نودل بادام زمینی تند با مرغ


این نودل‌های بادام‌زمینی تند با مرغ خرد شده، فلفل دلمه‌ای، پیاز سبز، بادام‌زمینی ترد و سبزی‌های تازه پر شده است که در یک سس بادام‌زمینی خوشمزه با هم ریخته شده‌اند.

این رشته فرنگی بادام زمینی آسیایی مملو از مرغ خرد شده، فلفل دلمه ای، پیاز سبز، بادام زمینی ترد و سبزی های تازه است که همگی در یک سس بادام زمینی خوشمزه ریخته شده اند!

توجه: این پست برای اولین بار در 20 فوریه 2012 منتشر شد. با عکس های جدید و درخشان به روز شد، اما همچنان همان دستور خوشمزه است!

در خلق و خوی برای برخی از بیرون بردن امشب؟ خوب به من لطف کنید، از آن بگذرید و به جای آن این رشته فرنگی بادام زمینی تند را با مرغ درست کنید! به طور جدی خیلی خوب است، فقط در 20 دقیقه آماده می شود (سریعتر از تحویل!) و اگر از من بپرسید بسیار بهتر از تحویل گرفتن است. رشته فرنگی اسپاگتی غلات کامل، مرغ خرد شده لطیف، برش های فلفل دلمه ای ترد، سبزی تازه و بادام زمینی ترد همگی در لذیذترین سس بادام زمینی خفه شده اند. شما بچه ها، این دستور غذا به طور جدی ضروری است!

نکته جالب دیگر در مورد این غذا، جدا از اینکه فوق العاده خوشمزه است، مزه گرم یا سرد آن است، بنابراین باقی مانده غذاها شگفت انگیز است! بچه‌های شما هم این را دوست خواهند داشت، فقط مطمئن شوید که اگر این ادویه را برای بچه‌های کوچک درست می‌کنید، به راحتی از آن استفاده کنید. این قطعاً یکی از غذاهای مورد علاقه خانواده ما در شب است و واقعاً نمی توان آن را ساده تر کرد.

این رشته فرنگی بادام زمینی آسیایی مملو از مرغ خرد شده، فلفل دلمه ای، پیاز سبز، بادام زمینی ترد و سبزی های تازه است که همگی در یک سس بادام زمینی خوشمزه ریخته شده اند!

در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید

  • رشته فرنگی – من از نودل اسپاگتی غلات کامل برای فواید تغذیه ای بیشتر استفاده کردم، اما می توانید از رشته فرنگی lo mein، نودل برنج قهوه ای، نودل سوبا، رامن یا حتی نودل تخم مرغ استفاده کنید.
  • مرغ خرد شده – برای ساده نگه داشتن همه چیز، من یک مرغ جوجه روتیسری را خرد کردم، اما هر نوع مرغ پخته شده در این دستور غذا جواب می دهد.
  • فلفل دلمه ای – من یک فلفل دلمه‌ای قرمز را نازک برش دادم تا با این رشته‌ها همراه شوم، زیرا رنگ آن را دوست دارم، اما از هر نوع فلفل دلمه‌ای که دوست دارید استفاده کنید. شما همچنین می توانید سبزیجات اضافی را نیز اضافه کنید!
  • پیاز سبز – این نه تنها رنگ را اضافه می کند، بلکه عطر و طعم عالی می دهد
  • گیاهان تازه – ترکیبی از ریحان تازه و گشنیز
  • بادام زمینی – تردی خوبی به این غذا اضافه می کند و با سس بادام زمینی طعم فوق العاده ای پیدا می کند
  • دانه کنجد – تزئین عالی در پایان!

این رشته فرنگی بادام زمینی آسیایی مملو از مرغ خرد شده، فلفل دلمه ای، پیاز سبز، بادام زمینی ترد و سبزی های تازه است که همگی در یک سس بادام زمینی خوشمزه ریخته شده اند!

طرز تهیه نودل بادام زمینی سس

می‌دانم که این را در مورد بیشتر دستور پخت‌ها می‌گویم، اما این رشته‌ها واقعاً بسیار آسان (و سریع!) کنار هم ریخته می‌شوند! کل این غذا را می توان از ابتدا تا انتها در 15 تا 20 دقیقه تنها با چند مرحله ساده آماده کرد.

  1. آب را بجوشانید. یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و نمک بزنید.
  2. خرد کن، خرد کن، ریز کن! در حالی که آب به جوش می‌آید، می‌توانید فلفل دلمه‌ای را خلال کنید و پیاز سبز، گشنیز و ریحان را خرد کنید. اگر قبلاً این کار را انجام نداده اید، این زمان خوبی برای خرد کردن مرغ پخته شده است.
  3. رشته فرنگی را بپزید. پس از جوش آمدن آب، رشته فرنگی را اضافه کنید و طبق دستورالعمل بسته، آن را کاملاً بپزید.آل دنته این به این معنی است که رشته ها لطیف هستند، اما سفت هستند که عالی است، زیرا ما رشته فرنگی نرم نمی خواهیم!)
  4. سس را درست کنید. در حین پختن رشته ها، می توانید سس خامه ای بادام زمینی را درست کنید! به سادگی کره بادام زمینی، سس سویا، آب لیموترش، روغن کنجد، سرکه برنج، پاستا سیر چیلی، عسل و زنجبیل تازه را در یک کاسه یا شیشه کوچک با هم مخلوط کنید. من همچنین دوست دارم 2 یا 3 قاشق غذاخوری آب داغ اضافه کنم تا کره بادام زمینی واقعاً رقیق شود تا قوام کامل پیدا کند و می توانید از آبی که پاستا در آن در حال جوشیدن است استفاده کنید. می توانید کمی بیشتر (یا کمی) آب اضافه کنید. کمتر) تا قوام مورد نظر خود را بدست آورید!
  5. پرت کردن با هم! رشته های اسپاگتی آبکش شده، مرغ ریخته شده، تکه های فلفل دلمه ای، پیاز سبز و سبزی های تازه را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید، با سس بادام زمینی بپاشید و همه چیز را خوب مخلوط کنید تا همه چیز خوب و با سس آغشته شود. با بادام زمینی خرد شده و کنجد تزیین کنید و لذت ببرید!

این رشته فرنگی بادام زمینی آسیایی مملو از مرغ خرد شده، فلفل دلمه ای، پیاز سبز، بادام زمینی ترد و سبزی های تازه است که همگی در یک سس بادام زمینی خوشمزه ریخته شده اند!

آنچه برای سس بادام زمینی نیاز دارید

  • کره بادام زمینی – پایه این سس و ماده مورد علاقه من! من از کره بادام زمینی خامه ای کاملا طبیعی در این استفاده کردم، اما می توانید از کره بادام زمینی کلفت، کره های فرآوری شده یا حتی کره های آجیلی دیگر برای طعمی متفاوت استفاده کنید.
  • من بید هستم – حتما از سس سویا کم سدیم استفاده کنید، در غیر این صورت خیلی شور می شود. برای تهیه این بدون گلوتن می توانید به جای سس سویا یا حتی آمینو نارگیل از تاماری استفاده کنید.
  • روغن کنجد – این بهترین طعم آجیلی را به این سس اضافه می کند!
  • سرکه برنج – برای لمس دیگری از اسید. اگر سرکه برنج ندارید، به راحتی با سرکه سفید، سرکه سیب یا حتی کمی آب لیموترش جایگزین کنید.
  • خمیر سیر چیلی – برای طعم و ادویه! اگر رب سیر فلفلی ندارید، می توانید از کمی سریراچا استفاده کنید
  • آب لیمو – آبلیموی تازه است همیشه بهتر است از آنجایی که آب لیموترش بطری می تواند طعم تلخی داشته باشد، به آب یک لیموترش نیاز دارید
  • عسل – مناسب برای کمی شیرینی برای متعادل کردن ادویه
  • زنجبیل – این کمی زیپ به سس و طعم شگفت انگیزی اضافه می کند

این رشته فرنگی بادام زمینی آسیایی مملو از مرغ خرد شده، فلفل دلمه ای، پیاز سبز، بادام زمینی ترد و سبزی های تازه است که همگی در یک سس بادام زمینی خوشمزه ریخته شده اند!

نکات، ترفندها و جایگزینی

  • از مرغ جوجه گردان استفاده کنید. مرغ نه تنها بسیار خوش طعم است، بلکه همه چیز را سریع و ساده و بدون نیاز به پخت و پز اضافی نگه می دارد!
  • اگر واقعاً احساس مرغ ندارید، آن را با میگو، گوشت گاو یا حتی توفو جایگزین کنید. همچنین اگر می‌خواهید این غذا را گیاهی یا وگان نگه دارید، می‌توانید گوشت را کاملاً کنار بگذارید (فقط عسل را عوض کنید و اگر گیاهخوار هستید از شربت افرا استفاده کنید).
  • سبزیجات بیشتری مانند مارچوبه ورقه شده، لوبیا سبز، نخود برفی، هویج رنده شده یا حتی کلم بروکلی اضافه کنید!
  • همانطور که قبلاً گفتم، من از نودل اسپاگتی سبوس دار برای افزودن فواید تغذیه ای استفاده کردم، اما می توانید از رشته فرنگی برنج قهوه ای، رشته فرنگی سوبا، رامن یا حتی نودل تخم مرغ نیز استفاده کنید. واقعاً هر نودلی کار می کند، اما برای این نوع غذای سبک، آنها را بلند و نازک می خواهید. حتی می توانید مقداری رشته کدو سبز را برای یک غذای کم کربوهیدرات به صورت مارپیچ در آورید!
  • می توانید به جای خامه از کره بادام زمینی ترد استفاده کنید، اما ممکن است بخواهید کمی آب بیشتری اضافه کنید تا رقیق شود زیرا کره بادام زمینی ترد کمی غلیظ تر است.
  • هنگام سرو غذای باقی مانده، اگر رشته ها بیشتر سس را در طول شب جذب کرده اند، کافی است کمی آب گرم به آن اضافه کنید تا رقیق شود و رشته ها شل شوند.
  • آن را با یک تخم مرغ! شوهر من اینجوری دوستش داره و قطعا طعمش خوشمزه میشه.

این رشته فرنگی بادام زمینی آسیایی مملو از مرغ خرد شده، فلفل دلمه ای، پیاز سبز، بادام زمینی ترد و سبزی های تازه است که همگی در یک سس بادام زمینی خوشمزه ریخته شده اند!

آماده سازی و ذخیره سازی

نکته جالب در مورد این دستور غذا این است که باقیمانده آن تقریباً روز بعد طعم بهتری دارد! این نودل‌های بادام‌زمینی نه‌تنها طعم و مزه‌ای گرم دارند که بلافاصله پس از تهیه سرو می‌شوند، بلکه طعم سردی فوق‌العاده‌ای را در بیرون از یخچال نیز دارند. سس بادام زمینی را می توان تا یک هفته قبل درست کرد و باقیمانده آن را می توان در یک ظرف دربسته در بسته به مدت حدودا نگهداری کرد. 3 تا 4 روز داخل یخچال.

دستور العمل های بیشتر الهام گرفته از آسیایی که دوست خواهید داشت

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • زمان کل: 20 دقیقه

عناصر

  • 12 اونس. نودل اسپاگتی غلات کامل
  • 1 فنجان مرغ خرد شده پخته شده (من از جوجه گردان استفاده کردم)
  • 1 فلفل دلمه ای قرمز، نازک ورقه شده
  • 3 پیاز سبز، خلال شده
  • 1/4 فنجان گشنیز تازه، خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری ریحان تازه، خرد شده
  • 1/4 فنجان بادام زمینی خرد شده
  • دانه های کنجد، به عنوان تزئین

برای سس بادام زمینی

  • 1/3 فنجان کره بادام زمینی خامه ای کاملا طبیعی
  • 3 قاشق غذاخوری سس سویا کم سدیم (یا تاماری اگر فاقد گلوتن باشد)
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه (حدود 1 اهک)
  • 3 قاشق غذاخوری آب گرم
  • 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 2 قاشق چایخوری خمیر سیر چیلی
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری عسل (یا شربت افرا اگر گیاهخوار باشد)
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه، رنده شده یا خرد شده

دستورالعمل ها

  1. یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و نمک بزنید.
  2. در حالی که آب در حال جوشیدن است، تمام مواد سس را با همزن بزنید تا یکدست شود. برای به دست آوردن قوام مورد نظر خود، می توانید بیشتر (یا کمتر) آب داغ اضافه کنید.
  3. نودل ها را به آب در حال جوش اضافه کنید و تا زمانی که طبق دستورالعمل بسته کاملاً آل دنته شود بپزید. پس از آماده شدن رشته ها، آن ها را آبکش کرده و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. مرغ، فلفل دلمه ای، پیاز سبز و سبزی های تازه را اضافه کنید، سس بادام زمینی را بریزید و خوب هم بزنید تا همه چیز خوب شود و در سس آغشته شود. با بادام زمینی خرد شده و کنجد تزیین کنید و لذت ببرید!

یادداشت

* سس بادام زمینی را می توان تا یک هفته قبل درست کرد و باقیمانده آن را می توان در یک ظرف دربسته در بسته به مدت حدودا نگهداری کرد. 3 تا 4 روز داخل یخچال.

ارزش غذایی:

  • اندازه خدمت: 1/6 دستور غذا
  • کالری: 264
  • قند: 7 گرم
  • سدیم: 468.5 میلی گرم
  • چربی: 13 گرم
  • چربی های اشباع شده: 2.3 گرم
  • کربوهیدرات ها: 26.4 گرم
  • فیبر: 4.8 گرم
  • پروتئین: 13.8 گرم

* لطفا توجه داشته باشید که تمام اطلاعات تغذیه فقط تخمین زده می شود. ارزش‌ها در بین برندها متفاوت است، بنابراین ما شما را تشویق می‌کنیم تا برای دقیق‌ترین نتایج، آن‌ها را خودتان محاسبه کنید.



منبع