این کیک لیوانی کیک هویج یک وعده خوشمزه ترکیبی از نت های شیرین هویج، ادویه های دلپذیر و بافتی مرطوب است که شما را وادار می کند هر قاشق را میل کنید – یک لیوان کوچک، لذت فراوان!
این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. یعنی اگر کلیک کنید و خرید کنید، ممکن است بدون هیچ هزینه ای برای شما کمیسیون بگیرم. لطفاً برای جزئیات بیشتر، خط مشی افشای کامل من را ببینید.
چرا این کیک کیک هویجی خوشمزه را دوست خواهید داشت
من دانستن شما عشق این کیک لیوانی و در نهایت آن را بارها و بارها درست می کنم … زیرا این کاری است که من انجام دادم!
شما دوست خواهید داشت که این مقدار کیک عالی برای رضایت شیرینی تان بدون نیاز به یک کل کیک.
شما در مورد طعم و مزه وسواس خواهید داشت. جفت فراستینگ پنیر خامه ای کاملا با کیک هویج مرطوب کیک لیوانی به تنهایی عالی است، اما به آن فراست پنیر خامه ای اضافه کنید؟ انجام شده!
چه زمانی این کیک لیوانی را درست کنیم
برای درست کردن این کیک ماگ لازم نیست تا عید پاک صبر کنید! این کیک لیوانی را می توان به عنوان یک دسر تک نفره در یک روز هفته، یک فعالیت سرگرم کننده برای انجام با یک دوست یا یک غذای شیرین صبحگاهی میل کرد!
گاهی اوقات ممکن است هوس خوردن مقداری کیک هویج داشته باشید، اما نمیخواهید 24 عدد آن را مصرف کنید. این کیک لیوانی راه حل عالی برای این مشکل است!
مواد لازم کیک لیوان کیک هویج
این دستور کیک لیوانی بر اساس دستور کیک هویج مادربزرگ من است. اگر مهمانی دارید (یا فکر می کنید بیش از یک وعده می خواهید) توصیه می کنم این را درست کنید! کیک او هرگز مرا ناامید نکرد!
هویج– آیا کیسه ای از بچه هویج دارید که به نظر می رسد در یخچال خود اجاره داده شود؟ شما می توانید از چند مورد از آنها در اینجا استفاده کنید!
روغن سبزیجات– بسیاری از دستور العمل های کیک هویج از کره استفاده می کنند. نه مادربزرگ! او از روغن نباتی برای مرطوب کردن کیک استفاده می کند.
پنیر خامه ای– این برای فراستینگ پنیر خامه ای است. این یک مرحله اضافی در بالای ساخت کیک لیوانی است، اما این رویه چیزی نیست که بخواهید از دست بدهید!
علاوه بر این مواد اصلی، به شکر، آرد همه منظوره، یک تخم مرغ، کره (اولیو)، پودر قند، عصاره وانیل، جوش شیرین و نمک نیز نیاز دارید.
طرز تهیه کیک لیوانی کیک هویج
(تنها) بدترین قسمت در مورد کیک های لیوانی این است که مواد را بیرون بیاورید و آنها را کنار بگذارید. قسم می خورم که این کار بیشتر از درست کردن این دسر طول می کشد!
اگر میخواهید فراستینگ پنیر خامهای درست کنید، حتماً کره و پنیر خامهای را همین الان بیرون بیاورید! آنها باید در دمای اتاق باشند تا با هم خامه شوند.
برای شروع با کیک واقعی، یک تخم مرغ را در یک لیوان متوسط بزرگ بشکنید و خامه را همراه با شکر بشکنید. این یک است بسیار گام مهمی برای نادیده گرفتن!
بعد بقیه مواد را (به جز هویج) اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کنید.
در آخر هویج خود را تمیز و رنده کنید. اگر هنوز در اثر تمیز کردن خیس است آن را خشک کنید. به آرامی تکه های هویج را داخل لیوان بریزید.
اگر پنیر خامهای را فراست میکنید، به همین سادگی است که کره، پنیر خامهای و وانیل را با هم مخلوط کرده و سپس به آرامی پودر قند را مخلوط کنید. مطمئن باشید که بیش از حد این را مخلوط نکنید!
افزودنی های خوشمزه
اگر میخواهید کیک کیک هویجی خود را به سطح بعدی ببرید، میتوانید چند غذای خوشمزه اضافه کنید!
تلاش كردن:
- چند عدد گردو، گردو یا بادام له شده اضافه کنید
- روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید
- آن را با یک فنجان قهوه ست کنید
اگر چیز دیگری را امتحان کردید، حتماً آن را در نظرات زیر بگذارید، من هم دوست دارم آن را بچشم!
نکات و ترفندهای تخصصی
من خودم را یک “متخصص کیک لیوان” نمی دانم اما تعداد زیادی از آنها را درست کرده ام. اگر کمی با بازی کیک لیوان تازه کار هستید، این نکات و ترفندها ممکن است برای شما مفید باشد.
- حتما تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید و سپس بقیه مواد را با هم مخلوط کنید. این ممکن است غیر ضروری به نظر برسد، اما در اینجا به من اعتماد کنید، تفاوت بزرگی ایجاد می کند!
- از یک لیوان بزرگتر از آنچه فکر می کنید نیاز دارید استفاده کنید. چه کسی اهمیت می دهد که در نهایت وجود داشته باشد هم بزرگ؟ اگر لیوان شما خیلی کوچک باشد مشکل واقعی ایجاد می شود.
- اگر در حال تهیه فراستینگ پنیر خامه ای هستید، حتماً به محض اینکه تصمیم گرفتید کیک ماگ خود را درست کنید، کره و پنیر خامه ای را بیرون بیاورید! هنگامی که شما آماده حفاری هستید اما هنوز در دمای اتاق نیستند، می تواند یک ریزش واقعی باشد!
سخنی از یک متخصص تغذیه ثبت شده
اگر دارید این را می خوانید، شرط می بندم امیدوارید که بگویم، “هویج دارد، سالم است!”. خوشبختانه همه چیز سیاه و سفید نیست!
بله، مقدار کمی هویج در این ماگ کیک وجود دارد که از هیچی بهتر است.
این کیک هویج نباید مال شما باشد فقط منبع سبزیجات است اما این ایده خوبی است که سبزیجات اضافی را به دسر خود اضافه کنید!
هوس بیشتر؟
یکبار اینها را درست کنید کیک لیوانی کیک هویج خوشمزه حتما ترک کن بررسی 5 ستاره و الف در زیر نظر بدهید! همیشه برای دیگران مفید است که بدانند شخص دیگری موفق بوده است!
من دوست دارم ببینم چطور می شود. من را در اینستاگرام تگ کنید تا آن را به اشتراک بگذارم!
برخی از دستور العمل های خوشمزه دیگر من را امتحان کنید:
طرز تهیه کیک لیوانی کیک هویج خوشمزه
کیک لیوانی کیک هویج خوشمزه
این کیک لیوانی کیک هویج یک وعده خوشمزه ترکیبی از نت های شیرین هویج، ادویه های دلپذیر و بافتی مرطوب است که شما را وادار می کند هر قاشق را میل کنید – یک لیوان کوچک، لذت فراوان!
عناصر
- 1 تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری قند
- 1 قاشق سوپخوری روغن سبزیجات
- 1/3 جام آرد همه منظوره
- 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/4 قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 جام هویج رنده شده
آیسینگ
- 1 قاشق سوپخوری کره بدون نمک، نرم شده
- 1 اونس پنیر خامه ای نرم شد
- 2 خط تیره ها عصاره وانیل
- 1/3 جام شکر پودر شده
دستورالعمل ها
-
لایه بیرونی هویج را تمیز کرده و بردارید. هویج را ریز رنده کنید.
-
در یک ماگ خامه تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید.
-
روغن نباتی، آرد، جوش شیرین و دارچین را اضافه کنید.
-
هویج رنده شده را به آرامی داخل آن بریزید.
-
به مدت 1 دقیقه و 15 ثانیه در مایکروویو قرار دهید.
-
اجازه دهید خنک شود. در حالی که منتظر هستید، آیسینگ درست کنید.
-
کره نرم شده، پنیر خامه ای و وانیل را با هم مخلوط کنید. به ماگ کیک اضافه کنید.
-
در صورت تمایل، هویج رنده شده اضافه کنید. لذت ببرید!
یادداشت
- بلافاصله لذت ببرید! کیک های ماگ آنقدرها هم خوشمزه نیستند که دوباره گرم شوند.
- اگر تصمیم به اضافه کردن فراستینگ دارید، 353 کالری، 2 گرم پروتئین، 40 گرم کربوهیدرات و 21 گرم چربی اضافه کنید.
تغذیه
خدمت: 1لیوانکالری: 445کیلو کالریکربوهیدرات ها: 59gپروتئین: 10gچربی: 19g
سنجاق اکنون و صرفه جویی برای بعد!
مربوط