یک شام سبزیجات برشته شده آسان با اورزو که به خوبی برای تهیه غذا صرفه جویی می کند.
پنیر پخته شده در زمستان سبزیجات Orzo
شما ممکن است قبلاً با استفاده از محصولات فصلی مانند کدو سبز و فلفل دلمهای، سبزیجات تابستانی پنیری من را درست کرده باشید. اگر آن را دوست داشتید، پس از پخت اورزو این فصل لذت خواهید برد!
این نوع وعدههای غذایی من را از هفتههای سخت عبور میکنند، زمانی که یک دقیقه هم نمیتوانم فکر کنم برای شام چه درست کنم. من فقط مقداری سبزیجات برشته میکنم، آنها را با اورزو پخته شده (که فقط چند دقیقه طول میکشد تا پخته شود) میریزم، مقداری موزارلا میپاشم و اجازه میدهم پنیر آب شود.
برای تهیه غذا ایدهآل است و با قرار گرفتن در یخچال بهتر میشود. چند راه وجود دارد که می توانید در صورت تبدیل شدن به یک جزء اصلی، آن را تغییر دهید:
- یک سوسیس اضافه کنید (یا به سادگی با سوسیس سرو کنید)
- با یک عدد پستو سرو کنید یا سس مارینارا را با پستو جایگزین کنید
- مقداری کلم پیچ را هم بزنید (در واقع من آن را به این روش برای خانواده ام درست کردم و فراموش کردم کلم پیچ را به عکس های دستور غذا اضافه کنم!)
به سلامتی برای غذاهای آسان و کم سروصدا در این فصل تعطیلات!
پنیر پخته شده در زمستان سبزیجات Orzo
خدمات 4 مردم
- 20 اونس گل کلم
- 3 بزرگ هویج، تکه
- 1 متوسط پیاز، خرد شده
- روغن زیتون اضافی
- 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
- نمک و فلفل
- 8 اونس اورزو خشک
- 2 بزرگ حبه سیر، خرد شده
- 1 1/4 فنجان ها سس ریحان گوجه فرنگی رائو (یا مشابه)
- 2 فنجان ها پنیر موزارلا رنده شده
- تکه های فلفل قرمز برای تزیین
-
فر را با دمای 425 درجه گرم کنید. در یک ورقه پخت لبه دار، گل کلم، هویج و پیاز را اضافه کنید. با روغن زیتون بریزید، پودر سیر، نمک و فلفل را مزه دار کنید و مخلوط کنید. یک لایه یکنواخت روی ورق پخش کنید. به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند بپزید.
-
در حین پختن سبزیجات، اورزو را آماده کنید. یک قابلمه آب را بجوشانید و بعد از اینکه جوش آمد، ارزو را اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا بجوشد و به مدت 7 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید. آبکش کنید و آبکشی کنید. کنار بگذارید.
-
یک قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ و پهن و مناسب فر روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و سیر را اضافه کنید. اجازه دهید سیر بپزد تا معطر شود، حدود 1 دقیقه. سپس سبزیجات برشته، اورزو پخته شده و سس گوجه فرنگی را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. نیمی از پنیر موزارلا را روی آن ریخته، هم بزنید و باقی مانده پنیر موزارلا را روی آن قرار دهید. روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که موزارلا روی آن آب شود و رنگ آن کدر شود. درب آن را باز کرده و بلافاصله با تکه های فلفل قرمز تزئین کنید. گرم سرو کنید.