طرز تهیه آسان پای سیب خانگی گرانولا


این دستور پخت گرانولای پای سیب خانگی خوشمزه برای یک صبحانه سرگرم کننده و سالم برای بچه ها در پاییز امسال عالی است!

طرز تهیه آسان گرانولا خانگی - دستور تهیه گرانولای پای سیب خوشمزه برای بچه ها

دستور غذای امروز گرانولای پای سیب است که شامل سیب خشک، گردو، شربت افرا و دارچین برای یک صبحانه خوشمزه اما سالم با طعم پای سیب است! البته می توانید این دستور غذا را در تمام طول سال درست کنید، اما من فکر می کنم گرانولای پای سیب مخصوصا برای فصل پاییز عالی است.

ما عاشق درست کردن گرانولای خانگی هستیم، این یک پروژه پخت عالی برای آخر هفته با بچه ها است (تغییر خوبی از پخت کلوچه ها و کیک ها!) و برای گرفتن و خوردن یک صبحانه سریع در اواسط هفته به جای غلات عالی است. می توانید آن را با شیر یا با یک ماست یونانی برای یک صبحانه خوشمزه سرو کنید.

دستور تهیه گرانولای پای سیب خانگی سریع و آسان - ایده صبحانه سالم برای بچه ها

تا زمانی که به طور کامل خنک شود و به درستی نگهداری شود (در یک ظرف دربسته، جایی خنک و خشک)، این گرانولای خانگی خوشمزه تا چند ماه دوام می آورد، بنابراین ممکن است بخواهید برای صرفه جویی در وقت آن را به صورت عمده درست کنید. شما فقط باید مقدار دستور غذا را دو یا سه برابر کنید تا یک دسته بزرگتر بسازید – بقیه مراحل یکسان می ماند.

من نمی‌توانم تضمین کنم که بدون اینکه همه آن‌ها خورده شوند، خیلی دوام می‌آورد – مال ما هرگز این کار را نمی‌کند!

ایده زیبای صبحانه پاییزی - دستور تهیه گرانولای پای سیب برای بچه ها

پای سیب گرانولا

عناصر:

1 قاشق غذاخوری روغن نباتی

2 قاشق غذاخوری شربت افرا

1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

200 گرم جو

حلقه های سیب خشک 75 گرم – خرد شده

50 گرم گردو – تقریباً خرد شده

روش:

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (علامت گاز 6/400 درجه فارنهایت) گرم کنید.

روغن را با شربت افرا و دارچین در یک کاسه کوچک بریزید، سپس خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

دستور تهیه پای سیب گرانولا - مرحله 1 روغن را با شربت افرا و دارچین مخلوط کنید

جو دو سر را در یک کاسه بزرگ وزن کنید.

دستور تهیه پای سیب گرانولا - مرحله 2 جو دوسر را به کاسه بزرگ اضافه کنید

مخلوط روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا جو دوسر پوشش داده شود و شروع به جمع شدن کند.

دستور تهیه پای سیب گرانولا - مرحله 3 جو دوسر و مخلوط روغن را با هم مخلوط کنید تا شروع به گلوله شدن کند

مخلوط را روی سینی فر یا قالب بریان کنید و در یک لایه یکنواخت پخش کنید.

دستور تهیه پای سیب گرانولا - مرحله 4 روی سینی پخت پهن کنید

جو دو سر را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید و تا نیمه آن را خوب هم بزنید تا به طور یکنواخت بپزد. وقتی گرانولا پخته و طلایی شد از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.

دستور العمل پای سیب گرانولا - مرحله 5 پخت تا طلایی شود

وقتی گرانولا خنک شد، داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

دستور تهیه گرانولای پای سیب - مرحله 6 در یک کاسه بزرگ بریزید

تکه های سیب خشک و گردوی خرد شده را اضافه کنید.

دستور تهیه پای سیب گرانولا - مرحله 7 سیب و گردو را اضافه کنید

با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

دستور تهیه پای سیب گرانولا - مرحله 8 برای ترکیب کردن

گرانولا را در یک شیشه یا ظرف دربسته نگهداری کنید – حتماً قبل از نگهداری از خنک بودن آن مطمئن شوید در غیر این صورت ترد نمی ماند.

با شیر سرو کنید، یا روی ماست یونانی بپاشید و سیب تازه خرد شده را برای یک غذای سالم و خوشمزه اضافه کنید!

لذت ببرید!

دستور العمل سریع و آسان پای سیب گرانولا برای بچه ها - ایده صبحانه سالم برای بچه ها

اگر از این دستور غذا لذت بردید، ممکن است این دستور العمل های گرانولا را نیز دوست داشته باشید:

توت فرنگی و کرم گرانولا

طرز تهیه آسان توت فرنگی و خامه گرانولای خانگی - دستور العمل آسانی که بچه ها می توانند برای یک صبحانه سرگرم کننده درست کنند

یا برای ایده‌های ساده‌تر و سالم‌تر صبحانه، بخش دستور العمل‌های صبحانه ما را در اینجا در وبلاگ بررسی کنید، جایی که ایده‌های صبحانه مناسب برای کودکان را خواهید یافت!

رحمت

دستور العمل سریع و آسان پای سیب گرانولا برای بچه ها - ایده صبحانه سالم برای بچه ها

دستور چاپ

پای سیب گرانولا

این دستور پخت گرانولای پای سیب خانگی خوشمزه برای یک صبحانه سرگرم کننده و سالم برای بچه ها در پاییز امسال عالی است!

زمان آماده سازی5 دقیقه

زمان پخت15 دقیقه

زمان کل20 دقیقه

دوره: صبحانه، میان وعده

غذا: بریتانیایی

خدمات: 8 مردم

نویسنده: گریس هال

عناصر

  • 1 قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
  • 2 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 200 g جو دوسر
  • 75 g حلقه های سیب خشک – خرد شده
  • 50 g گردو – تقریباً خرد شده

دستورالعمل ها

  • فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (علامت گاز 6/400 درجه فارنهایت) گرم کنید.

  • روغن را با شربت افرا و دارچین در یک کاسه کوچک بریزید، سپس خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • جو دو سر را در یک کاسه بزرگ وزن کنید، سپس مخلوط روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا جو دوسر پوشش داده شود و شروع به جمع شدن کند.

  • مخلوط را روی سینی فر یا قالب بریان کنید و در یک لایه یکنواخت پخش کنید.

  • جو دو سر را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید و تا نیمه آن را خوب هم بزنید تا به طور یکنواخت بپزد. وقتی گرانولا پخته و طلایی شد از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.

  • پس از خنک شدن گرانولا، آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و تکه های سیب خشک و گردوی خرد شده را اضافه کنید. با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

  • گرانولا را در یک شیشه یا ظرف دربسته نگهداری کنید – حتماً قبل از نگهداری از خنک بودن آن مطمئن شوید در غیر این صورت ترد نمی ماند.

یادداشت

با شیر سرو کنید، یا روی ماست یونانی بپاشید و سیب تازه خرد شده را برای یک غذای سالم و خوشمزه اضافه کنید!

این ایده دستور پخت را دوست دارید؟ چرا آن را در Pinterest ذخیره نکنید تا بتوانید دوباره آن را به راحتی پیدا کنید!

دستور العمل سریع و آسان پای سیب گرانولا برای بچه ها - ایده عالی برای صبحانه سالم برای پاییز یا پاییز طرز تهیه سریع و آسان دستور تهیه گرانولای پای سیب برای یک صبحانه گرم پاییزی یا پاییزی که بچه ها دوست خواهند داشت