درمان پارکینسون – توصیه های تغذیه ای برای بیماران پارکینسون – متخصص تغذیه و رژیم لاغری


محلول آب انگور

آب گریپ فروت و محلول عسل و باورهای غلط در مورد آن

02-07-2019

اولین قسمت تغذیه و رژیم درمانی فرد محور بر اساس ویژگی های ژنتیکی

اولین قسمت تغذیه و رژیم درمانی فرد محور بر اساس ویژگی های ژنتیکی

2019-10-10

توصیه های تغذیه ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون (درمان پارکینسون):

  • از خوردن غذاهای غنی از پروتئین (گوشت قرمز و سفید) در رژیم غذایی بیش از میزان تجویز شده خودداری کنید ، زیرا افزایش مقدار پروتئین باعث افزایش یبوست می شود.
  • بهتر است تخم مرغ و غذاهای دریایی را جایگزین گوشت قرمز کنید.
  • از مصرف مکمل های ویتامین B6 همراه لوودوپا خودداری کنید.
  • برخی از غذاها می توانند اثرات ضد التهابی و محافظتی بر التهاب عصبی داشته باشند.
  • سعی کنید به طور مرتب از این ترکیبات “محافظ عصبی” استفاده کنید ، مانند:
  • انگور قرمز ، هسته انگور ، انواع توت ها ، زردچوبه ، زعفران ، چای سبز ، جعفری
  • از مصرف بیش از 2 واحد لبنیات در روز خودداری کنید.
  • بهتر است از محصولات پروبیوتیک برای کاهش درد شکم و یبوست استفاده کنید.
  • حداقل یک منبع ویتامین D در طول هفته بخورید ، مانند:
  • محصولات غنی از ماهی قزل آلا ، قارچ و ویتامین D.
  • از منابع روزانه ویتامین E مانند آجیل ، دانه ها و روغن های گیاهی استفاده کنید.
  • روزانه 1 یا 2 فنجان چای یا قهوه بنوشید.
  • افزایش مایعات را در طول روز فراموش نکنید.

متخصصان تغذیه و مشاوران تغذیه ، دکتر. احمد سعیدی می تواند با ارائه روشهای تغذیه ای اولیه و میزان غذا و تهیه آن ، نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *