مسمومیت با فلز از آجیل؟ : غذا


امیدوارم این پست با معیارها مطابقت داشته باشد: من مزایای آجیل و دانه های مختلف را خواندم ، اما به عنوان مثال ، اگر 1/4 فنجان تخمه آفتابگردان و کدو تنبل دارید ، از حد معمول مس فراتر رفته اید.

بنابراین س myال من ، بدون درک اینکه بدن در واقع چگونه فلزات ، ویتامین ها و مواد معدنی اضافی را که نیازی به آن ندارد ، پردازش می کند ، آیا ممکن است با تجاوز به مقدار طبیعی یک ماده مغذی مانند مس در مدت زمان طولانی ، خود را مسموم کنید؟ یا برای رسیدن به آنجا باید مقدار زیادی غذا بخورید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *