. کلم بروکلی، مارچوبه، کدو سبز، نخود فرنگی، هویج و فلفل همه گزینه های عالی هستند.
  • آن را تند درست کنید – اگر گرمای خوبی دوست دارید، می توانید کمی سریراچا یا سامبال اولک به سس اضافه کنید. می توانید مقداری فلفل قرمز نیز اضافه کنید.

آماده سازی و ذخیره سازی

باقیمانده تا 4 تا 5 روز در یخچال در ظرف دربسته و بدون هوا نگهداری می شود. می توانید مرغ و لوبیا سبز را دوباره در تابه یا مایکروویو گرم کنید. وقتی می گویم این غذا روز بعد طعم بهتری دارد به من اعتماد کنید، بنابراین یک دستور العمل عالی برای آماده سازی غذا است!

مرغ سیر عسلی فوق العاده طعم دار و لوبیا سبز یک وعده غذایی عالی در شب را می سازد که در یک سس لذیذ خفه شده است که طعم آن بسیار بهتر از خوردن است!  با برنج سرو کنید و در کمتر از 30 دقیقه شام ​​را روی میز خود میل کنید!

اکنون این را پین کنید تا بعداً آن را پیدا کنید

آن را پین کنید

دستور العمل های بیشتر One Pan

دستور العمل های بیشتر مرغ

امیدوارم همه شما از این مرغ سیر عسلی و لوبیا سبز لذت ببرید و اگر شما هم مثل ما این را دوست دارید، لطفاً من را در زیر بگذارید ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ و فراموش نکنید که با هشتگ #eatyourselfskinny من را در اینستاگرام تگ کنید! من عاشق دیدن همه تفریحات خوشمزه شما هستم!

برای سس سیر عسلی:

  • مرغ را به مکعب های 1 اینچی برش دهید. 1 قاشق غذاخوری پودر پیکان، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید سپس با مرغ مخلوط کنید و مطمئن شوید که هر تکه کمی آغشته شده باشد.

  • در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید تا تابه را بپوشاند. پس از داغ شدن تابه، تکه های مرغ را به صورت یک لایه اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و حدود 4 تا 5 دقیقه بپزید تا کمی قهوه ای شود و مرغ را در صورت نیاز هم بزنید. پس از پخته شدن مرغ، آن را در بشقاب بریزید و کنار بگذارید.

  • یک قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون را در ماهیتابه داغ بریزید، لوبیا سبز را اضافه کنید و با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. لوبیا سبز را حدود 6 دقیقه تفت دهید تا کمی زغال گرفته شود و نرم، اما هنوز ترد شود. ما لوبیا سبز فلاپی نمی خواهیم!

  • در حالی که همه چیز در حال پختن است، آب مرغ، سس سویا، عسل، سیر و زنجبیل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. به طور جداگانه، 2 قاشق چایخوری پودر پیکان (یا نشاسته ذرت) را به همراه 2 قاشق چایخوری آب با هم مخلوط کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. کنار بگذارید.

  • وقتی لوبیا سبز خوب و نرم شد، مرغ را دوباره داخل تابه بریزید و با هم مخلوط کنید. سس سیر عسلی را روی آن بریزید، مخلوط پیکان را به آن اضافه کنید تا سس غلیظ شود و خوب هم بزنید تا مطمئن شوید همه چیز پوشش داده شده است. سس را بجوشانید سپس حرارت را کم کنید و بگذارید همه چیز بجوشد تا سس غلیظ شود و همه چیز جا بیفتد.

  • روی آن پیاز سبز ورقه شده (معروف به پیازچه) و مقداری دانه کنجد روی آن قرار دهید. روی برنج سرو کنید و لذت ببرید!

خدمت: 1/چهارم دستور | کالری: 382کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 24.8g | پروتئین: 38.1g | چربی: 10.9g | چربی های اشباع شده: 2.2g | سدیم: 737.3میلی گرم | فیبر: 2.2g | قند: 18.3g

اطلاعات تغذیه به طور خودکار محاسبه می شود، بنابراین باید فقط به صورت تقریبی استفاده شود.





منبع