پرش به دستور غذا
سالاد لوبیا سیاه یک غذای با طراوت و سالم برای روزهای گرم تابستان است. این منبع عالی از پروتئین، فیبر و مواد مغذی ضروری است. این سالاد رنگارنگ با لوبیا سیاه، فلفل دلمه ای قرمز و زرد، پیاز قرمز، فلفل هالاپینو و گشنیز درست می شود. آن را با مخلوط خوشمزه ای از روغن زیتون، سرکه شراب قرمز، زیره، نمک و فلفل پوشانده اند. تهیه آن آسان است و می توان آن را به عنوان غذای جانبی یا غذای اصلی سرو کرد. در این مقاله طرز تهیه سالاد لوبیا سیاه خوشمزه را به شما نشان می دهیم که هم سالم و هم خوش طعم باشد. بنابراین، بیایید شروع کنیم!
در حال پردازش…
موفقیت! شما در لیست هستید
اوف خطایی روی داد و نتوانستیم اشتراک شما را پردازش کنیم. لطفا صفحه را مجددا بارگذاری کنید و دوباره تلاش کنید.
سالاد لوبیا سیاه
عناصر
- – 2 قوطی لوبیا سیاه، آبکش شده و آبکش شده
- – فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد خرد شده
- – فلفل دلمه ای زرد 1 عدد خرد شده
- – 1/2 پیاز قرمز خرد شده
- – فلفل هالاپینو 1 عدد دانه دانه شده و چرخ کرده
- – 1/4 فنجان گشنیز تازه خرد شده
- – 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- – 2 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
- – 1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
- – نمک و فلفل برای چشیدن
دستورالعمل ها
- 1. لوبیا سیاه، فلفل دلمه ای قرمز و زرد، پیاز قرمز، فلفل هالاپینو و گشنیز را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
- 2. روغن زیتون، سرکه قرمز، زیره، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
- 3. سس را روی مخلوط لوبیا سیاه بریزید و روی آن را بپوشانید.
- 4. روی آن را بپوشانید و حداقل 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
- 5. سالاد لوبیا سیاه را خنک سرو کنید
مقدار در هر سروینگ: |
||
---|---|---|
کالری | 200 | |
٪ ارزش روزانه* | ||
چربی کل |
0 | |
چربی های اشباع شده |
0 | |
چربی ترانس |
||
کلسترول |
0 | |
سدیم |
0 | |
کربوهیدرات کل 30 گرم |
10% | |
فیبر رژیمی |
0 | |
قندها |
||
پروتئین 8 گرم |
ویتامین A |
ویتامین سی |
|
کلسیم |
اهن |
* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کالری است. مقادیر روزانه شما بسته به نیاز کالری شما ممکن است بیشتر یا کمتر باشد.
بچه های ناسالم