پانسمان سزار سالم – خود را لاغر بخورید


سس سزار سالم غنی و خامه ای ساخته شده با ماست یونانی پر پروتئین برای برداشتی سبک تر از این سس کلاسیک! خانگی همیشه بهتر از خرید در فروشگاه است!

سس سزار سالم غنی و خامه ای ساخته شده با ماست یونانی پر پروتئین برای برداشتی سبک تر از این سس کلاسیک!  خانگی همیشه بهتر از خرید در فروشگاه است!

هیچ چیز بهتر از یک سالاد سزار خوب نیست و این سس سزار سالم همه جعبه ها را بررسی می کند! خامه ای، خوش طعم و با مواد تازه درست شده است که طعم آن بسیار بهتر از سس های فروشگاهی است. با کروتون های خانگی سیری سرو کنید و سالاد عالی را برای خود تهیه کنید!

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

  • این سس سالم سزار غنی، خامه ای و خوش طعم است!
  • ما سس مایونز را با ماست یونانی پر پروتئین عوض می کنیم.
  • ساخته شده با مواد ساده و تازه که طعم آن بسیار بهتر از خرید در فروشگاه است.
  • بدون تخم مرغ خام یا آنچوی در این سس سزار!
سس سزار سالم غنی و خامه ای ساخته شده با ماست یونانی پر پروتئین برای برداشتی سبک تر از این سس کلاسیک!  خانگی همیشه بهتر از خرید در فروشگاه است!

مواد مورد نیاز شما

  • ماست یونانی – ماست یونانی پر پروتئین جای مایو یا زرده تخم مرغ را می گیرد، اما می توانید از ماست معمولی یا حتی سس مایونز استفاده کنید اگر این همه چیزی است که در دست دارید.
  • روغن زیتون – من دوست دارم از یک روغن زیتون خوب استفاده کنم که لازم نیست گران باشد، فقط مطمئن شوید که پرس سرد و ارگانیک باشد تا بیشترین طعم را داشته باشد.
  • آب لیمو – این طعم تازه ای را اضافه می کند و کل سس را روشن می کند، از دست ندهید! اگر می خواهید طعم لیمو بیشتری داشته باشید، می توانید کمی پوست لیمو نیز اضافه کنید.
  • خردل دیژون – این کمی زیپ اضافه می کند و به امولسیون شدن پانسمان کمک می کند.
  • سیر – طعم سیر تازه در این دستور بسیار خوب است، اما می توانید به جای سیر تازه از یک قاشق چای خوری پودر سیر استفاده کنید.
  • سس ووسترشر – طعم معطری به سس اضافه می کند و جای آنچوی را می گیرد که معمولاً در سس سزار سنتی استفاده می شود، اما در صورت تمایل می توانید از خمیر آنچوی، کیپر یا حتی سس ماهی استفاده کنید.
  • پنیر پارمسان – حتما در این مورد از پنیر پارمزان تازه رنده شده استفاده کنید.
  • نمک + فلفل سیاه – همه این طعم ها را با هم ترکیب می کند.

طرز تهیه پانسمان سزار سالم

این به طور جدی بسیار خوب است، درست کردن آن بسیار آسان است! به سادگی تمام مواد خود را در مخلوط کن خود بریزید و آنقدر هم بزنید تا نرم و کرم رنگ شود. خودشه! هر بار یک قاشق غذاخوری کمی آب اضافه کنید تا سس نازک شود تا زمانی که به قوام مورد نظر خود برسید. اگر مخلوط کن ندارید، می توانید تمام مواد را در یک کاسه یا شیشه هم بزنید.

سس سزار سالم غنی و خامه ای ساخته شده با ماست یونانی پر پروتئین برای برداشتی سبک تر از این سس کلاسیک!  خانگی همیشه بهتر از خرید در فروشگاه است!

راه های استفاده از این پانسمان

  • سس برای سالاد، ساندویچ یا بسته بندی
  • روی گوجه فرنگی، خیار و سایر سبزیجات بریزید
  • از آن به عنوان دیپ برای سبزیجات، بال یا سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید
  • آن را به کینوآ یا سایر کاسه های غلات اضافه کنید
  • یک سس عالی برای سالاد پاستا نیز درست می کند!

ذخیره سازی و آماده سازی

این پانسمان تا 1 هفته در یخچال، اما قطعا تا حد امکان تازه ترین طعم را دارد. من دوست دارم پانسمان هایم را در شیشه های سنگ تراشی نگهداری کنم، زیرا مهر و موم خوبی دارند و به راحتی می توان آنها را در حین حرکت برد.

دستور العمل های بیشتر پانسمان

امیدوارم همه شما از این سس سالاد سزار سالم لذت ببرید و اگر به اندازه ما عاشق این دستور غذا هستید، لطفا ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ را در زیر بگذارید و فراموش نکنید که با استفاده از هشتگ #eatyourselfskinny من را در اینستاگرام تگ کنید! من عاشق دیدن همه تفریحات خوشمزه شما هستم!

  • همه مواد به جز آب را در مخلوط کن بریزید و تا زمانی که یکدست شود یا به سادگی همه چیز را در یک شیشه مزون با هم مخلوط کنید تا امولسیون شود.

  • برای نازک شدن سس، هر بار یک قاشق غذاخوری کمی آب اضافه کنید تا زمانی که به قوام مورد نظرتان برسید.

  • این پانسمان را می توان در ظرف دربسته و دربسته در یخچال تا 1 هفته نگهداری کرد. فقط مطمئن شوید که قبل از سرو آن را مخلوط کنید.

خدمت: 2قاشق غذاخوری | کالری: 50کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 1.3g | پروتئین: 2.2g | چربی: 3.9g | چربی های اشباع شده: 0.8g | سدیم: 100.5میلی گرم | قند: 0.5g

اطلاعات تغذیه به طور خودکار محاسبه می شود، بنابراین باید فقط به صورت تقریبی استفاده شود.





منبع