مرغ و برنج یک عدد پاپریکا


فقط در 50 دقیقه با جدیدترین ظرف غذای تند من مقداری گرما به میز شام خود بیاورید!

وسواس زیادی به فستیوال طعم در این یکی دارد. من مرغ لطیف، پاپریکای شیرین و سبزیجات سرخ شده را با برنج باسماتی ترکیب کرده ام – همه آنها در یک آب گوجه فرنگی پخته شده و با چدار ذوب شده و کمی فلفل چیلی پر شده است. بگذارید استراحت کند و با مقداری برش هالاپینو و آووکادو سرو کنید!

از x لذت ببرید

مواد لازم:

  • 400 گرم (14.1 اونس) ران مرغ، به صورت نوار/تکه
  • 1 قاشق غذاخوری پاپریکا شیرین
  • 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
  • ½ قاشق چایخوری فلفل فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ½ پیاز قرمز، ریز خرد شده
  • 3 حبه سیر، ریز شده
  • 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز، ورقه شده
  • 400 گرم (14.1 اونس) لوبیا سیاه حلبی، شسته شده
  • 1 فنجان (125 گرم) دانه ذرت
  • 1 فنجان (200 گرم) برنج باسماتی، آبکش شده
  • 1 ½ فنجان (375 میلی لیتر) آب سبزیجات
  • 400 گرم (14.1 اونس) گوجه فرنگی حلبی
  • 70 گرم (2.4 اونس) پنیر چدار، رنده شده

برای خدمت:

  • ½ فنجان هالاپینو ورقه شده
  • رویه پیاز بهاره، اختیاری
  • آووکادو، اختیاری

روش:

مرغ را در یک کاسه قرار دهید. پاپریکا، زیره، پونه کوهی، فلفل چیلی و نمک را اضافه کنید. یک ترک فلفل سیاه به آن اضافه کنید و با انبر هم بزنید تا یکدست شود.

روغن زیتون را در تابه ای نچسب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و هر طرف را به مدت 1 دقیقه تفت دهید. به ظرفی منتقل کنید و کنار بگذارید.

پیاز قرمز و سیر را به همان تابه اضافه کنید و در صورت نیاز مقداری روغن اضافه کنید. 2 دقیقه تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای، لوبیا سیاه و ذرت یخ زده را اضافه کنید. 3 دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی کنسرو شده، برنج و آب سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. پس از جوش آمدن مرغ را دوباره داخل آن بریزید، با درب محکم بپوشانید، حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بجوشانید. ‌

بعد از 15 دقیقه درب را بردارید و پنیر رنده شده را اضافه کنید. دوباره با درب بپوشانید و بگذارید 2 دقیقه بماند. سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. درپوش را بردارید استراحت دادن برنج باعث می شود که برنج به درستی پخته شود. ‌

پس از آماده شدن برای سرو، درب آن را بردارید و در صورت استفاده، برش های هالاپینو، پیازچه و آووکادو را روی آن قرار دهید.

زمان پخت: 40 دقیقه، 10 دقیقه زمان آماده سازی

خدمت: 3



منبع