کوسکوس مروارید و سالاد سبزیجات برشته


آخرین سالاد من یک قهرمان واقعی آماده سازی است! ترکیب رنگارنگی از سبزیجات برشته را روی تختی از کوسکوس کرکی که با امضای من «سالاد پاشیده شده» تزئین شده است (در یخچال نگهداری کنید تا به سالاد بعدی یا روی ماست اضافه کنید!) آجیل و دانه‌های ترد را نشان می‌دهد.

بهترین قسمت؟ این فروشگاه بنابراین خوب و طعم بهتری در روز بعد دارد، مناسب برای تهیه غذا یا ناهارهای سریع روز هفته. با پروتئین انتخابی خود سفارشی کنید – من مرغ خرد شده، تخم مرغ آب پز یا نخود را برای یک گزینه گیاهی دوست دارم.

لذت ببرید،

جس ایکس

عناصر:

  • 1 عدد سیب زمینی شیرین، مکعبی
  • 1 عدد کدو حلوایی، ورقه شده
  • فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد، تکه تکه شده
  • 1 پیاز قرمز، ورقه ای به ماه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • 1 فنجان کوسکوس مروارید، از کینوآ بدون گلوتن استفاده کنید
  • ¼ فنجان پیازچه خرد شده
  • شوید خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • 3 قاشق غذاخوری آجیل کاج
  • پسته 3 قاشق غذاخوری
  • ¼ فنجان دانه کدو تنبل

برای پانسمان:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 2 قاشق چایخوری شربت افرا
  • 2 قاشق غذاخوری خردل سبوس دار
  • 1 حبه سیر کوچک، خرد شده

روش:

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 390 درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید. سیب زمینی شیرین، کدو سبز، فلفل دلمه ای و پیاز قرمز را به سینی اضافه کنید. روغن را روی آن بریزید و با نمک دریا و فلفل سیاه مزه دار کنید. به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. نکته: نکته کلیدی در اینجا این است که سیب زمینی شیرین را کوچکتر از سبزیجات دیگر خرد کنید تا همه آنها در یک زمان بپزند.

کوسکوس مروارید را طبق دستورالعمل بسته بپزید. ما دوست داریم غذای خود را در آب سبزیجات بپزیم.

برای پاشیدن سالاد، یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. آجیل کاج، پسته و تخمه کدو تنبل را به همراه کمی نمک دریا اضافه کنید. 4-5 دقیقه سرخ کنید، گهگاهی هم بزنید. مراقب مخلوط باشید تا مطمئن شوید که نسوزد.

برای تهیه سس، تمام مواد را در یک کاسه یا شیشه کوچک با هم مخلوط کنید. ‌

کوسکوس پخته شده، سبزیجات بوداده، سبزی ها، سس و نیمی از دانه را در یک کاسه بپاشید. مخلوط کنید و سرو کنید.

باقیمانده آن را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. سالاد پاشیده شده را می توان تا دو هفته در ظرف یا شیشه در بسته نگهداری کرد.

خدمت: 3 به عنوان اصلی، 6 به عنوان جانبی

زمان پخت: 35



منبع