Easy Caramel Apple Pretzel Bites یک سیب کاراملی کلاسیک بدون آشفتگی است! شما می توانید یک دسته درست کنید و آنها را در دهان خود بگذارید بدون اینکه نگران چسبندگی همه چیز باشید!
این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. یعنی اگر کلیک کنید و خرید کنید، ممکن است بدون هیچ هزینه ای برای شما کمیسیون بگیرم. لطفاً برای جزئیات بیشتر، خط مشی افشای کامل من را ببینید.
چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت
آیا عاشق سیب کاراملی هستید اما از سختی خوردن آن متنفرید!؟ یکسان!
این لقمه های چوب شور سیب کاراملی درست مانند سیب های کاراملی کلاسیک هستند، اما در تکه های لقمه ای هستند. این باعث می شود که آنها به راحتی قابل جابجایی باشند و خیلی کمتر کثیف شوند!
حتی بهتر از آن- میتوانید مقداری را که میگیرید بر اساس آنچه شب شما مستلزم آن است تنظیم کنید. یک دسته کوچکتر برای خود، کمی بیشتر برای خانواده خود یا یک منبع بزرگ برای مهمانی تهیه کنید.
دلیل دیگری که می دانم این دستور غذا را دوست خواهید داشت، این است که پیدا کردن مواد اولیه و درست کردن آن آسان است! چوب شور، تکه های کارامل و سیب را می توانید در تمام طول سال در خواربار فروشی پیدا کنید!
سپس، کنار هم قرار دادن همه آنها فقط چند دقیقه طول می کشد! شما در کمترین زمان شیرینی سالم تری خواهید داشت.
آنچه شما نیاز دارید
شما فقط به سه ماده نیاز دارید! می توانید همه آنها را در اکثر فروشگاه های مواد غذایی یا خارج از آمازون تهیه کنید.
اسنپ های چوب شور – اسنپ ها فضاهای کوچکی دارند. این هست کلید برای درست کردن لقمه های چوب شور سیب کاراملی و اطمینان از اینکه تکه های کارامل از بین نمی روند.
سیب ننه اسمیت- شما می توانید از هر نوع سیبی استفاده کنید، اما ننه اسمیت شیرینی و شور چوب شور و کارامل را به خوبی تعریف می کند!
تکه های کارامل – اینها نرم و بسیار خوشمزه هستند! اینها را می توان در راهرو پخت یا راهرو آب نبات در فروشگاه مواد غذایی یافت.
طرز تهیه لقمه های چوب شور سیب کاراملی آسان
نکات و ترفندهای تخصصی
- درست زمانی که تصمیم به تهیه این دستور تهیه کردید فر را از قبل گرم کنید. می توان آن را به سرعت جمع کرد و در نهایت منتظر آن خواهید بود.
- من در هر لقمه از دو تکه کارامل استفاده کردم. این است کمترین برای نگه داشتن سیب و چوب شور در کنار هم. اگر اهل کارامل هستید، به راحتی بیشتر اضافه کنید!
- آیا می خواهید سیب ها را آبدارتر کنید؟ کمی نمک روی آنها بپاشید! این باعث بیرون آمدن آب میوه ها می شود.
- بلافاصله بعد از درست کردن آنها را نخورید؟ مقدار کمی آب لیمو را روی سیب ها بپاشید تا از اکسید شدن آن ها جلوگیری کنید. حتی اگر رنگ آنها قهوه ای باشد، نگران نباشید، مصرف آنها هنوز کاملاً بی خطر است!
سخنی از یک متخصص تغذیه ثبت شده
یک غذای شیرین می تواند در همه شکل ها و اندازه ها باشد! اگر عاشق یک سیب کاراملی کلاسیک هستید، به جای آن اینها را درست نکنید زیرا فکر می کنید برای شما بهتر است.
نکته دیگر، گنجاندن میوه در خوراکیهای شیرین، راهی عالی برای افزایش مصرف میوه و دریافت شیرینی طبیعی است.
هوس بیشتر؟
اگر این لقمه های چوب شور سیب کاراملی آسان را امتحان کنید، ممنون می شوم اگر به آن غذا بدهید امتیاز 5 ستاره و یک بررسی بگذارید! واقعاً به من کمک می کند دستور العمل های خود را با دیگران به اشتراک بگذارم. همچنین، من دوست دارم ببینم که چگونه می شود. من را در یک عکس در اینستاگرام تگ کنید!
این دستور العمل های دیگر را نیز امتحان کنید!
طرز تهیه لقمه چوب شور سیب کاراملی آسان
نیش چوب شور سیب کاراملی آسان
عناصر
- 48 چوب شور
- 96 تکه های کارامل
- 1 ننه اسمیت اپل متوسط
دستورالعمل ها
-
فر خود را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. اختیاری: یک تابه ورق را با کاغذ روغنی بپوشانید. این باعث تمیز کردن آسان می شود.
-
گیره های چوب شور را روی تابه ورق خود بچینید. آنها می توانند لمس کنند، اما اجازه نمی دهند که با هم همپوشانی داشته باشند.
-
2 تکه کارامل را در مرکز هر چوب شور قرار دهید.
-
سیب را به تکه های کوچک خرد کنید. کنار بگذارید.
-
قالب را یکبار تا دمای آن در فر قرار دهید. به مدت 3 دقیقه بپزید.
-
وقتی تمام شد از فر خارج کنید. کارامل باید نرم باشد و به راحتی با فشار کم له شود.
-
یک تکه سیب را روی هر چوب شور پوشیده شده با کارامل قرار دهید. اجازه تنظیم
-
بلافاصله لذت ببرید!
یادداشت
- بلافاصله لذت ببرید.
- اگر به کمک بیشتری نیاز دارید، به بخش مقاله من به نام نکات و ترفندهای تخصصی مراجعه کنید!
تغذیه
خدمت: 8قطعاتکالری: 72کیلو کالریکربوهیدرات ها: 14.8gپروتئین: 0.8gچربی: 1.25g
سنجاق اکنون به صرفه جویی برای بعد!
[mailerlite_form form_id=1]
مربوط