آرد AP در برابر گلوتن؟ : غذا


اخیراً متوجه شدم که گلوتن (به شکل سیتان) جایگزین معروف گوشت در زمان های اخیر است. آرد بدون گلوتن وجود دارد که سالم تلقی می شود.

با این حال ، آرد AR بد / ناسالم تلقی می شود ، اگرچه حاوی مقدار زیادی گلوتن است.

من اینجا چه چیزی را از دست می دهم؟ آیا می توانم نشاسته را در آرد AP و سپس یک ماده مصرفی سالم بشویم؟

آیا کسی از شما می تواند مرا روشن کند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *