میگو سیر لیمویی با نخود


میگوی سیر لیمویی خوش طعم با نخود به راحتی در کمتر از 30 دقیقه همه در یک تابه با چند ماده ساده درست می شود! به عنوان یک پیش غذا، روی سالاد یا حتی به عنوان یک غذای اصلی عالی است!

میگوی سیر لیمویی خوش طعم با نخود به راحتی در کمتر از 30 دقیقه همه در یک تابه با چند ماده ساده درست می شود!  به عنوان یک پیش غذا، روی سالاد یا حتی به عنوان یک غذای اصلی عالی است!

آیا واقعاً ترکیب طعمی بهتر از لیمو و سیر وجود دارد؟ این آسان ورقه تابه خیلی سریع با چند ماده ساده ترکیب می شود! بهترین بخش این است که کل این وعده غذایی با 31 گرم پروتئین در هر وعده بسته بندی شده است! تمام خانواده من عاشق این میگوی سیر لیمویی با نخود هستند زیرا طعم آن فوق العاده تازه است که برای این فصل از سال عالی است.

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت

  • یک وعده غذایی سالم و خوشمزه سرشار از پروتئین که تنها در 30 دقیقه با هم ترکیب می شود!
  • برای تمیز کردن آسان همه چیز در یک ماهیتابه برشته می شود.
  • نخود یک ابر غذای سرشار از مواد مغذی است، با مقدار زیادی پروتئین و فیبر که به شما کمک می‌کند برای مدت طولانی‌تری سیر بمانید.
  • آب لیموی تازه و سیر خوش طعم این غذا را بسیار خوشمزه می کند!
  • طعم بسیار خوبی دارد که به عنوان غذای جانبی، به عنوان یک وعده غذایی اصلی یا حتی روی سالاد سرو می شود.
میگوی سیر لیمویی خوش طعم با نخود به راحتی در کمتر از 30 دقیقه همه در یک تابه با چند ماده ساده درست می شود!  به عنوان یک پیش غذا، روی سالاد یا حتی به عنوان یک غذای اصلی عالی است!

مواد مورد نیاز شما

  • میگو – شما می خواهید از میگوی خام با اندازه متوسط ​​تا بزرگ استفاده کنید و خرید میگوی که قبلاً طراحی شده و پوست کنده شده است بسیار آسان تر است، اما با خیال راحت آنچه را که دوست دارید خریداری کنید! می‌توانید از میگوی منجمد هم استفاده کنید، فقط مطمئن شوید که یک شب در یخچال یخ زده یا اگر ندارید آنها را زیر آب سرد قرار دهید.
    زمان آب شدن یک شبه
  • نخود – من از 2 (15 اونس) قوطی نخود (معروف به لوبیا گاربانزو) استفاده کردم که پر از پروتئین و فیبر است، فقط دقت کنید که نخود را آبکش کرده و آبکشی کنید.
  • روغن زیتون – من دوست دارم از یک روغن زیتون خوب استفاده کنم که لازم نیست گران باشد، فقط مطمئن شوید که سرد و ارگانیک باشد تا بیشترین طعم را داشته باشد (به نظر من). در صورت تمایل می توانید به جای روغن از کره ذوب شده استفاده کنید.
  • لیمو – آب حدود 1 1/2 لیمو را می گیرید و می توانید کمی پوست آن را نیز اضافه کنید تا طعم لیمو واقعاً از بین برود! در انتها هم می توانید کمی آب لیموی اضافی روی همه چیز بفشارید.
  • سیر – من عاشق استفاده از سیر تازه در دستور العمل هایم هستم، اما اگر این همان چیزی است که در دست دارید، می توانید از سیر خرد شده در شیشه استفاده کنید.
  • چاشنی ها – ترکیبی از پاپریکا، پودر سیر، فلفل قرمز، نمک و فلفل.

طرز تهیه میگو سیر لیمویی با نخود

  1. نخود را تفت دهید. نخودها را بشویید و آبکش کنید و حتما با دستمال کاغذی خشک کنید. نخودها را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و آبلیمو بریزید و با پودر سیر، نمک و فلفل مزه دار کنید. نخودها را به صورت یک لایه روی یک تابه بزرگ (یا ظرف پخت) بچینید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید. برای نخود ترد تر، 25 تا 30 دقیقه بپزید.
  2. میگو را مرینیت کنید. در همین حین، میگوها را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، آب یک لیمو (حدود 2 قاشق غذاخوری)، سیر، پوست لیمو، فلفل قرمز، نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ بریزید و مطمئن شوید که میگوها به طور یکنواخت پوشش داده شده اند. اجازه دهید مخلوط میگو به مدت 10 تا 15 دقیقه در حالی که نخود در حال پختن است، مارینت شود.
  3. میگو را به ماهیتابه اضافه کنید. هنگامی که نخود تفت داده شد، میگوهای ترشی شده را روی نخود تفت داده شده پخش کنید و چند تکه لیمو را روی آن قرار دهید (این اختیاری است، اما طعم لیمو بیشتری می دهد). قالب را دوباره داخل فر برگردانید و 8 تا 10 دقیقه دیگر تفت دهید. رنگ میگو باید صورتی و مات باشد.
  4. سرو کنید و لذت ببرید! پس از پختن میگو و نخود، کمی آب لیموی اضافی را روی آن بمالید و با جعفری تازه تزئین کنید.

اگر دوست دارید نخودتان خوش طعم و ترد باشد، قبل از اینکه میگو را به ماهیتابه اضافه کنید، آنها را 10 دقیقه دیگر تفت دهید!

آیا می توانم از میگوی پخته منجمد استفاده کنم؟

این را با دستور العمل های میگو من زیاد می پرسند و بله قطعاً می توانید! من دوست دارم یک کیسه میگو یخ زده را در فریزر نگه دارم تا در طول هفته چنین وعده های غذایی سریعی درست کنم. فقط مطمئن شوید که میگوها را یک شبه کاملاً آب کنید یا اگر زمان کافی برای آب کردن ندارید آنها را زیر آب سرد قرار دهید.

میگوی سیر لیمویی خوش طعم با نخود به راحتی در کمتر از 30 دقیقه همه در یک تابه با چند ماده ساده درست می شود!  به عنوان یک پیش غذا، روی سالاد یا حتی به عنوان یک غذای اصلی عالی است!

نحوه خدمت

  • به عنوان یک غذای اصلی با مقداری برنج قهوه ای، برنج گل کلم یا این سبزیجات سرخ شده.
  • خوشمزه درست میکنه ظرف جانبی در کنار ماهی قزل آلا، مرغ یا حتی استیک پخته شده برای شام کمی به سبک موج سواری و چمن‌زار سرو می‌شود.
  • به عنوان یک پیش غذا در فنجان های کوچک برای وعده های جداگانه یا در یک بشقاب سرو می شود.
  • آن را روی یک پرتاب کنید سالاد برای یک وعده غذایی سالم و سیر کننده! برای حداکثر طعم، با سس گیاهی لیمو دیژون من بریزید.

آماده سازی و ذخیره سازی

باقیمانده تا 3 یا 4 روز در یخچال (البته از بهترین قضاوت خود استفاده کنید). همچنین می توانید این غذا را تا حداکثر فریز کنید 2 ماه. وقتی می‌خواهید دوباره گرم کنید، پیشنهاد می‌کنم میگوهای منجمد را ابتدا آب کنید و همه چیز را در تابه به جای مایکروویو برای بهترین نتیجه گرم کنید!

بیشتر غذاهای میگو

امیدواریم همه شما از دستور تهیه میگو سیر لیمویی با نخود لذت ببرید! اگر شما هم مثل ما عاشق این کار هستید، لطفاً من را در زیر بگذارید ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ و فراموش نکنید که با استفاده از هشتگ #eatyourselfskinny مرا در اینستاگرام تگ کنید! من عاشق دیدن همه تفریحات خوشمزه شما هستم!

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • نخودها را بشویید و آبکش کنید و حتما با دستمال کاغذی خشک کنید. نخودها را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و آبلیمو بریزید و با پودر سیر، نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • نخودها را به صورت یک لایه روی یک قالب بزرگ بچینید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید. برای نخود ترد تر، 25 تا 30 دقیقه بپزید.

  • در همین حین، میگوها را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، آب یک لیمو (حدود 2 قاشق غذاخوری)، سیر، پوست لیمو، فلفل قرمز، نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ بریزید و مطمئن شوید که میگوها به طور یکنواخت پوشش داده شده اند. اجازه دهید مخلوط میگو به مدت 10 تا 15 دقیقه در حالی که نخود در حال پختن است، مارینت شود.

  • هنگامی که نخود تفت داده شد، میگوهای ترشی شده را روی نخود تفت داده شده پخش کنید و چند تکه لیمو را روی آن قرار دهید (این اختیاری است، اما طعم لیمو بیشتری می دهد). قالب را دوباره داخل فر برگردانید و 8 تا 10 دقیقه دیگر تفت دهید. رنگ میگو باید صورتی و مات باشد.

  • پس از پختن میگو و نخود، کمی آب لیموی اضافی را روی آن بمالید و با جعفری تازه تزئین کنید.

خدمت: 1/ ششم دستور | کالری: 308کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 30.1g | پروتئین: 31g | چربی: 7.2g | چربی های اشباع شده: 1.1g | سدیم: 754.8میلی گرم | فیبر: 6.1g | قند: 0.3g

اطلاعات تغذیه به طور خودکار محاسبه می شود، بنابراین باید فقط به صورت تقریبی استفاده شود.





منبع