نسبت 6 کنترل شد ، آیا خطر مصرف 60-80 گرم امگا 6 در روز از دانه وجود دارد؟ : غذا


به عنوان مثال ، دانه هایی مانند تخمه کدو یا تخمه آفتابگردان دارای 20 گرم امگا 6 در 100 گرم هستند یا مصرف 300 گرم در روز بی خطر است ، در نتیجه 60 گرم امگا 6 وجود دارد؟

ویرایش: پوسیدگی و اکسیداسیون یک مشکل است ، اما این معمولاً روی روغن ها و چربی های گرم شده تأثیر می گذارد. در مورد دانه ها است آیا فساد و اکسیداسیون روی دانه های خام نیز تأثیر می گذارد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *