کروتون های خانگی آسان – خود را لاغر بخورید


طرز تهیه کروتون های خانگی آسان که ترد، سیر و بسیار سریع درست می شوند را بیاموزید! از آنها به عنوان رویه برای سالاد، سوپ، چاشنی و موارد دیگر استفاده کنید!

طرز تهیه کروتون های خانگی آسان که ترد، سیر و بسیار سریع درست می شوند را بیاموزید!  از آنها به عنوان رویه برای سالاد، سوپ، چاشنی و موارد دیگر استفاده کنید!

من فقط عاشق درست کردن کروتون های خودم در خانه برای سالاد یا سوپ هستم و ساختن این کروتون های خانگی آسان تر نیست! ترد، سیر و به راحتی قابل تنظیم به سلیقه شما. من از نان باگت چند دانه ای استفاده کردم تا این نان ها کمی مغذی تر شوند، اما هر نوع نان باقیمانده کار می کند!

چرا این کروتون ها را دوست خواهید داشت

  • درست کردن آن با چند ماده ساده و تنها در 15 دقیقه!
  • روی سالاد، سوپ، چاشنی و موارد دیگر عالی است.
  • یک راه عالی برای استفاده از نان باقی مانده.
  • خیلی بهتر از کروتون های فروشگاهی با طعمی بیشتر!
طرز تهیه کروتون های خانگی آسان که ترد، سیر و بسیار سریع درست می شوند را بیاموزید!  از آنها به عنوان رویه برای سالاد، سوپ، چاشنی و موارد دیگر استفاده کنید!

مواد مورد نیاز شما

  • باگت چند دانه ای – شما به حدود 4 فنجان نان مکعبی نیاز دارید و من دوست دارم از یک باگت چند دانه برای آن عامل ترد و کمی تغذیه اضافی استفاده کنم. شما همچنین می توانید از نان خمیر ترش، نان سیاباتا یا هر قرص نانی استفاده کنید، فقط مطمئن شوید که نان حدود یک یا 2 روز است تا بهترین نتیجه را بگیرید.
  • روغن زیتون – برای ترد کردن این کروتون ها و زیبا و طلایی شدن آنها استفاده می شود. در صورت تمایل می توانید از روغن آووکادو یا کره ذوب شده نیز استفاده کنید.
  • چاشنی ها – ترکیبی از پودر سیر، چاشنی ایتالیایی، نمک و فلفل که طعم بسیار خوبی به این کروتون ها می دهد! هر نوع چاشنی که دوست دارید اضافه کنید.

طرز تهیه کروتون خانگی

  1. نان خود را نان خرد کنید باگت (یا نان) خود را به مکعب های 1 اینچی برش دهید تا تقریباً 4 فنجان به دست آورید.
  2. با چاشنی ها مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تکه‌های نان را با روغن زیتون، چاشنی ایتالیایی، پودر سیر، نمک و فلفل بریزید تا تمام حبه‌های نان به طور یکنواخت آغشته شوند.
  3. تا زمانی که ترد شود بپزید. مکعب های نان را در یک لایه یکنواخت روی یک ورقه پخت بزرگ که با کاغذ روغنی پوشانده شده یا با اسپری نچسب پوشانده اید، پخش کنید. در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 13 تا 15 دقیقه بپزید تا طلایی و ترد شوند.
  4. سرو یا ذخیره کنید. می‌توانید این کروتون‌ها را فوراً سرو کنید یا بگذارید به دمای اتاق برسند و تا ۲ هفته در ظرف دربسته و بدون هوا نگهداری کنید.
طرز تهیه کروتون های خانگی آسان که ترد، سیر و بسیار سریع درست می شوند را بیاموزید!  از آنها به عنوان رویه برای سالاد، سوپ، چاشنی و موارد دیگر استفاده کنید!

نحوه خدمت

یکی از کروتون ها خنک شده است، می توانید آنها را در ظرفی نگهداری کنید و برای انواع چیزها استفاده کنید! در اینجا چند راه وجود دارد که من دوست دارم از این کروتون ها استفاده کنم:

نحوه ذخیره سازی

می‌توانید این کروتون‌های خانگی را در یک ظرف دربسته و بدون هوا نگهداری کنید 2 هفته. فقط مطمئن شوید که آنها قبل از نگهداری کاملا خنک شده اند!

امیدوارم همه شما از این کروتون های خانگی آسان لذت ببرید و اگر به اندازه ما عاشق این دستور غذا هستید، لطفاً ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ را در زیر بگذارید و فراموش نکنید که با استفاده از هشتگ #eatyourselfskinny مرا در اینستاگرام تگ کنید! من عاشق دیدن همه تفریحات خوشمزه شما هستم!

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی یا اسپری نچسب بپوشانید.

  • مکعب های نان را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با روغن زیتون، چاشنی ایتالیایی، پودر سیر، نمک و فلفل بریزید و مطمئن شوید که حبه های نان به طور یکنواخت پوشیده شده اند.

  • مکعب ها را روی یک لایه روی سینی فر پهن کنید و به مدت 13 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا ترد و طلایی شود.

خدمت: 1/2 فنجان | کالری: 86کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 8.4g | پروتئین: 1.6g | چربی: 5.4g | چربی های اشباع شده: 0.8g | سدیم: 119.6میلی گرم | فیبر: 0.3g | قند: 0.6g

اطلاعات تغذیه به طور خودکار محاسبه می شود، بنابراین باید فقط به صورت تقریبی استفاده شود.





منبع