وقتی می گوییم کربوهیدرات ها ، چربی ها ، پروتئین ها به ترتیب 4 ، 9 ، 4 کیلو کالری در گرم دارند ، آیا TEF قبلاً در نظر گرفته شده است؟ : غذا


از ویکی پدیا:

عملکرد حرارتی غذا انرژی مورد نیاز برای هضم ، جذب و استفاده از مواد مغذی است. ارزش آن بستگی به ترکیب غذای مصرفی دارد:

بیایید میانگین ها را بررسی کنیم ، زیرا مقدار دقیق آن بستگی به نوع ماکروی دارد که مصرف می کنید: اگر TEF در نظر گرفته نشود ، مصرف کربوهیدرات یا پروتئین یکسان از لحاظ فنی کالری یکسانی دارد ، اما پروتئین های TEF باید به طور متوسط ​​تفاوت داشته باشند. 15٪ انرژی کمتر (22.5٪ – 7.5٪).

بنابراین:

درست است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *