این دستور پخت گرانولای پای سیب خانگی خوشمزه برای یک صبحانه سرگرم کننده و سالم برای بچه ها در پاییز امسال عالی است!
دستور غذای امروز گرانولای پای سیب است که شامل سیب خشک، گردو، شربت افرا و دارچین برای یک صبحانه خوشمزه اما سالم با طعم پای سیب است! البته می توانید این دستور غذا را در تمام طول سال درست کنید، اما من فکر می کنم گرانولای پای سیب مخصوصا برای فصل پاییز عالی است.
ما عاشق درست کردن گرانولای خانگی هستیم، این یک پروژه پخت عالی برای آخر هفته با بچه ها است (تغییر خوبی از پخت کلوچه ها و کیک ها!) و برای گرفتن و خوردن یک صبحانه سریع در اواسط هفته به جای غلات عالی است. می توانید آن را با شیر یا با یک ماست یونانی برای یک صبحانه خوشمزه سرو کنید.
تا زمانی که به طور کامل خنک شود و به درستی نگهداری شود (در یک ظرف دربسته، جایی خنک و خشک)، این گرانولای خانگی خوشمزه تا چند ماه دوام می آورد، بنابراین ممکن است بخواهید برای صرفه جویی در وقت آن را به صورت عمده درست کنید. شما فقط باید مقدار دستور غذا را دو یا سه برابر کنید تا یک دسته بزرگتر بسازید – بقیه مراحل یکسان می ماند.
من نمیتوانم تضمین کنم که بدون اینکه همه آنها خورده شوند، خیلی دوام میآورد – مال ما هرگز این کار را نمیکند!
پای سیب گرانولا
عناصر:
1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
2 قاشق غذاخوری شربت افرا
1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
200 گرم جو
حلقه های سیب خشک 75 گرم – خرد شده
50 گرم گردو – تقریباً خرد شده
روش:
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (علامت گاز 6/400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
روغن را با شربت افرا و دارچین در یک کاسه کوچک بریزید، سپس خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
جو دو سر را در یک کاسه بزرگ وزن کنید.
مخلوط روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا جو دوسر پوشش داده شود و شروع به جمع شدن کند.
مخلوط را روی سینی فر یا قالب بریان کنید و در یک لایه یکنواخت پخش کنید.
جو دو سر را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید و تا نیمه آن را خوب هم بزنید تا به طور یکنواخت بپزد. وقتی گرانولا پخته و طلایی شد از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
وقتی گرانولا خنک شد، داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
تکه های سیب خشک و گردوی خرد شده را اضافه کنید.
با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
گرانولا را در یک شیشه یا ظرف دربسته نگهداری کنید – حتماً قبل از نگهداری از خنک بودن آن مطمئن شوید در غیر این صورت ترد نمی ماند.
با شیر سرو کنید، یا روی ماست یونانی بپاشید و سیب تازه خرد شده را برای یک غذای سالم و خوشمزه اضافه کنید!
لذت ببرید!
اگر از این دستور غذا لذت بردید، ممکن است این دستور العمل های گرانولا را نیز دوست داشته باشید:
توت فرنگی و کرم گرانولا
یا برای ایدههای سادهتر و سالمتر صبحانه، بخش دستور العملهای صبحانه ما را در اینجا در وبلاگ بررسی کنید، جایی که ایدههای صبحانه مناسب برای کودکان را خواهید یافت!
رحمت
دستور چاپ
پای سیب گرانولا
این دستور پخت گرانولای پای سیب خانگی خوشمزه برای یک صبحانه سرگرم کننده و سالم برای بچه ها در پاییز امسال عالی است!
خدمات: 8 مردم
عناصر
- 1 قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
- 2 قاشق غذاخوری شربت افرا
- 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
- 200 g جو دوسر
- 75 g حلقه های سیب خشک – خرد شده
- 50 g گردو – تقریباً خرد شده
دستورالعمل ها
-
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (علامت گاز 6/400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
-
روغن را با شربت افرا و دارچین در یک کاسه کوچک بریزید، سپس خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
-
جو دو سر را در یک کاسه بزرگ وزن کنید، سپس مخلوط روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا جو دوسر پوشش داده شود و شروع به جمع شدن کند.
-
مخلوط را روی سینی فر یا قالب بریان کنید و در یک لایه یکنواخت پخش کنید.
-
جو دو سر را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید و تا نیمه آن را خوب هم بزنید تا به طور یکنواخت بپزد. وقتی گرانولا پخته و طلایی شد از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
-
پس از خنک شدن گرانولا، آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و تکه های سیب خشک و گردوی خرد شده را اضافه کنید. با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
-
گرانولا را در یک شیشه یا ظرف دربسته نگهداری کنید – حتماً قبل از نگهداری از خنک بودن آن مطمئن شوید در غیر این صورت ترد نمی ماند.
یادداشت
با شیر سرو کنید، یا روی ماست یونانی بپاشید و سیب تازه خرد شده را برای یک غذای سالم و خوشمزه اضافه کنید!
این ایده دستور پخت را دوست دارید؟ چرا آن را در Pinterest ذخیره نکنید تا بتوانید دوباره آن را به راحتی پیدا کنید!